2010 Temmuz Anneleri : )

bende bir ana önce artık doğurmask istiyorum bütün hazırlıklar bitip bekleyişe geçince çok zor oluyormuş.

önceden şu eksik bu eksik zaman gelmesin diyordum. ama şimdi neredeyse saatleri sayacağım.

bide bu sıpaların ne zaman gelecekleri de belli değil ki....

bahar dünde burda öyleydi bir yağmur yağdı bir gökgürledi ben bile korktum balkonu toplamaya çıktım sandalyeler ıslanmasın diye yağmurdan boğulacaktım kaçtım içeri. haberlerde izledim dün birçok yeri sel basmış bizim burda olmadı ama yinede korkutucuydu

evi süpürmem lazım ama başım ağrıyor bugün.

kalkıyorum geri yatıyorum. canımda çok sıkılıyor.

hazırlıklarımızı yaparkende.zaman geçiyordu..şimdi herşey hazırn beklemek çok zor..oyalanacak bişede yok..gerçi hazır olmamız bir açıdan iyi.ama bişeler yapiim diyorum bu kezde ya yetiştiremezsem deyip cesaret edemıyorum...neyse bol bol dinlenelim..bu günleride arıyacağızz

onlar rahat keyifleri yerinde ama biz hem meraklı hem sabırsız hemde heycanlıyızz:1no2:
artık ne saattler qeçiyo nede qünler allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kıslarrrr yaaa içimdeki sıkıntıyı atamıyorum sürekli uyumak geliyor içimden havada fena görünmüyor bugün ama bilmiyorum ne yapıcam (

elfida seninle aramızda 1 gün var
doğum tarihin belli mi?

karçiçeğiyle de aynıyız ama o çıkmış

benim doktorun eşide sezaryan olmuş.. eşlerine kıyamıyorlar adamcağızlar doğumun zorluklarını defalarca gördükleri içindir sanırım

benim doktorumun eşi 2 çocuğunu da epidural normal doğumla doğurmuş bana normal doğuralım dedi hep ama ben istemiyorum dedim.

merhaba kızlar
valla bu doğum konusu açılınca beni afaganlar basıyor
normal mi olacak sezeryan mı
ben ikisinden de çoooookkkk korkuyorum
ne yapacaz biz acaba?

kızlar can sıkıntısı birtek sizde yok benimde canım sıkılıyor öyle keyifsiz keyifsiz dolanıyorum evde bütün gün yatıp yuvarlanıyorum kalkıyorum takrar yatıyorum sanırım hepimizin durumu hemen hemen aynı

selam kızlar, dün bana da bir arkadaş geldi bana diyor ki eşini geceleri kaldırma, bazı kadınlar eşleri çalıştığı halde geceleri de kaldırıyorlarmış..ben de dedim ki kalkıp ne yapacak ki sütü verecek olan zaten biziz diyor ki alt değiştirme için falan kaldıranlar oluyormuş..ben de dedim ki izinli oldukları sürece yardım ederler zaten en azından gece bebeği verirler çünkü sezeryan ağrısından dolayı biri bebeği vermesi lazım hem adapte olurlar. ama çalışmaya başlayınca kocişler işe gidecekler kalkmalarına lüzum yok...bence sen ilk haftalarda annenle diğer odada kal falan dedi bana çok saçma geldi...yani neden odaları ayıralım ki anca beraber kanca beraber ....siz ne düşünüyorsunuz ?

cnm 2 gunde ıyılesmez gıbıme gelıyor
bende saglık egıtımı aldım ve oplara gırdım az cok bılgım var oyuzden sezeryandan bıraz tırsıyorum ama cokta kararısızm
beklemesı zor gelıyor artı bebegım sanırım ırı olacak cunku daha 4 hafta olmasına ragmen 2800 gr olmus neredeyse 3 kılo sımdıden
yuzude tombık bebısımın bılmıyorum eger sezeryan olacaksamda okadar beklemım dıyorum cunku bı an once dahada agırlasmadan dogurmak ve ıyılesmek ıstıyorum tatılede gıtmek ıstıyorum kafam coooook karısık coook hayırlısı olsun ama ruyamda sezeryan oldugumu gordum aslında normal dogumdan cok korkmuyorum ama bebek ırı oldugu ıcın cekıncelerım var

esımle yatak ayırmayı dusunmuyorum cunku ota zota kalkan bırı degıldır sabahları bıle işe zor kaldırıyorum oyuzden bızden rahatsız olmaz bence
hem evlılıkte yatak ayırmka buyuk ve önemlı bışedır ve yapılmamıs gereken bıseydır
bız evlenmeden önce kussekte yatakları ayırmacamıza soz vermıstık oyuzden bence gerek yok
ben kalkamazsan o kalkar nede olsa babası
ama bence ben ondan önce uyanırım o uyanana kadar bebecık yarım saat aglar ve aglamaktan catlamasın bebecıgım

bence biraz saçma olmuş. biz kaldırmasakta bence kalkarlar. kalksınlar tabi ya bebişle oynasınlar biz mama verirken izlesinler adamlar zaten bütün gün işte bebeği göremiyorlar bence daha iyi ailece vakit geçirmiş oluruz 5 dk da olsa.. bende odamı ayırmamki banane banane zaten ben ayırsamda benim adam yastığı eline alır göçebe gibi dolanır peşimde :)

biz 1 aydır odaları ayırdık canım çünkü ben geceleri uyuyamıoyorum çok sıkıntılıyım onu da uyutmuyorum bir de sonuçta bazen nefes alıp vermesi bile batıyor sıkıntımdan yatağın bazen o tarafına bazen bu tarafına yatıyorum o da ben salonda yatayım dedi. iyi dedim ama şimdi diyor ki bebek ndoğduktan sonra da ben salonda yatayım bakarız dedim yani annem var başımda ona çok gerek yok ilk başta ama eninde sonunhda beraber yatçaz yani bebek te 1 ay ağlamıcak yaşında bile dişleri çıkarken ağlıyo bebekler.illaki o da uyancak sallıcak işe de gitse. ama arkadaşına ne ki ister kaldırırsın ister kaldırmazsın. şöle b,işi de var süt gece uykusunda salgılanmıyor sabahja kadar uyanık annenin sütü kesiliyor benim bir arkadaşımın eşi sırf sütü kesilmesin die hep karısını gece uyutur bebekle kendisi uğraşırdı. yani duruma göre davrancaz.

ya ama bu yatak ayırmak küsmekten değil ki zaruriyetten.

flowersun sende keyfinden ayırmamışsınki sonuçta rahatsız olmuşsun. gece uykusunu rahat uyuyamayan kadının sütünün azaldığı çok doğru. benim eltimle kaynımda öyle yaptılar. kaynım inanın kaba saba bir adamdır estetikten ve ruh inceliğinden uzak biridir ama o bile eşine geceleri sen rahat uyu bebeğe ben bakarım diyip kalkıyorsa inanın bana bu dünyada kalkmayacak kişi yoktur. çünkü bebekleri çok yaramaz ağlıyor hiç kucaktan inmiyor kadıncağızın canı çıkıyor bütün gün. kaynımda bunu bildiği için geceleri mümkün olduğunca kalkıp bebeğine kendisi bakıyor.

ikisi de çalışıyor mu peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…