2010 Temmuz Anneleri : )

valla bana da isterseniz normal doğururuz diyo her seferinde ben de her seferinde hayır istemiyorum diyorum.hiçbişeyde bu kadar kararlı olmamıştım. Allah hayır getirsin inşallah.

ALLAHIM YARINDAN SONRA ÇOK HEYECANLI OLACAGIM BEN ÇARSAMBA BAKALIM DOKTOR NE DıYECEK kilo kontrol muayene derken dogumu belirleyecegiz.sonrasını kızlar ben artık akışına bırakacagım ne olucaksa olsun öldürmeyen allah öldürmez

demek ki senin doktorun iyi bir doktor, milletin doktoru sezeryan yapalım diye ısrarcı oluyor son haftalarda türlü türlü bahaneler ile hem daha çok para almaya hem de kolaylıkla doğum yaptırmaya bakıyor..benim doktor da aynı normal doğum taraftarı gel gör ki bu sefer de ben istemiyorum :) ne zaman sezeryanı açsam dur acele etme neden normal doğumu düşünmüyorsun diyor..

valla bana da isterseniz normal doğururuz diyo her seferinde ben de her seferinde hayır istemiyorum diyorum.hiçbişeyde bu kadar kararlı olmamıştım. Allah hayır getirsin inşallah.

sen kararlıysan eğer sorun yok zaten.
sonuçta herkes kendini bilir.
neye katlanıp neye katlanamayacağını daha iyi tartar...
inşallah hiç birimiz kararlarımızdan ötürü pişman olmayız...:Saruboceq:

yasvib ben de senin gibi düşünüyordum ama kesinlikle epiduralin daha iyi olduğuna kanaat getirdim..artık heyecan meyecan 10 dakika sabredicez sonrası daha kötü ağrıyor genel anestezide..ayrıca epidural sezeryan yapılan anneler daha çabuk ayaklanıyorlar..genel anesteziden sonra sürünmek var...sen bilirsin tabi ama yine de...

yok yaaa ben belimden igne vurduramam o daha kötü sinirler zedelenirse ben kendimi biliyorum genel anestezi beni etkilemiyor ben gelirim kendime

herkese selamlar.

doktordan geldik şimdi. oğlumun sağlık durumu gayet iyiymiş.

kilosu 2950 gr olmuş boyumuzda 45 cm.

ben de bayağı bir kilolu olmuşum tam 71,5. artık doğumdan sonra sıkı çalışma bekliyor benide.

bu arada doktorum ayın 1 i itibari ile hastaneden ayrılıyormuş. istersek dışarıdan gelip doğumu yapabilirmiş.

yerine gelecek doktorda çok iyi bir doktor burada herkesin dilinde bu doktor var. haftaya bir onunla görüşmeye gideceğim. bakalım memnun kalırsam doğumu onda yapacağım olmadı doktorumuzu çağıracağım doğum sırasında.

valla canım ben bebek kilo alsın diye özel birşey yapmadım..

hani siz muz fala yiyorsunuz ya ben hamieliğim boyunca toplasan 5 tane muz yemişimdir.
süt ancak 2 kilo içmişimdr..

ama ben hani diyetisyen gözetiminde ilerliyordum ya (bu ay bitirdik)..

diyetisyenin önerisiyle kış boyunca haftanın 3-4 günü baklagillerden bir yemek mutlaka yedim ben..
protein alman senin için ve bebeğin için öenmli... diyordu diyetisyenim hep.. zaten kışın da yeniyor kurubaklagil.
yeşil mercimek, nohut vs..şimdi şimdi yemiyorum yaz geldi diye..

düzenli olarak atlamadan bunları yemiştim hatırladığım onun haricince bebek kilo alsın dye özel birşey yapmadım..

senin bebeğin de zayıf sayılmaz ama sen yine dikkat et tabii yemene..

selam kizlar

bizim de bugun doktor kontrolumuz vardi. Bugun 35+6 olduk..
Oglusum Ates 2720 gr olmus boyu da 47 cm
Simdilik hersey yolunda gorunuyor. Bir tek ben toplamda 10 kilo almisim..( Hedefim 10 kilo ile doguma girmekti..(

Yalniz benim doktorum hala beni her hafta kontrole cagirmadi. Hatta bugun de 3 hafta sonra gorusuruz dedi. Eger o gune kadar olursa suyun gelirse, kanaman olursa 15 er dak araliklar 8 -10 sancin olursa beni ariyosun hemen dedi. Eger o tarihe kadar bebek gelmezse, o randevuda olur da bebek 40.haftayi gecerse ne yaparizi konusaakmisiz..

Belki herhafta cagirmamasinin sebebi haftada 2 kere NST ye girmemdir bilmiyorum. Ama sanirim herkesin doktoru son aylarda her hafta cagiriyor..

Bunun disinda simdilik normal dogum dusunuyoruz. Doktorum henuz cati muaynesi falan yapmadi. Bazi doktorlar sanci aninda yapiliyorlarmis sanirim. Epidural olup olmayacagina da o anki aci esigime bagli olarak karar vericez..

Bir de...Istanbuldaki anneler icin soyliyim.. Haftasonu dogum yapmayi planladigimiz Kadikoy Sifa hastanesine gittik.. Bebek icin o hastane cantasina koydugumuz bi dolun seyin gerekli olmadigini cunku hepsinin (bez, pisik kremi, sampuan, kiyafet, emzik, biberon vs..) hastane tarafindan karsilandigini soylediler.. Sadece bebek icin eve gotururken giydireceginiz kiyafetler ve isterseniz ana kucagi getirin dediler..

Haberiniz olsun..

ben hiç nst ye girmedim ..
6 temmuzda son randevum var..
gerçi her randevu da en az 15 dk doppler ult.kalp atışı vs dinliyor ölçüyor biçior doktor ama nst değil..

doktoruma da çook güveniyorum ama kafama takıldı?

Merhaba kızlar. Keyifler iyidir umarım.
Ben 41. haftamdayım hala doğuramadım ve üstelik halada bir doğum belirtim yok. Sanırım bende temmuz annesi olucam.bilmiyorumkismile Yaramaz bir sürpriz yapıp bu 2 günde doğmazsa tabiki..
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.

bebek için değil de sancıları filan görmek açısından bağlıyolar nstye.
sen kesin sezeryan olcaksın diye göndermemiştir belki nstyebilmiyorumkismile

takilmasin kafana hic... ben haftada 2 kez giriyorum NST ye ama bu bana ozel bisi degil.. benim gittigim yerde herkese yapiyorlar bunu belli bir haftadan sonra.. Bu kadar sık girmenin cok da gerekli oldugunu dusunmuyorum zaten..
gerekli olsaydi senin doktorun da isterdi girmeni eminim..

off biraz önce komşularım kapıdan uğradılar çarşıya gidiyorlarmış, hepsi fit, harika yazlık kıyafetler, saçlar boyalı bakımlı........şakkıdı

kapıyı kapadıktan sonra kapının arkasındaki boy aynasında kendimi gördüm..:çok üzgünüm:

kilolu, dip röflesi gelmiş, koca göbekli, 36 beden kıyafetleri hayal olmuş bir kadın..:çok üzgünüm: moralim sıfırın altına indi birden..

neyse..

Allaha çok şükür ki, inş bebeğimiz olacak, :Saruboceq:

Böyle zamanlarda şükrediyorum, çocuğu olmayanlar yerimizde olmak için neler vermezdi diye..

hayırlısı olsun:)
bebeğin geleceği zamanı bilir:)

aynen ben de girmedim..doktora sordum ben son haftalarda nst ye bakıyorum dedi..ama burdaki herkes giriyor ilginç

bebek için değil de sancıları filan görmek açısından bağlıyolar nstye.
sen kesin sezeryan olcaksın diye göndermemiştir belki nstyebilmiyorumkismile

olabilir..kesin sezeryan olucam diye de olabilir..
son randevumda sorayım bakayım içimde kalmasın:)

valla gerekli olsaydı evet isterdi dye düşünüyorum çünkü güveniyorum..

neyse vardır bir bildiği..bir dahaki sefere sadece meraktan srayım bakayım.

amanınnn..

seninkinin eli kulağında haaa.

gece gündüz demez o sürprizi patlatıverir haberin ola..sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…