hg ipek naber nasılsın
siz ne yapıyorsunuz yalnız çıkıyormusun
uz pazara
Bugun konturolumuz vardı... kızım 3.070 olmuşş... nstye bagladık sancı cıkmadı hiç... ben bugunlerde dogururum dıyordum ama sanırım benı cook bekletecek.. hayırlısı olsun...
Bugun hastaneden cıktıktan sonra aldıgım haber benı mahvetti...
Ablamın 2 bucuk yaşındakı oglunu hastaneye kaldırmıslar.. şeker komasına gırmiş yavrum.. şok oldum... öglenden beri gözyaşlarım dinmedi... ALLAHM yavrumu soldurmasınn.. saglıgına kavussun İNŞAALLAH bir an önce... dua edin lütfen ..
yalnız pazara gidilmez. ben görümcemle gidiyorum onu al bunu al sonra hepsi taşınmıyor zaten bana taşıtmıyorlar sağolsun kendileri taşıyorlar..
tesadüfen gezinirken gördüm ve okudum sinirim zıpladı
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/374780-dogumuma-az-kaldi-gideyim-kalayim-13.html
şuan doğumuma max 4 hafta var ve en fazla 3 kg alma hakkım var. kendime yasak koydum. şuan 27 kg almış durumdayım. eğer 30 kg yi geçersem küsücem kendime. inanın o kadar dikkat ediyorum ben neden böyle oldum. ayaklarım tombik parmağımla bastırıyorum bastırdığım yer çukur kalıyor hep şişlik var. doktora soruyorum normal diyor. verceksin diyor ama insan inceyken birden bu kadar tombik şişkocuk olmayı kabul edemiyor benim gibi olan varmı aranızda? ne kadar kabul ettim desemde olmuyor inanın Bebeğimi sağlıkla kucağıma alabildikten sonra, ikinci dileğim bu irilikten kurtulabilmek..
merhaba kızlar bende birazdan pazara gidip bir şeyler alıcam ama üşeniyorum
Bugun konturolumuz vardı... kızım 3.070 olmuşş... nstye bagladık sancı cıkmadı hiç... ben bugunlerde dogururum dıyordum ama sanırım benı cook bekletecek.. hayırlısı olsun...
Bugun hastaneden cıktıktan sonra aldıgım haber benı mahvetti...
Ablamın 2 bucuk yaşındakı oglunu hastaneye kaldırmıslar.. şeker komasına gırmiş yavrum.. şok oldum... öglenden beri gözyaşlarım dinmedi... ALLAHM yavrumu soldurmasınn.. saglıgına kavussun İNŞAALLAH bir an önce... dua edin lütfen ..
allahım yarabbim azıma geleni saymak istedim zor frenledim kendimi delirtir böyleleri insanı gidip fık diye boğuvereceksin canı elinde kalacak...
ben hiç nst ye girmedim ..
6 temmuzda son randevum var..
gerçi her randevu da en az 15 dk doppler ult.kalp atışı vs dinliyor ölçüyor biçior doktor ama nst değil..
doktoruma da çook güveniyorum ama kafama takıldı?
aynen ben de girmedim..doktora sordum ben son haftalarda nst ye bakıyorum dedi..ama burdaki herkes giriyor ilginç
canim merak etme gercekten vereceksin, benim bir arkadasim vardi 2 yil once oldu bebegi manken gibi derler ya aynen oyleydi uzun boylu ve cok zayifti ama hamilelikte 35 kilo almisti gorse yuvarlak birsey oluvermisti, dogum yaptigi hafta 10 kiloyu birden verdi birkac ay sonra da butun kilolarindan kurtuldu, senin gibi o da cok sismisti vucudunun yarisi suydu heralde.
inşallah suhenza :Saruboceq: bir vakitten sonra insan ne kadar kulaklarını tıkasada, bazı insanların söyledikleri çok zoruna gidiyor. ayyy ne kadar şişmişsin!!! lafı artık bana nasıl anlatsam çok farklı duygular uyanıyor içimdepotansiyel gırtlaklayıcı olabilirim
ben de geçen gün teyze kızını boğacaktım.5 ay sonra ilk defa gördü ilk cümlesi AYYY çok genişlemişsin.klava: Oysa ben sadece 10 kilo aldım.her gören hiç şişmemişsin ne güzel kilo almamışsın derken bir tek bu çıktı böyle diyen
kızlar bebek şekerlerimizi sipariş ettim sonunda bugün.fiyatı uygun geldi 50 tanesi 30 lira.almayanlar varsa aklınızda bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?