2010 Temmuz Anneleri : )

prımera bırazda dr yönlendırmesı ve tecrubesıyle alakalı bence
yurt dısında bı tehlıke yoksa normal yollardan dogurtuyorlar ve sanırım fazla kesı atmıyorlar eger yırtık olursa dıkıyorlar
burada bebek ırıyse catı darsa sezeryan yapıyorlar
bebek ufak catı uygunsa normale yönlendırıyorlar sanırım
hayırlısı bende bılmıyorum hangısı daha ıyı
benım gıttıgım hastaneden yenı dogmus 2-3 bebek gördum okadar mınıktılerkı bunları dogurmada ne varkı dedım ıçımden
yüzleri iri erik yada amasya elması kadardı miniciktiler

deniz yine maşallahın var ben hep oturuyorum artık

otururkende sırtım ağrıor yatmaktanda bıkıyor insan

bende şükür çatlak hiç oluşmadı.

karnımın altına aynayla bakıyorum ama yok birşey. belkide belli olmuyordur. karnım inince belli olur.

deniz yine maşallahın var ben hep oturuyorum artık

otururkende sırtım ağrıor yatmaktanda bıkıyor insan

yok ya pek oturmuyorum ben ..
evde 8 yaşında oğlum da var biliyorsun onun hizmeti yemeği ııvır zıvırı derken yayılamıyorum pek..braz önce onun odasını topladık birlikte süpüdük toz alık falan ama yoruluyorum tabii..akannehir

şimdi oturdum yeni..

arada yemekteyiz e bakıyorum kafamçokkarıştı

Safkan evet bazı bebekler cok mınık sankı cıkar gıbı gelıyor : ))) Bı videoda ızlemistim zaten yuzlerının yumusak kısmı cıkarken dumduz oluyor asıl olan kemık kısmı : )) ama ne bıleyım ben de kemıklerden cıkar gıbı gelıyorda yanı acılma oldugu ıcın aman kısmet artık hayırlısı ile

Bu arada göğüs haresi mevzusuna gelirsek:

doğumdan bir süre sonra herşey eski haline dönüyor kızlar merak etmeyin..

ama süresi kişiden kişiye değişir.

Bugun konturolumuz vardı... kızım 3.070 olmuşş... nstye bagladık sancı cıkmadı hiç... ben bugunlerde dogururum dıyordum ama sanırım benı cook bekletecek.. hayırlısı olsun...

Bugun hastaneden cıktıktan sonra aldıgım haber benı mahvetti...
Ablamın 2 bucuk yaşındakı oglunu hastaneye kaldırmıslar.. şeker komasına gırmiş yavrum.. şok oldum... öglenden beri gözyaşlarım dinmedi... ALLAHM yavrumu soldurmasınn.. saglıgına kavussun İNŞAALLAH bir an önce... dua edin lütfen ..

bende şükür çatlak hiç oluşmadı.

karnımın altına aynayla bakıyorum ama yok birşey. belkide belli olmuyordur. karnım inince belli olur.

Gobek kısmında ben de de yok hatta gobek etrafı bile kararmadı yada o ınce çizgi de oluşmadı gerçi 38 den sonra bı anca cıkmaya baslayabılıyormus belirtisi ise kaşınma dıkkat edelim de kasınma baslarsa dırek bol bol krem surelim .

geçmiş olsun : (((

zeymuran bebişini görmüşsün gözün aydın canım. ablanın oğluna gerçekten üzüldüm 2,5 yaş şeker koması için aman yarabbim çok erken değilmi ?? Allahım yardımcısı olsun yawrucağızın. bir an önce iyileşir inşallah
:Saruboceq:

canım gözün aydın..

yeğenine de çok geçmiş olsun Allah şifa versin.:Saruboceq:

geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah..

gecmıs olsun
daha o yasta ne sekerı
bıseymı yemıs nasıl olmus
acıl sıfalar..

Allah şifa versin canım çook geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir

gözün aydın canımmm az kaldı hadi bakalım :)) darısı başımıza ))

aman canım dikkat kızların dediği gibi tuzdan uzak dur (

canım bebişine maşallahhhh

yeğenin içinde yüce rabbim şifa versin çok zor tahmin edebiliyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…