kızlar hamilelikte aşı olmak gerekiyormuş bana hiç aşı yapılmadı????? siz yaptırdınız mı?
kızlar hamilelikte aşı olmak gerekiyormuş bana hiç aşı yapılmadı????? siz yaptırdınız mı?
yanlış yönlendirmekl istememm ama çokta gerkli bişe değil normalde 2 doz sanırım ben tek doz vuruldumm vurulduğuma pişmannn oldm.. çaok acı verici birşeydiii 3 gün ateşler içinde yattımm evde doğum yapanlar için gerekliymiş o aşılar
canım bende ası olmadım eger dogum yapacagın hastanenin hijyen sartları ıyıyse olmanada gerek yok
ya banada 21. bide 24. haftada 2 kere yaptılar tetanoz aşısı çok acıdı vurulurken birşey yokta o gece eve ertesi gün kolum beton dökülmüş gibiydi havaya kaldıramıyordum. yani ne işe yaradığı muamma.. adı üstünde tetanoz aşısı işte. çok aşırı önem taşısaydı doktorun söylerdi ama sağlık ocaklarıda zorla yapıyor kaç kere aradılar beni gitmesem nerdeyse getirip zorla yapcaklardı aşıyı kaydirigubbakcemile3
sanırım bide doğumdan sonra bu aşının 3. dozu var eyhhhh korkuyorummm :1shok:
kıslarrrrrrrrrr ben oğlumu kucağıma almak istiyorummmmmmmmmmmm
şafak 6 çok az kaldı çokk
kıslarrrrrrrrrr ben oğlumu kucağıma almak istiyorummmmmmmmmmmm
şafak 6 çok az kaldı çokk
klava: yaaaaaaaaaaaaa
ya tamam sakla oklavanı... sözümü geri alıyorum...
beklemeyeceksin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?