bende bir ana önce artık doğurmask istiyorum bütün hazırlıklar bitip bekleyişe geçince çok zor oluyormuş.
önceden şu eksik bu eksik zaman gelmesin diyordum. ama şimdi neredeyse saatleri sayacağım.
bide bu sıpaların ne zaman gelecekleri de belli değil ki....
onlar rahat keyifleri yerinde ama biz hem meraklı hem sabırsız hemde heycanlıyızz:1no2:
artık ne saattler qeçiyo nede qünler allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
benim doktorun eşide sezaryan olmuş.. eşlerine kıyamıyorlar adamcağızlar doğumun zorluklarını defalarca gördükleri içindir sanırım
bilmiyorum canım,sancısı aşırı zormuş artı bi tanıdığım o kadar korkmuş ki bütün dudakları uçuklamış ve 1 hafta sütü gelmemiş, bi tanıdığım hemoroit olmuş zaten çok fazla yok normal doğum yapan çevremde, bütün arkadaşlarımın hepsi isteyerek sezeryanı seçti,hatta okmeydanı sskda ebe olan bir arkadaşım var kendi çocuğunu sezeryanle doğurdu ve aman sakın normal doğurma kafası büyükse ve kiloluysa bebek parçalanırsın artı çocuk ta riske girer dedi ayrıca 2-3 arkadaşım da normal doğurcam diye gitti sezeryan oldu onlar da aman sakın dedi benim çevremdekiler böyle bilemem herkesin çevresi farklı. ama bana herkes normal doğur deseydi de ben sezeryan yapardım yani eskiden beri bana itici gelir normal doğum.bekleyemem ben günü saati belli olsun hazırlanıyım gidiyim 5 dakkada da bebeğimi risk olmadan kucağıma alıyım isterim.sonrasında iyileşmeyen yok nasılsa 2 günde iyileşiyosun.
bende çok fazla negatif şey duyuyorum normalle ilgili. ama burda paylaşmam normal doğumda kararlı arkadaşları korkutmamak için. ben diyorum ya kendine güvenen girsin normal doğuma Allah yardım eder. benim gibilere sezaryan sempatiksalakcinni
her seyı acıkca konusmalıyız bence cunku basımıza geleceklerı bılmelıyız
ıkı opunda zorlukları oldugunu ve herkesın agrı esıgının farklı oldugunuda unutmamak lazım oyuzden fazla korkmamalıyız
selam kızlar, dün bana da bir arkadaş geldi bana diyor ki eşini geceleri kaldırma, bazı kadınlar eşleri çalıştığı halde geceleri de kaldırıyorlarmış..ben de dedim ki kalkıp ne yapacak ki sütü verecek olan zaten biziz diyor ki alt değiştirme için falan kaldıranlar oluyormuş..ben de dedim ki izinli oldukları sürece yardım ederler zaten en azından gece bebeği verirler çünkü sezeryan ağrısından dolayı biri bebeği vermesi lazım hem adapte olurlar. ama çalışmaya başlayınca kocişler işe gidecekler kalkmalarına lüzum yok...bence sen ilk haftalarda annenle diğer odada kal falan dedi bana çok saçma geldi...yani neden odaları ayıralım ki anca beraber kanca beraber ....siz ne düşünüyorsunuz ?
selam kızlar, dün bana da bir arkadaş geldi bana diyor ki eşini geceleri kaldırma, bazı kadınlar eşleri çalıştığı halde geceleri de kaldırıyorlarmış..ben de dedim ki kalkıp ne yapacak ki sütü verecek olan zaten biziz diyor ki alt değiştirme için falan kaldıranlar oluyormuş..ben de dedim ki izinli oldukları sürece yardım ederler zaten en azından gece bebeği verirler çünkü sezeryan ağrısından dolayı biri bebeği vermesi lazım hem adapte olurlar. ama çalışmaya başlayınca kocişler işe gidecekler kalkmalarına lüzum yok...bence sen ilk haftalarda annenle diğer odada kal falan dedi bana çok saçma geldi...yani neden odaları ayıralım ki anca beraber kanca beraber ....siz ne düşünüyorsunuz ?
cnm 2 gunde ıyılesmez gıbıme gelıyor
bende saglık egıtımı aldım ve oplara gırdım az cok bılgım var oyuzden sezeryandan bıraz tırsıyorum ama cokta kararısızm
beklemesı zor gelıyor artı bebegım sanırım ırı olacak cunku daha 4 hafta olmasına ragmen 2800 gr olmus neredeyse 3 kılo sımdıden
yuzude tombık bebısımın bılmıyorum eger sezeryan olacaksamda okadar beklemım dıyorum cunku bı an once dahada agırlasmadan dogurmak ve ıyılesmek ıstıyorum tatılede gıtmek ıstıyorum kafam coooook karısık coook hayırlısı olsun ama ruyamda sezeryan oldugumu gordum aslında normal dogumdan cok korkmuyorum ama bebek ırı oldugu ıcın cekıncelerım var
tamamen iyileşmez tabi canım ama ağrılı durumu geçiyor. yani eğilirken filan biraz acıyormuş.ama öyle acıdan ağrıdan gebermiyosun yani. ben burdan papatya2010a gittim geçen hafta.24 saat sonra gittim sezeryanden. tuvalete filan kendisi gidiyordu ve ayaktaydı yani. bana hiç korkma filan dedi.
esımle yatak ayırmayı dusunmuyorum cunku ota zota kalkan bırı degıldır sabahları bıle işe zor kaldırıyorum oyuzden bızden rahatsız olmaz bence
hem evlılıkte yatak ayırmka buyuk ve önemlı bışedır ve yapılmamıs gereken bıseydır
bız evlenmeden önce kussekte yatakları ayırmacamıza soz vermıstık oyuzden bence gerek yok
ben kalkamazsan o kalkar nede olsa babası
ama bence ben ondan önce uyanırım o uyanana kadar bebecık yarım saat aglar ve aglamaktan catlamasın bebecıgım
flowersun sende keyfinden ayırmamışsınki sonuçta rahatsız olmuşsun. gece uykusunu rahat uyuyamayan kadının sütünün azaldığı çok doğru. benim eltimle kaynımda öyle yaptılar. kaynım inanın kaba saba bir adamdır estetikten ve ruh inceliğinden uzak biridir ama o bile eşine geceleri sen rahat uyu bebeğe ben bakarım diyip kalkıyorsa inanın bana bu dünyada kalkmayacak kişi yoktur. çünkü bebekleri çok yaramaz ağlıyor hiç kucaktan inmiyor kadıncağızın canı çıkıyor bütün gün. kaynımda bunu bildiği için geceleri mümkün olduğunca kalkıp bebeğine kendisi bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?