- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
benimde kızımın doğum gününe az kaldı..
17 temmuzda gelecekti ama 22 Temmuzda geldi....
az kaldı doğum günüsüneeee
benimde kızımın doğum gününe az kaldı..
17 temmuzda gelecekti ama 22 Temmuzda geldi....
az kaldı doğum günüsüneeee
yase senin mi sancıların başladı?
dün sabahtan beri benim çok sancım var karnımın alt tarafı ve kasıklarımda ara ara şiddetlibir sancı vuruyor şuan azaldı ama gece fenaydı. arkadaşların daha önce dediği gibi adet sancısını anımsatıyor.
yatarak dinleniyorum bende.
merhaba kızlarr...
iki gündür yazamadım size.dün oğluşumun doğum günüydü.20kişiyi geçkin misafirim vardı.o kadar çok yoruldum ki hala atlatamadm yorgunluğumu.iki gündür de sancım çok kasıklarımda ve belimde.hele de bel ağrısı çok şiddetli. siz nasılsınız,bebişler nasıl?
geçmiş olsun canım. böyle karnın toplanıp aşağı doğru baskı oluyor mu? doğum kasılmaları doğuma yakın öyle oluyomuş sanırımç.sık sık olunca da doğuım yaklaşmış oluyomuş. senin nstde sancı ya da kasılma çıkıyomuydu? bi doktora gitsen.
teşekkür ederim canım üzülmüyorum.:) ama annelere daha çok nazlanılıyor değilmi , yazık annnemede kıyamıyorum duramaz o temizlik yemek neler neler yapar.masallah canım sana ve bebışıne saglık olsun yaa
takma kafana annecinde üzülür sonra
ben gelirim yanına hemşerim ayıp ettin...ben de bursalıyım..bursadayım
üzülme sağlık olsun..
asıl memleket nere? annen nerden gelecek?
oğlunun doğum günü kutlu olsun canım.Alllah uzun ömür sağlık versin. ama keşke yormasaydın kendini bu kadar. ya ben masadan 2 tabak toplayamıyorum siz 20 kişi ağırlıyosunuz. geçen günlerde camları sildim diyen bir arkadaş vardı. ben mi çok nazlıyım acaba?benim bişi yapmadığım halde belim sırtım kopuyo ağrıdan.
kızlar şu anda tatlı yiyorum benim ağlan şimdi fırlıcak çıkçak karnımdan yani anlatamam size hareketini. maşallah. tatlıyı çok sevcek heralde delirdi.
ya anne olacaksınız anneee....
çatlakları kiloları şimdi dert etmeyin kızlar...
ama doğumdan sonra dikkat edin benim gibide bunalıma girmeyin
nasılsınız şekerler keyifler nasıl bakalım
kızlar şu anda tatlı yiyorum benim ağlan şimdi fırlıcak çıkçak karnımdan yani anlatamam size hareketini. maşallah. tatlıyı çok sevcek heralde delirdi.
merhaba kızlarr...
iki gündür yazamadım size.dün oğluşumun doğum günüydü.20kişiyi geçkin misafirim vardı.o kadar çok yoruldum ki hala atlatamadm yorgunluğumu.iki gündür de sancım çok kasıklarımda ve belimde.hele de bel ağrısı çok şiddetli. siz nasılsınız,bebişler nasıl?
doğum gününüz kutlu olsun kkgm. nicemutlu yaşlara inşallah.misafirlerin baya kalabalıkmış. sen bol bol dinlen. benimde kasıklarımda ve karnımın altında sancı var. ra ara şiddetli geliyor ama şuan azaldı çok şiddetli olsa dayanamam zaten. sende bol bol dinlen şimdi. bende öyle yapıyorum. yatmatan sıkılıyorum ama yapacak birşey yok.
oğlunun doğum günü kutlu olsun canım.Alllah uzun ömür sağlık versin. ama keşke yormasaydın kendini bu kadar. ya ben masadan 2 tabak toplayamıyorum siz 20 kişi ağırlıyosunuz. geçen günlerde camları sildim diyen bir arkadaş vardı. ben mi çok nazlıyım acaba?benim bişi yapmadığım halde belim sırtım kopuyo ağrıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?