2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba kızlar bende birazdan pazara gidip bir şeyler alıcam ama üşeniyorum

siz ne yapıyorsunuz yalnız çıkıyormusun
uz pazara

hg ipek naber nasılsın

iyiyim tatlım sen nasılsın.Daha yeni geldim eve, canım çıktı resmen, çok yoruldum hastaneye gittim nst ye girdim bide izin raporumu aldım.hastaneden sonra da pazara gittim yoruldum yani şimdi yatakta uzanıyorum birazdan da karnımı doyuracağım, geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir..

selam kızlar
sağlıkocağına gittim biraz önce hep düşük olan tansiyonum yüksek çıktı
nazım da 110 muş o da yüksekmiş
off şu doğum bi ıolsaydı artıkk
5 gün kaldı ama günler geçmiyo hep bi sorun olcakmış gibi(

zeymuran geçmiş olsun canımm
buarada benim kızım da senin günündeyken 37+1de 3010 gramdı..aynı gidiyolar nerdeyse

ayy canım benim allah yardımcısı olsun inşallah bişey olmaz sıkma canını sen:Saruboceq:

yalnız pazara gidilmez. ben görümcemle gidiyorum onu al bunu al sonra hepsi taşınmıyor zaten bana taşıtmıyorlar sağolsun kendileri taşıyorlar..

bende annemle ya da esimle gidiyorum zaten 2 parca birsey alsan agir oluyor ama neyseki bana tasittirmiyorlar zaten;-))
sen de cok snsliymissin gorumceden yanakaydirigubbakcemile3

canim merak etme gercekten vereceksin, benim bir arkadasim vardi 2 yil once oldu bebegi manken gibi derler ya aynen oyleydi uzun boylu ve cok zayifti ama hamilelikte 35 kilo almisti gorse yuvarlak birsey oluvermisti, dogum yaptigi hafta 10 kiloyu birden verdi birkac ay sonra da butun kilolarindan kurtuldu, senin gibi o da cok sismisti vucudunun yarisi suydu heralde.

merhaba kızlar bende birazdan pazara gidip bir şeyler alıcam ama üşeniyorum

merhaba canım birkaç zamandır pek takılmıyorsun galiba yoksa ben mi göremedim ?

Allah acil şifalar versin

allahım yarabbim azıma geleni saymak istedim zor frenledim kendimi delirtir böyleleri insanı gidip fık diye boğuvereceksin canı elinde kalacak...

ayy yemin ederim çıldırmamak elde deqil yaa.....alsanaalsanasmilene saçmalık yaaa
ay sinirlerim hopladı walla bu ne böyle yaa bu ortam nereye qidiyo böyle ne olucak bu durum yazık walla

aynen ben de girmedim..doktora sordum ben son haftalarda nst ye bakıyorum dedi..ama burdaki herkes giriyor ilginç

kizlar bende hic nst ye girmedim doktor gerek gormedi, ustelik de normal yapmayi dusunuyorum

inşallah suhenza :Saruboceq: bir vakitten sonra insan ne kadar kulaklarını tıkasada, bazı insanların söyledikleri çok zoruna gidiyor. ayyy ne kadar şişmişsin!!! lafı artık bana nasıl anlatsam çok farklı duygular uyanıyor içimde potansiyel gırtlaklayıcı olabilirim

ben de geçen gün teyze kızını boğacaktım.5 ay sonra ilk defa gördü ilk cümlesi AYYY çok genişlemişsin. klava: Oysa ben sadece 10 kilo aldım.her gören hiç şişmemişsin ne güzel kilo almamışsın derken bir tek bu çıktı böyle diyen

patavatsız kategorisi mi yoksa bir üstü densiz kategorisi mi??

eğer bekarsa bekle... birgün evlenip oda ayyy ne çok genişleyecek..

ya ben hiç kin tutan biri değildim wallahi bana her denileni beni her üzeni kafama kazıdım

yaaaaaa bu insanların kafası çalışmıyor sanırım hamileyiz biz yaaa ne görmeyi bekliyorlar anlamıyorum banada 9 kilo aldım sadece ona ramen aaaaaaaa karnın çok büyük diyorlar zaten sadece karnım çıktı başka biyerim büyümedi ama onlar direk büyüyen yere bakıyorlar. e heralde büyük olacak orada çocuk var artık doğmak üzere.

kızlar bebek şekerlerimizi sipariş ettim sonunda bugün.fiyatı uygun geldi 50 tanesi 30 lira.almayanlar varsa aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…