2010 Temmuz Anneleri : )

benim oralar değil de gögsümün ucu ve etrafındaki derim karardı. böyle lekeli gibi sanki...

merhaba kızlar...
kalktım kalkalı tansiyonumda sorun var.sabah beri 15 / 9 dan inmemişti.bikaç saat önce eşimi çağırmak zorunda kaldım.drumla görüştüm düşmezse hemen seni görmem lazım dedi.çok şükür şimdi 12 / 6 ya indi...
off gün yaklaştıkça ben sanki daha kötü oluyorum yaaa.... (
sizler nasılsınz,meleklerinz nasıl bugün?

Merhaba kızlar ben de bu grubu hemen hemen hergun takıp edıyorum fakat yazmaya pek fırsatım olmuyordu . Ben 37 haftalık hamileyim bebegım erkek dogumun normal gozukuyor suan ıcın ama 6temmuzda vajinal muayene var bakalım ozaman bellı olucak ne olacagı ..

Hikayeyi cok begendim :))

Anne Doğacak çocuk doğumdan bir gün önce Tanrı ile görüşür. Bebek; Tanrı'm dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum. Ben senin için bir melek yarattım ve senin ile ilgilenecek. Tanrı'm onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım. Nasıl iletişim kura...cağım. Senin için yarattığım melek, o sana sabırla onların dilini öğretecektir. Tanrı'm dünyada duyduğum kadarıyla çok kötülükler varmış. - Onlarla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum. - Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme. - Tanrı'm sana tekrar nasıl döneceğim? - Senin için yarattığım melek, bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır. Derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Tanrı'nın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar. Tanrı'm benim için yarattığın meleğin adı ne? - Adının önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin. SEN BENıM HERŞEYıMSıN ANNE

bende de var canım ağdacı kızın suçu yok yani
gebelikte olabilirmiş bir yerde okumuştum...
benim bir de omuzlarımdan belime kadar sivilce çıktı:sinifsinif:
bazıları öyle büyük ki yaslandığım zaman canım acıyo

hg canım...
dilerim sağ salim bebeğini alırsın kucağına:Saruboceq:

:asigim:

canım geçmiş olsun... az kaldı Allahın izniyle bebişlerimizi bir kucağımıza alalım...

biliyorsundur da zaten yine de söliyim tuzu kes, soda filan da içme...
bol su iç...
vücut su tuttuğu için de yükselirmiş tansiyon
geçmiş olsun

ayy ii barii benımde çok koyu değil ama canım sıkıldı..acaba geçermi sonra..yada ne kullanmak lazım acaba..çiğ patates sürün diye duymuştum..bi araştırmak lazım..
linacımgözün aydın canım..allah hepimize sağ salım kucağımıza almayı nasip etsin..gününü bilmekte güzel..sen yinede dikkatli ol..bebişin sana süpriz yapmak isteyebilir.

:sinifsinifpuyorumnanaktan

yani 5 gün var 6. gün bebişin kollarında..

yaramaz bebik bekler inşallah o günü
:ecrin_bebek:

AHH CANIM İNŞALLAH BEKLEMEZ DE NORMAL OLUR AMA GELMEYE HİÇ NİYETİ YOK DR DAHİ ŞAŞIRIYOR BENDE ENFEKSİYON.VE MANTAR VARDI GEBELİĞİN BAŞINDAN BU YANA ERKEN DOĞUM RİSKİ TAŞIYOR OLMAMA RAĞMEN BENİM TATLIM GELMEK İSTEMİYOR kaydirigubbakcemile3

canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin desene birkaç gün sonra kuzucuğunu sevip koklayabileceksin. darısı bizim başımıza...

İNŞALLAH CANIM HEPİMİZ SAĞLIKLA KAVUŞURUZ MELEKLERİMİZE
:Saruboceq:

PRİMERA HOŞ GELDİN CANIM a.s.

canım benim boynumda ve göğsümde minik minik et benleri çıktı. göze gelmiyo ama elimle hissedebiliyorum.

bu arada seninle aramızda 1 gün var doğum tarihi belli oldu mu senin?

benim de boynumda ve göbeğimin üstünde küçük koyu et benleri var ve gayet net gözüküyorlar sempatiksalakcinni

canım benim boynumda ve göğsümde minik minik et benleri çıktı. göze gelmiyo ama elimle hissedebiliyorum.

en son cuma günü gittim..2 hafta sonra alırız demişti dr.bu cuma yine çağırdı..bakalım belki tam tarih verir.usg de bebek 2 hafta büyük görünüyor.ilk doğumumda sezaryan olunca çok fazla beklemicek galiba..hayırlısı olsun

benimde boynumda ve göğsüme yakın minik minik et benleri çıktı
. CADIARZU

kızlar komşum haber verdi bize gelicekmiş.yollayayım onu gelirim yine...
görüşürz...a.s.

benim de cumartesi randevum ama doktor dedi ki cumartesiye kadar hergün bir eczaneye gidin ve tansiyonunuzu ölçtürün ama gidemedim ölçtüremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…