merhaba kızlar...
kalktım kalkalı tansiyonumda sorun var.sabah beri 15 / 9 dan inmemişti.bikaç saat önce eşimi çağırmak zorunda kaldım.drumla görüştüm düşmezse hemen seni görmem lazım dedi.çok şükür şimdi 12 / 6 ya indi...
off gün yaklaştıkça ben sanki daha kötü oluyorum yaaa....(
sizler nasılsınz,meleklerinz nasıl bugün?
Hikayeyi cok begendim :))
Anne Doğacak çocuk doğumdan bir gün önce Tanrı ile görüşür. Bebek; Tanrı'm dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum. Ben senin için bir melek yarattım ve senin ile ilgilenecek. Tanrı'm onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım. Nasıl iletişim kura...cağım. Senin için yarattığım melek, o sana sabırla onların dilini öğretecektir. Tanrı'm dünyada duyduğum kadarıyla çok kötülükler varmış. - Onlarla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum. - Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme. - Tanrı'm sana tekrar nasıl döneceğim? - Senin için yarattığım melek, bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır. Derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Tanrı'nın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar. Tanrı'm benim için yarattığın meleğin adı ne? - Adının önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin. SEN BENİM HERŞEYİMSİN ANNE
çok az kaldı tabi ben dayanabilirsemm:umursamaz:
hiç geçmiyo günler yaaa
slm cnm hoşqeldin çok qeçmiş olsun hayırlısıyal bi doqursaydık walla..
benim de cumartesi randevum ama doktor dedi ki cumartesiye kadar hergün bir eczaneye gidin ve tansiyonunuzu ölçtürün ama gidemedim ölçtüremedim
merhaba kızlar...
kalktım kalkalı tansiyonumda sorun var.sabah beri 15 / 9 dan inmemişti.bikaç saat önce eşimi çağırmak zorunda kaldım.drumla görüştüm düşmezse hemen seni görmem lazım dedi.çok şükür şimdi 12 / 6 ya indi...
off gün yaklaştıkça ben sanki daha kötü oluyorum yaaa....(
sizler nasılsınz,meleklerinz nasıl bugün?
Merhaba kızlar ben de bu grubu hemen hemen hergun takıp edıyorum fakat yazmaya pek fırsatım olmuyordu . Ben 37 haftalık hamileyim bebegım erkek dogumun normal gozukuyor suan ıcın ama 6temmuzda vajinal muayene var bakalım ozaman bellı olucak ne olacagı ..
tansiyonun şakası yok yaa allah korusun yükselince bebeğe zararı oluyo...
çok teşk ediyorum yazınıza valla kızlar.sizden başka konuşacağım kimsem yok.iyi ki varsınız...
ama şimdi kaçmam lazım komşum gelecek.
görüşürüz gelirim onu yollayıncaopuyorumnanaktan
kızlar size doyum olmaz ben kaçıyorum yemek yapmadım daha. kocacım gelecek birşeyler hazırlayayayım hızlı tarafından. öpüyorum sizi. iyi sohbetler...
alınma gülüm bi arkadaşı demiş ya eşini salın kaldırma filan diye ben ona dedim o ne karışıyo diye senle ilgisi yok yani.muzda potasyum var enfazla magnezyum içme sodasında var ben magnezyum diasporal içiyorum ama sen onu içemiyosan soda iç derim.ben de bugün taş gibiyim karnım taş gibi sanki aşağıya baskı yapıyor bakalım görecez ne zaman gelecek bebek. 3 haftam var ama beklemicek gibi.
/QUOTE]
tesekurler cmm hatırladım sodada vardı ,
soda ve süt içiyordum hatırladım hafızam ıyıce sıfırlandı evın yolunu unutmam ınsallah
üzülme canım benim.. bende senin gibi üzdüm kendimi abin yine çıkıp gelmiş ne güzel benimkisi aylar var belki sene oldu 1 telefon açmayalı karısı kızıyor. gerçi insann içinde olsun arada bir arar napıyorsun der. eşinin nerden haberi olacakki? ay benimde ağlayasım geldi şimdi... demekki beni sevmiyor. sevse arardı senağlama senağlama
gebelık hassasıyetıdır kendını üzme
gecen gun kardesım ogluyla annemı almaya gelmıstı annem bendeydı
asagıdan yukarı cıkmadı yıgenımı goremedım dıye gozlerım doldu benımde oysakı önceden bu kadar duygulanmazdım
yıgenımı goremedım dıye agladım resmen
dünyadaki en büyük şansım eşimmiş bunu hamileyken dahada iyi anladım. ondan başka kimsem yok hiçkimsem... söylediklerin doğru gerçekten çakırcım. allah evlerimizin huzurunu, ağzımızın tadını hiç bozmasın, daim etsin :Saruboceq:
amınnnnn
merhaba kızlar...
size bişe sorucam..koltuk altınızda ve özel bölgenizde ten renginde kararma oldumu??benım olduda..koltuk altım bembeyazdı önceden..şimdi kararmış..ağdacı kızdamı sorun.tenımı yaktı diye düşünüyordumda.dün birisi hamılelıkten dedi???sizde de oldumu??
benım hep karaydı beyaz oldugunu gormedımkı bı turlu
ama bazılarının beyaz olluyor nasıl basarıyorlar bılmıyorum bıde ter yapısıyla ılgılı derler ben genelde terlemem terlesemde kotu kokmaz neden o bölgelerım kahverengı bılmıyorum
alınma gülüm bi arkadaşı demiş ya eşini salın kaldırma filan diye ben ona dedim o ne karışıyo diye senle ilgisi yok yani.muzda potasyum var enfazla magnezyum içme sodasında var ben magnezyum diasporal içiyorum ama sen onu içemiyosan soda iç derim.ben de bugün taş gibiyim karnım taş gibi sanki aşağıya baskı yapıyor bakalım görecez ne zaman gelecek bebek. 3 haftam var ama beklemicek gibi.
/QUOTE]
tesekurler cmm hatırladım sodada vardı ,
soda ve süt içiyordum hatırladım hafızam ıyıce sıfırlandı evın yolunu unutmam ınsallah
gebelık hassasıyetıdır kendını üzme
gecen gun kardesım ogluyla annemı almaya gelmıstı annem bendeydı
asagıdan yukarı cıkmadı yıgenımı goremedım dıye gozlerım doldu benımde oysakı önceden bu kadar duygulanmazdım
yıgenımı goremedım dıye agladım resmen
amınnnnn
benım hep karaydı beyaz oldugunu gormedımkı bı turlu
ama bazılarının beyaz olluyor nasıl basarıyorlar bılmıyorum bıde ter yapısıyla ılgılı derler ben genelde terlemem terlesemde kotu kokmaz neden o bölgelerım kahverengı bılmıyorum
Kızlar bu kararma durumuna tek cozum sanırım lazer : )) Ben dogumdan 6 ay sonra yaptırmayı dusunuyorum .. Buarada gogusun hareli kısmıda cok koyulasıyor herkeste var mı bılmıyorum ama benımkıler onceleri pembeyksen sımdı koyu kahve oldu ve gobegim hıc catlamadıgı halde goguslerim catladı(( ama sunu da soyleyım dogumdan 4 ay sonra gogus haresının rengı eskı halıne gelıyor bizzat şahit oldum bı yakınımdan : )
Kızlar bu kararma durumuna tek cozum sanırım lazer : )) Ben dogumdan 6 ay sonra yaptırmayı dusunuyorum .. Buarada gogusun hareli kısmıda cok koyulasıyor herkeste var mı bılmıyorum ama benımkıler onceleri pembeyksen sımdı koyu kahve oldu ve gobegim hıc catlamadıgı halde goguslerim catladı(( ama sunu da soyleyım dogumdan 4 ay sonra gogus haresının rengı eskı halıne gelıyor bizzat şahit oldum bı yakınımdan : )
peki göğüs haresinin rengi eskiye dönerken boyutuda eskiye dönüyormu? kahverengi çok büyüdü yaa boshayallersmile
benımde goguslerımın haresının kenarları sıyahlastı
bebege hazırlık yapıyor vucudumuz,
bencede eskı pembe halıne döner dıye dusunuyorum cunku annnem 3 yane dogurdu memeuclarını görmustum pembeydı
benımde 27 temmuz senınle aynı sanırım cakırdoğru söylüyorsun canım ya sanki 8 ay çabuk geçti bu son ay dakika dakika ilerliyor. hazırlıklarla ilgilenirken yetişmeyecek diyorum şimdi hepsi bitti boş oturuyorum beklemekte sıkıyor insanı... ama en tatlı bekleyiş bizimkisi opuyorumnanaktan
bakalım aynı gun aynı hastaneden dogurmayalım sans eserı :)
peki göğüs haresinin rengi eskiye dönerken boyutuda eskiye dönüyormu? kahverengi çok büyüdü yaa boshayallersmile
bılmıyorumkı cnm benım ılk olacak dogurmus arkadaslara sormak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?