canım benim sancım vardı ama dün ve bugün sadece biraz bel ağrım oluyor. yaaa doktor normal doğumu övdü son kontrolde sen bana bırak onu falan dedi eğer bebeğin 38. haftada 3800 ü geçmesse normali deneyelim falan dedi ama ben pek öyle düşünmüyorum. ben ıkınamamaktan ve bebeği çıkartamamaktan çok korkuyorum. yolda sıkışacak oksijensiz falan kalacak diye korkuyorum. bakalım hayırlısı((
sanırım tetanoz aşısından bahsediyorsun hastanede doğum yapacaksan korkacak bişey yok:)doktorum bana hiçbirşey söylemedi ben de hiç sağlık ocağına gitmedim de acaba dr unuttu mu dedim biraz endişlendim çünkü son aydayım artık.
canım benim sancım vardı ama dün ve bugün sadece biraz bel ağrım oluyor. yaaa doktor normal doğumu övdü son kontrolde sen bana bırak onu falan dedi eğer bebeğin 38. haftada 3800 ü geçmesse normali deneyelim falan dedi ama ben pek öyle düşünmüyorum. ben ıkınamamaktan ve bebeği çıkartamamaktan çok korkuyorum. yolda sıkışacak oksijensiz falan kalacak diye korkuyorum. bakalım hayırlısı((
valla bana da isterseniz normal doğururuz diyo her seferinde ben de her seferinde hayır istemiyorum diyorum.hiçbişeyde bu kadar kararlı olmamıştım. Allah hayır getirsin inşallah.
valla işte kişinin tercihine kalmış ben sahsen yapamam doktor önümde ben ayık altta ugrasıyor anam ben korkarım heyecan yaparım:bbo:ben daha önce genel anestesi oldum bir operasyonda cıkınca hemen kendime geldim sersemlemedim.vücudum dayanır diye kendimi biliyorum
yasvib ben de senin gibi düşünüyordum ama kesinlikle epiduralin daha iyi olduğuna kanaat getirdim..artık heyecan meyecan 10 dakika sabredicez sonrası daha kötü ağrıyor genel anestezide..ayrıca epidural sezeryan yapılan anneler daha çabuk ayaklanıyorlar..genel anesteziden sonra sürünmek var...sen bilirsin tabi ama yine de...
yok canım sancım yok benim
bu arada bebeğim dönmüş normal doğuma engel bişey yok dedi doktorum
10 gün sonra çatı muayenesi ve nst var bilmiyorumkismile
erken doğum riskim yokmuş temmuzu bitiricez gibi görünüyo
kısmetse ağustosun ilk günleri kavuşucam yavruma
artık kontroller 10 günde bir veya her hafta olucakmış duruma göre sanırım
denizcim senin defnenin kilosu çok iyiydi maşşallah
düzenli olarak ne yediğini söylermisin
benim kuzucuk 2350 gr.birazcık daha etli butlu olsun istiyorum ben :kedi:
ben hiç nst ye girmedim ..
6 temmuzda son randevum var..
gerçi her randevu da en az 15 dk doppler ult.kalp atışı vs dinliyor ölçüyor biçior doktor ama nst değil..
doktoruma da çook güveniyorum ama kafama takıldı?
gerçi her randevu da en az 15 dk doppler ult.kalp atışı vs dinliyor ölçüyor biçior doktor ama nst değil..
Merhaba kızlar.Keyifler iyidir umarım.
Ben 41. haftamdayım hala doğuramadım ve üstelik halada bir doğum belirtim yok. Sanırım bende temmuz annesi olucam.bilmiyorumkismile Yaramaz bir sürpriz yapıp bu 2 günde doğmazsa tabiki..
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.
bebek için değil de sancıları filan görmek açısından bağlıyolar nstye.
sen kesin sezeryan olcaksın diye göndermemiştir belki nstyebilmiyorumkismile
takilmasin kafana hic... ben haftada 2 kez giriyorum NST ye ama bu bana ozel bisi degil.. benim gittigim yerde herkese yapiyorlar bunu belli bir haftadan sonra.. Bu kadar sık girmenin cok da gerekli oldugunu dusunmuyorum zaten..
gerekli olsaydi senin doktorun da isterdi girmeni eminim..
Merhaba kızlar.Keyifler iyidir umarım.
Ben 41. haftamdayım hala doğuramadım ve üstelik halada bir doğum belirtim yok. Sanırım bende temmuz annesi olucam.bilmiyorumkismile Yaramaz bir sürpriz yapıp bu 2 günde doğmazsa tabiki..
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?