2010 Temmuz Anneleri : )

seni üzmeyecekse anlat istersen belki rahatlatır ama bidaha üzüleceksen anlatma canım

2 yaşında tatlı bir yeğenim var malum ben yolculuk yapamıyorum gidemedim bazı nedenler ileri sürülerek sadece abim geldi beni ziyarete.halbuki çok özlemiştim yeğenimi kimseye de anlatamıyorum annem ve eşime ayrıntıları anlatsam üzülecekler kendi başıma da baş demiyorum iki gündür ağlıyorum. ben ne yaptım ki bunu hakettim diye senağlama

olur öyle alınganlıklar hamileyiz sonuçta :)

üzülme canım benim.. bende senin gibi üzdüm kendimi abin yine çıkıp gelmiş ne güzel benimkisi aylar var belki sene oldu 1 telefon açmayalı karısı kızıyor. gerçi insann içinde olsun arada bir arar napıyorsun der. eşinin nerden haberi olacakki? ay benimde ağlayasım geldi şimdi... demekki beni sevmiyor. sevse arardı senağlama senağlama

canım benim seni de üzdüm nolur üzülme... insan bu dönemde hassas oluyor insanların bunu anlamasını bekliyoruz anlamıyorlar işte... Allah bizim evlerimize eşimizle muhabbetimize dirlik düzen huzur mutluluk versin. gerisi boş.

dünyadaki en büyük şansım eşimmiş bunu hamileyken dahada iyi anladım. ondan başka kimsem yok hiçkimsem... söylediklerin doğru gerçekten çakırcım. allah evlerimizin huzurunu, ağzımızın tadını hiç bozmasın, daim etsin :Saruboceq:

canım üzülme lütfen allaha havale et sen şimdi sadece bebeğini düşün gerisini boşver opuyorumnanaktan

canım üzülme lütfen allaha havale et sen şimdi sadece bebeğini düşün gerisini boşver opuyorumnanaktan

çok haklısın sen üzülürken herkez kendi hayatında sen neden canını sıkıyosun kendini ve bebeqini strese sokuyosun boşwerrr takma kafana tokadan başka bişeyykaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar...
size bişe sorucam..koltuk altınızda ve özel bölgenizde ten renginde kararma oldumu??benım olduda..koltuk altım bembeyazdı önceden..şimdi kararmış..ağdacı kızdamı sorun.tenımı yaktı diye düşünüyordumda.dün birisi hamılelıkten dedi???sizde de oldumu??

:CüvCüv: NORMAL DOĞUMU ÇOK ıSTEMEME RAĞMEN BıR TÜRLÜ GELMEK ıSTEMEYEN BEBEĞıM ıÇıN SEZERYAN GÜNÜ ALDIM, 5 TEMMUZ DA NASıP SE SAAT 10:30 GB KIZIM YANIMDA OLCEK opuyorumnanaktan
BıRAZ KORKU VE ENDıŞE ıÇıNDEYıM eyvahedigeldismile
AMA SONUCU DÜŞÜNÜP KENDıMı SAKıNLEŞTıRıYORUM NE KADAR GÜZEL BıR ŞEY BEBEĞıM ARTIK YANIMDA OLACAKKKKK hihoyyyt

çok haklısın sen üzülürken herkez kendi hayatında sen neden canını sıkıyosun kendini ve bebeqini strese sokuyosun boşwerrr takma kafana tokadan başka bişeyykaydirigubbakcemile3

haklısınız kızlar ama işte bazen insan kendine hakim olamıyor bebeğim için üzülmemem lazım. iyi ki sizler varsınız. alkisalkisalkis

ewet cnm bendede deqişme oldu karardı sanki birassohaoldumsmile

yani 5 gün var 6. gün bebişin kollarında..

yaramaz bebik bekler inşallah o günü
:ecrin_bebek:

canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin desene birkaç gün sonra kuzucuğunu sevip koklayabileceksin. darısı bizim başımıza...

canım benim boynumda ve göğsümde minik minik et benleri çıktı. göze gelmiyo ama elimle hissedebiliyorum.

bu arada seninle aramızda 1 gün var doğum tarihi belli oldu mu senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…