seni üzmeyecekse anlat istersen belki rahatlatır ama bidaha üzüleceksen anlatma canım
gebelık bendede alınganlıkmı yaptı nedır
bende de var alınganlık annem geldıgınde sankı elestırısel laflarının hepsı bana batıyor oysakı annem kötülüğüme demez ama ne bılıyım batıyor ışte
bıde kaynanam olsa dememkkıı kadına yapmadıgımı bırakmıcam kaynanam rahmetlı olmus ondan yok
pardon alındım galıba
soledıgınız ıyı oldu sımdı pazara gıdıcektım gunum kötü gecicekti
öğrendıgım ıyı oldu .)
ayrıca bende esım kolunu bacağını karnıma çarpıcak dıye korkmuyor degılım ama bızım koltuklar sünger oldugu ıcın yatamıyorum mecburen yataklarımızda yatıyoruz surda kalmıs 1 ay sabretmeye calısıyorum naaapıyım
2 yaşında tatlı bir yeğenim var malum ben yolculuk yapamıyorum gidemedim bazı nedenler ileri sürülerek sadece abim geldi beni ziyarete.halbuki çok özlemiştim yeğenimi kimseye de anlatamıyorum annem ve eşime ayrıntıları anlatsam üzülecekler kendi başıma da baş demiyorum iki gündür ağlıyorum. ben ne yaptım ki bunu hakettim diye senağlama
kızlar ayşe çınarlıyı merak ediyorduk ya haber vermiş bize... iyiymiş..
2010 temmuz bebekleri geliyor topiğine yazmış.
üzülme canım benim.. bende senin gibi üzdüm kendimi abin yine çıkıp gelmiş ne güzel benimkisi aylar var belki sene oldu 1 telefon açmayalı karısı kızıyor. gerçi insann içinde olsun arada bir arar napıyorsun der. eşinin nerden haberi olacakki? ay benimde ağlayasım geldi şimdi... demekki beni sevmiyor. sevse arardı senağlama senağlama
canım benim seni de üzdüm nolur üzülme... insan bu dönemde hassas oluyor insanların bunu anlamasını bekliyoruz anlamıyorlar işte... Allah bizim evlerimize eşimizle muhabbetimize dirlik düzen huzur mutluluk versin. gerisi boş.
2 yaşında tatlı bir yeğenim var malum ben yolculuk yapamıyorum gidemedim bazı nedenler ileri sürülerek sadece abim geldi beni ziyarete.halbuki çok özlemiştim yeğenimi kimseye de anlatamıyorum annem ve eşime ayrıntıları anlatsam üzülecekler kendi başıma da baş demiyorum iki gündür ağlıyorum. ben ne yaptım ki bunu hakettim diye senağlama
canım üzülme lütfen allaha havale et sen şimdi sadece bebeğini düşün gerisini boşver opuyorumnanaktan
selamlarrrrrrr güzel TEMMUZ MELEKLERİ
canım üzülme lütfen allaha havale et sen şimdi sadece bebeğini düşün gerisini boşver opuyorumnanaktan
çok haklısın sen üzülürken herkez kendi hayatında sen neden canını sıkıyosun kendini ve bebeqini strese sokuyosun boşwerrr takma kafana tokadan başka bişeyykaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar...
size bişe sorucam..koltuk altınızda ve özel bölgenizde ten renginde kararma oldumu??benım olduda..koltuk altım bembeyazdı önceden..şimdi kararmış..ağdacı kızdamı sorun.tenımı yaktı diye düşünüyordumda.dün birisi hamılelıkten dedi???sizde de oldumu??
:CüvCüv: NORMAL DOĞUMU ÇOK İSTEMEME RAĞMEN BİR TÜRLÜ GELMEK İSTEMEYEN BEBEĞİM İÇİN SEZERYAN GÜNÜ ALDIM, 5 TEMMUZ DA NASİP SE SAAT 10:30 GB KIZIM YANIMDA OLCEK opuyorumnanaktan
BİRAZ KORKU VE ENDİŞE İÇİNDEYİM eyvahedigeldismile
AMA SONUCU DÜŞÜNÜP KENDİMİ SAKİNLEŞTİRİYORUM NE KADAR GÜZEL BİR ŞEY BEBEĞİM ARTIK YANIMDA OLACAKKKKK hihoyyyt
:CüvCüv: NORMAL DOĞUMU ÇOK İSTEMEME RAĞMEN BİR TÜRLÜ GELMEK İSTEMEYEN BEBEĞİM İÇİN SEZERYAN GÜNÜ ALDIM, 5 TEMMUZ DA NASİP SE SAAT 10:30 GB KIZIM YANIMDA OLCEK opuyorumnanaktan
BİRAZ KORKU VE ENDİŞE İÇİNDEYİM eyvahedigeldismile
AMA SONUCU DÜŞÜNÜP KENDİMİ SAKİNLEŞTİRİYORUM NE KADAR GÜZEL BİR ŞEY BEBEĞİM ARTIK YANIMDA OLACAKKKKK hihoyyyt
haklısınız kızlar ama işte bazen insan kendine hakim olamıyor bebeğim için üzülmemem lazım. iyi ki sizler varsınız. alkisalkisalkis
merhaba kızlar...
size bişe sorucam..koltuk altınızda ve özel bölgenizde ten renginde kararma oldumu??benım olduda..koltuk altım bembeyazdı önceden..şimdi kararmış..ağdacı kızdamı sorun.tenımı yaktı diye düşünüyordumda.dün birisi hamılelıkten dedi???sizde de oldumu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?