Kızlar selam bugün kontrolumuz vardı herşey yolunda çok şükür pazartesi ayın 5 i sezeryana giricem kısmetse oğluma kavuşmama az kaldı darısı başınıza...
her dr farklı bıse soyluyo zatenya b u doktorların söledikleri de ne kadar değişiyor anlamadım. benim bebeğim 35.haftada3200grdı düşün. ben bebek daha fazla iri olmasın diye eleviti omega3ü filan bıraktırıyomuş doktorlar dedim ne alakası var elevit demirdir ve faydalıdır dedi eleviti ve kan hapını asla kesmeyin omega3e bişi diyemem siz bilirsiniz o nşart değil dedi. ama elevitle bebeğin kilo almasının bi ilgisi yok dedi bana. ben hala içiyorum kimbilir kaç kg oldu bebeğim.
hadı bakalım hayırlısı sezeryan dahamı ıyı bılmıyorum aslında normal ıstıyorum ama endıselerımde varKızlar selam bugün kontrolumuz vardı herşey yolunda çok şükür pazartesi ayın 5 i sezeryana giricem kısmetse oğluma kavuşmama az kaldı darısı başınıza...
her dr farklı bıse soyluyo zaten
bana baska dr kalsıyum vermıstı baktım ılac c sınıfı yanı zorunlu oldukca kullanılabılceke gıbı bende kullanmadım
ılacların prosp.yazıyor a sınıfı zararsız b c sınıfı kar zarar heasıyla alınıyor
d e sınıfı zararlı sınıfa gırıyor ve gebelıkte önerılmıyor
bende kalsıyum almaktansa sut ıctım yogurt yedım
hadı bakalım hayırlısı sezeryan dahamı ıyı bılmıyorum aslında normal ıstıyorum ama endıselerımde var
normal dogumun nerde nasıl gelecegı bellı degıl dogumun nasıl olacagı bellı degıl offf
napıcam yaa
doğuma girdiğimde dicem ki şu midemide yerinden sökün atın dicemm
ya deli edio beni bu mideeeee-tatlicadiarzu-
Kızlar selam bugün kontrolumuz vardı herşey yolunda çok şükür pazartesi ayın 5 i sezeryana giricem kısmetse oğluma kavuşmama az kaldı darısı başınıza...
benim bebeğimin de kilolu olmasını ben bir genetik (babasına çeklmiş) bir de çok protein yemeğe bağlıyorum. muz hiç yemedim ben. süt 1 bardak içtim hergün.hergün 3 kabuklu ceviz yedim. yemek zaten hep az yerim. ama et çok tükettim doktorumun önerisiyle haftanın 5 günü mutlaka proteinli bişeyler yedim. sebze de yesem 3 köfte kızartıp yedim bir öğünde illaki. bebeğe ençok kliloo aldıran şey protein bence.ama sonuçta 2700 doğmuştu arkadaşımın beebği hemen toparlandı şuanda gayet iyi kilosu tombalak bile denebilir hatta. o yüzden kafaya takmayın bence. görüömcemin kızı da 4 buçuk kilo doğdu ama bıoya gitti şimdi incecik dal gibi bi kız maşallah. sağlıklı olsun daa..
arkadaslar bısey sorucam hepınıze
ben bugun kontrole gıttıgımı yazmıstım
ultrason resımlerını aldım
2-3 tanesı yuz bolgesınden ıstedımkı esıme gosterıyım kıme benzıyor bakalım dıye
ama bebegın alın ve dudak ustune carpı gıbı usaret konulmus acaba orada bı sorunumu gozterıyo
ısaretlı yerlerde sankı bı karartı var gıbı
acaba bebegın alnında bıseymı var bıde dudak kısmını ısaretlermısler acaba damamk dudak yarıgımı var bebegın bazı bebeklerde oluyorya
ayy cok korkuyorum ve pımpırıklendım eve gelınce dıkkatlı bakınca gordum bıdahakı konrtolede 10 gun var napıcam ben yaaaaaa
özellıkle dogum yapmıs arkadaslardada ısaretlımıydı ve dogdugunda sorunsuz oldumu acaba
bıde bebegın ayakları ensesıne kadar dolanmıs
yerı azaldıgı ıcın bebek ayagını ensesının arkasına atmıs dedı dr nası becermıs oyle bebek anlamadım ınsallah bı sorun yoktur ne dersınızzzzz
valla renin içmeye çalışıyorum zorla iğrenç bir tadı var.birde hap verdi doktor.
birde b12+demir+folik asit var
birde magnezyum var.
sen sööyle deli olmamak elde değilmi hangi birini içeyim yaaaaa:çok üzgünüm:
bende pek fayda gördüğümü söyleyemem bu hafta sonu bir söyleyeyim bakalım ne diyecek.ben de renee kullanıyodum. bir süre sonra işe yaramaz oldu. lansor diye bi ilaç verdi doktorum. şimdi çok rahatım. tavsiye ederim yerimseniben
arkadaslar bısey sorucam hepınıze
ben bugun kontrole gıttıgımı yazmıstım
ultrason resımlerını aldım
2-3 tanesı yuz bolgesınden ıstedımkı esıme gosterıyım kıme benzıyor bakalım dıye
ama bebegın alın ve dudak ustune carpı gıbı usaret konulmus acaba orada bı sorunumu gozterıyo
ısaretlı yerlerde sankı bı karartı var gıbı
acaba bebegın alnında bıseymı var bıde dudak kısmını ısaretlermısler acaba damamk dudak yarıgımı var bebegın bazı bebeklerde oluyorya
ayy cok korkuyorum ve pımpırıklendım eve gelınce dıkkatlı bakınca gordum bıdahakı konrtolede 10 gun var napıcam ben yaaaaaa
özellıkle dogum yapmıs arkadaslardada ısaretlımıydı ve dogdugunda sorunsuz oldumu acaba
bıde bebegın ayakları ensesıne kadar dolanmıs
yerı azaldıgı ıcın bebek ayagını ensesının arkasına atmıs dedı dr nası becermıs oyle bebek anlamadım ınsallah bı sorun yoktur ne dersınızzzzz
amınnnvalla cnnmm söyler sen merak etme söylememe gbi bir lüksü yok
benim bebektede hidrosel çıktı tek yumurtalığında su toplanması varmış bende deli oldum ama yapılablecek bişi yok bekleyip görces
erkek bebeklerde oluyormus o durum dr lar sıslık cok yoksa onemsemıyorlarmıs cunku kendılıgınden ınıyormus uzulme
allahım sağlık versin bebeişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?