bence biraz saçma olmuş. biz kaldırmasakta bence kalkarlar. kalksınlar tabi ya bebişle oynasınlar biz mama verirken izlesinler adamlar zaten bütün gün işte bebeği göremiyorlar bence daha iyi ailece vakit geçirmiş oluruz 5 dk da olsa.. bende odamı ayırmamki banane banane zaten ben ayırsamda benim adam yastığı eline alır göçebe gibi dolanır peşimde :)
biz 1 aydır odaları ayırdık canım çünkü ben geceleri uyuyamıoyorum çok sıkıntılıyım onu da uyutmuyorum bir de sonuçta bazen nefes alıp vermesi bile batıyor sıkıntımdan yatağın bazen o tarafına bazen bu tarafına yatıyorum o da ben salonda yatayım dedi. iyi dedim ama şimdi diyor ki bebek ndoğduktan sonra da ben salonda yatayım bakarız dedim yani annem var başımda ona çok gerek yok ilk başta ama eninde sonunhda beraber yatçaz yani bebek te 1 ay ağlamıcak yaşında bile dişleri çıkarken ağlıyo bebekler.illaki o da uyancak sallıcak işe de gitse. ama arkadaşına ne ki ister kaldırırsın ister kaldırmazsın. şöle b,işi de var süt gece uykusunda salgılanmıyor sabahja kadar uyanık annenin sütü kesiliyor benim bir arkadaşımın eşi sırf sütü kesilmesin die hep karısını gece uyutur bebekle kendisi uğraşırdı. yani duruma göre davrancaz.
ikisi de çalışıyor mu peki ?
ben de sinir oldum tabi arkadaşımın akıl vermesine ama işte zaten bu dönemde sürekli akıl veren çok olacak şimdiden sinir olmaya başladım yani..
ya ama bu yatak ayırmak küsmekten değil ki zaruriyetten.
evet haklısın, gece de bu işin bir parçası sonuçta değil mi ama..
e gece uyuyamıyorsan normal tabi ..ben de sinir oldum tabi arkadaşımın akıl vermesine ama işte zaten bu dönemde sürekli akıl veren çok olacak şimdiden sinir olmaya başladım yani..
sana bıse demeıyorum bı arkadas sormus ne dusunursunuz dıye ben dusuncemı soyledım
herkes kendı ıstedıgını yapar tabıkı bende kendı fıkrımı soyledım sadece yatakları ayırmayı hıc dusunmedım dusunmuyorum onu demek ıstedım ama herkesın yatak alıskanlıgı farklı olabılır tabıkı
---------------------------------------------------------------
benmıyım bu kişi
fikrimi söyledim diyemi söylemim artık ozaman
sana bıse demeıyorum bı arkadas sormus ne dusunursunuz dıye ben dusuncemı soyledım
herkes kendı ıstedıgını yapar tabıkı bende kendı fıkrımı soyledım sadece yatakları ayırmayı hıc dusunmedım dusunmuyorum onu demek ıstedım ama herkesın yatak alıskanlıgı farklı olabılır tabıkı
benmıyım bu kişi
bende hep sinir oluyorum artık fikir verenlere. fikir vermek güzelde zorla kendilerinin düşündüklerini bize kabul ettirmeye çalışıyorlar. hem soru soruyorlar cevap verincede hemen yok ya öyle yapma .. yok öyle olurmu hiç... bilmem ne.. ay sinir bozucu wallahi illa o kişinin fikrini kabul edicez onun dediğini yapıcaz.
benmıyım bu kişi
selam kızlar... çok keyifsizim iki gündür yanlarım ve karnımın içi açıyor resmen ve karnım çok sert 1 bardak su bile içsem patlayacakmışım gibi hissediyorum canım hiçbirşey yapmak istemiyor yarın kontrolümüz var bebeğimi görünce kendime gelirim insallah. hava da kasvetli zaten ama en azından biraz serin. perşembe kaynanam ve görümcelerim gelecek bana da biraz değişklik olur sıkıldım tek başına evde oturmaktan.
bizde 1 aydır kocacığımla ayrı yatıyoruz her sabah beni ruh gibi görmeye dayanamadı çünkü uyuyamıyordum. eşim çok deli yatar bikaç defada karnıma çarptı uykuda öyle olunca bende kendimi kollamaktan uyuyamaz oldum eşimde kıyamadı ben oturma odasında yatayım dedi senin uykuya ihtiyacın var dedi sağolsun anlayışlıdır :)) ama doğumdan sonra bebek ortalığı yıksa uyanmaz sanırım uykusu aşırı ağırdır uykuda kapı telefon benim bağırmam hiçbirine uyanmaz :)) her sabah sallaya sallaya uyandırırım kaydirigubbakcemile3
benimki de aynıdır. ama biz zaten annemle foçaya gidicez doğumdan 15-20 gün sonra eşim haftasonları gelecek.2 ay filan orda geçiricez bişekilde idare edicez öyle ya da böyle.raqhatımıza göre. ama ordan dönüşte zaten bi süre sonra ben de işe başlıcam. öyle değiş tokuş annem eşim idare edilicek.
safkan doğuma az kalmış hamişler topiğinde bana ;
sen daha doğurmadın mı ? yazmışsın kimle karıştırdın beni kaydirigubbakcemile3
sonbahar ben zaten kus hafızaydım sımdı gebelıkten dolayı ıyıce unutkan oldum cıktım ınan
tum vıtamınlerı bebek alıyor ondan sanırım
ınanırmısın kımınle karıstırdıgımıda suan karıstırmıs durumdayım
bak sımdı aklıma takıldı kımdı o yaa
benim daha 25 günüm var 23 temmuzda benimkisi kısmetse
gebelık bendede alınganlıkmı yaptı nedır
kız ne oldu sana bişey diyen olmadı ki... sen neden üstüne alındın? yoksa benmi bilmiyorum. sana demedilerki aaaaa olmadı ama bak şimdi boshayallersmile
pardon alındım galıba
cnm senle ne ilgisi var, başkalarından bahsediyoruz şu anda..
selam kızlar... çok keyifsizim iki gündür yanlarım ve karnımın içi açıyor resmen ve karnım çok sert 1 bardak su bile içsem patlayacakmışım gibi hissediyorum canım hiçbirşey yapmak istemiyor yarın kontrolümüz var bebeğimi görünce kendime gelirim insallah. hava da kasvetli zaten ama en azından biraz serin. perşembe kaynanam ve görümcelerim gelecek bana da biraz değişklik olur sıkıldım tek başına evde oturmaktan.
nie alındın gülüm bişi dedin demedik :))
çoğumuz senin gibiyiz canım ben gece karnımın sertliğinden uyuyamadım. keyifsizlik desen oda var( bizimde yarına kontrolümüz var hayırlısı baklaım güzel haberlerle gelelim inş..
inşallah canımhoş benim canımı akrabalardan biri de sıktı ama hiç anlamıyorum şu insanları hamile insan böyle üzülmez ki... Allah a havale ediyorum.
gebelık bendede alınganlıkmı yaptı nedır
bende de var alınganlık annem geldıgınde sankı elestırısel laflarının hepsı bana batıyor oysakı annem kötülüğüme demez ama ne bılıyım batıyor ışte
bıde kaynanam olsa dememkkıı kadına yapmadıgımı bırakmıcam kaynanam rahmetlı olmus ondan yok
pardon alındım galıba
soledıgınız ıyı oldu sımdı pazara gıdıcektım gunum kötü gecicekti
öğrendıgım ıyı oldu .)
ayrıca bende esım kolunu bacağını karnıma çarpıcak dıye korkmuyor degılım ama bızım koltuklar sünger oldugu ıcın yatamıyorum mecburen yataklarımızda yatıyoruz surda kalmıs 1 ay sabretmeye calısıyorum naaapıyım
benımde karnımın içleri ağrıyo
magnezyum ve kalsıyum alınca ıyı gelıyormus ben süt içiyorum bol bol bıde magnezyum muzdamı vardı ondan ye ıyı gelıyor denemıstım bı ara ama yenıden yapmam lazım bebegın baskısından dolayı agrılarım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?