2010 Temmuz Anneleri : )

baya az kalmış kızlar sizin 36 haftalığı geçenler doğum tarihi mutlaka belli olur artık dr kontrolünde ay kendi doğumum geldi aklıma bende geçen sen 9 temmuzda yapmıştım doğumumu

gull senle haftamız aynı bu arada benimde çarsamba randevum dogumu konuşacagız bebgimin son muayenesini yapacak doktor bakalım ne diyecek:CüvCüv::CüvCüv:

ayyy inşallah bizimde doğum belli olur :)) beklemek çok zor.

baya az kalmış kızlar sizin 36 haftalığı geçenler doğum tarihi mutlaka belli olur artık dr kontrolünde ay kendi doğumum geldi aklıma bende geçen sen 9 temmuzda yapmıştım doğumumu

aaaaa senin bebişin doğum gününe az kalmış canım :))

ben de hiç aşı yaptırmadım doktorum önermedi benim randevu ctesi günü doğuma 3 hafta var çook uzun geliyo bana

gull senin sancın agrın varmı benim bu haftaya kadar bişeyim yok daha.vede sen normalmi sezeryan mi istiyorsun

canım benim sancım vardı ama dün ve bugün sadece biraz bel ağrım oluyor. yaaa doktor normal doğumu övdü son kontrolde sen bana bırak onu falan dedi eğer bebeğin 38. haftada 3800 ü geçmesse normali deneyelim falan dedi ama ben pek öyle düşünmüyorum. ben ıkınamamaktan ve bebeği çıkartamamaktan çok korkuyorum. yolda sıkışacak oksijensiz falan kalacak diye korkuyorum. bakalım hayırlısı ((

benim hersey yolunda gidiyor ebbek dönmüş ama ben sezeryan olmak istiyorum hemde genel anstezi ben epidural de heyecanlanırım ben ayık olmamalıyım kessinler biçsinler ben bilmeyeyim daha iyieyvahedigeldismile

aynen bende ben bebge zarar gelmemesi için normal istemiyorum açıklık olacakmı ben ıkınacakmıyım bilemiyorum sonra dogumun ortasında acil szeryana alınmadan baştan gireyim diyorum bilmiyorum yaa bir bayan için çokk zor bir kararmış inan evlilik kararından zorbilmiyorumkismile

yaw su dogum yapan annelerimizden haber yokmu paptya ve katrem nasıllar ne yapmışlar biraz bize anlatsalar fikir verseler

benim hersey yolunda gidiyor ebbek dönmüş ama ben sezeryan olmak istiyorum hemde genel anstezi ben epidural de heyecanlanırım ben ayık olmamalıyım kessinler biçsinler ben bilmeyeyim daha iyieyvahedigeldismile

ya ben de tam tersi anestezi almaktan uyutulmaktan çoook korkuyorum
daha önce hiç ameliyat filan da olmadımkafamçokkarıştı
normal doğurucam hiç sancı filan çekmiycem çok rahat doğum yaşpıcam diye kendimi teskin ediyorum ama(

valla işte kişinin tercihine kalmış ben sahsen yapamam doktor önümde ben ayık altta ugrasıyor anam ben korkarım heyecan yaparım:bbo:ben daha önce genel anestesi oldum bir operasyonda cıkınca hemen kendime geldim sersemlemedim. vücudum dayanır diye kendimi biliyorum

mrb kızlar bende 2010 temmuz ayı annesi olucam inş.25 temmuzda bi kızım olucak çok mutluyum ve heyecanlıyım allah herkese sağlıklı bbekler versin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…