2010 Temmuz Anneleri : )

benimde kızımın doğum gününe az kaldı..
17 temmuzda gelecekti ama 22 Temmuzda geldi....
az kaldı doğum günüsüneeee

maşallah kızına,Allah uzun ömür nice mutlu yaşlar versin sağlıkla inşallah. huricim papatya2010un bebeğinin adı çağakan bildiğim kadarıyla çağankan yazmışsın ya. onu n söliyim dedim.gerçi en doğrusunu kendisi söler ya.

merhaba canım sen normal mi yapmıştın doğumunu
birde 17 temmuz da gelecekti ama 22 temmuzda geldi demişsin
yani son gün 17 si olmasına ragmen 5 gün aktarmalı mı geldi minişinnn

geçmiş olsun canım. böyle karnın toplanıp aşağı doğru baskı oluyor mu? doğum kasılmaları doğuma yakın öyle oluyomuş sanırımç.sık sık olunca da doğuım yaklaşmış oluyomuş. senin nstde sancı ya da kasılma çıkıyomuydu? bi doktora gitsen.

merhaba kızlarr...
iki gündür yazamadım size.dün oğluşumun doğum günüydü.20kişiyi geçkin misafirim vardı.o kadar çok yoruldum ki hala atlatamadm yorgunluğumu.iki gündür de sancım çok kasıklarımda ve belimde.hele de bel ağrısı çok şiddetli. siz nasılsınız,bebişler nasıl?

oğlunun doğum günü kutlu olsun canım.Alllah uzun ömür sağlık versin. ama keşke yormasaydın kendini bu kadar. ya ben masadan 2 tabak toplayamıyorum siz 20 kişi ağırlıyosunuz. geçen günlerde camları sildim diyen bir arkadaş vardı. ben mi çok nazlıyım acaba?benim bişi yapmadığım halde belim sırtım kopuyo ağrıdan.

kızlar şu anda tatlı yiyorum benim ağlan şimdi fırlıcak çıkçak karnımdan yani anlatamam size hareketini. maşallah. tatlıyı çok sevcek heralde delirdi.

benim randevum cuma günü sabahtan. ben daha hiç nst ye girmedim sanırım bu cuma günü başlayacak. şuan iyiyim Allaha şükür doğum belirtisi yok bende flovercim sadece sancı var son aya girdiğimiz için bunlar sık sık olacakmış bunada alışırız sanırım. bebek taşımak zor işmiş wallahi. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

masallah canım sana ve bebışıne saglık olsun yaa
takma kafana annecinde üzülür sonra
teşekkür ederim canım üzülmüyorum.:) ama annelere daha çok nazlanılıyor değilmi , yazık annnemede kıyamıyorum duramaz o temizlik yemek neler neler yapar.

ben gelirim yanına hemşerim ayıp ettin...ben de bursalıyım..bursadayım

üzülme sağlık olsun..

asıl memleket nere? annen nerden gelecek?

allah razı olsun deniz, ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde anneme temmuzda yanımda olacaksın değilmi demiştim.:) ilk düşündüğüm şey annemdi yine...
sende carşıya çıkacaksın heralde :) aman dikkat et güneşte fazla durma.:)
ankaradan gelcek annem buarada:)

çok teşk ediyorum canım benim...
aslına bakarsan daha düne kadar ben de normal işlerimi temizliğimi yapıodum,geçen hafta sildim hatta camlarımı bile.ama dün sonunda pes ettim.:kedi:yapamıyorum artık.dünkü yorgunluğum pes dedirtti valla.bundan sonra ben de kalkışamam herhalde misafir olaylarına...

flowersun sende sancılanma var mı ? senle günümüz aynı olduğu için soruyorum..bende hiç sancı mancı yok maşallah turp gibiyim..

ya anne olacaksınız anneee....
çatlakları kiloları şimdi dert etmeyin kızlar...
ama doğumdan sonra dikkat edin benim gibide bunalıma girmeyin
nasılsınız şekerler keyifler nasıl bakalım

merhaba kızlar:)
huricik sen kilodan dolayı mı bunalıma girdin yoksa doğum sonrası lohusalık yüzünden mi?
ben lohusa döneminden çok korkuyorum
buradaki bir topikte vardı, anneleriyle kocalarıyla çok kötü zamanlar geçirdiklerini yazmışlar bazı anneler...
hatta bu sebeplerden bebeğinin anne olmanın tadını çıkaramamışlar:sinifsinif:
ben de öle olmaktan korkuyorum:sinifsinif:
tecrübeli anneler neler yapalım siz söyleyineyvahedigeldismile

kızlar şu anda tatlı yiyorum benim ağlan şimdi fırlıcak çıkçak karnımdan yani anlatamam size hareketini. maşallah. tatlıyı çok sevcek heralde delirdi.

anne karnında çok severmiş bebekler tatlıyı.drumun annesi her gidişimde söyler bana çikolata falan yiyip gelseydin,bebek çok kıpırdar diye.ama ben çikolataya tahammül bile edemiyorum.hiç sevmiyorum ben tatlıyııı:umursamaz:

doğum gününüz kutlu olsun kkgm. nicemutlu yaşlara inşallah. misafirlerin baya kalabalıkmış. sen bol bol dinlen. benimde kasıklarımda ve karnımın altında sancı var. ra ara şiddetli geliyor ama şuan azaldı çok şiddetli olsa dayanamam zaten. sende bol bol dinlen şimdi. bende öyle yapıyorum. yatmaktan sıkılıyorum ama yapacak birşey yok.

Son düzenleme:

çok teşk ediyorum sonbaharcım.bugün kalktım kalkalı hep uzanıyorum ayaklarımı kaldırıp.bundan sonra doğuma kadar öle yapıcam ben de sanırım zira korkuyorum erken doğacak bebeğim bu yorgunluğa...

bende aynıyımki. dün sticker almaya gittik 10 dk ayakta duramadım hemen seçtik çıktık. duramıyorum artık bacaklarım ve belim karnımın ağırlığını vücdumu taşıyamıyorum. 5 dk sabit ayakta dursam sırtım mahvediyor beni ağrıdan. ama ben kendime göre çok ağırlaştım sanırım ondan taşıyamıyor bacaklarım tartmıyor üst tarafımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…