2010 Temmuz Anneleri : )

evet canım kuzen bekar,eeee sırayla bu işler -tatlicadiarzu-

Ben de fazla kilo almadım ama aldığım kilolar hamilelikten olmasın dedim sinirli sinirliii,benimde sadece top gibi bir karnım var

teacher bebek şekerlerin çok hoş üstelik fiyatı çok uygun

Allahım ağız tadıyla gülerek dağıtmayı nasip etsin
:Saruboceq:

kızlar bebek şekerlerini hastaneye götürüyor musunuz? orda bitivermesin hastabakıcılar filan alır mı? ben götürücem ama kıyamıoyorum görümcem yaptı ama o mkadar güzeller ki yakınlarıma ve evime gelenlere vermek istiyorum. hastanede çukulata mı versek diyorum kararsızım.

ben hastanede çiko, mevlütte yemek..

bebişimin şekerlerini birebir gelen misafirlerimize ikram edicem..

benimki pembiş biberon..

mevlütte yemek olmasının sebebide özellikle şu; 1 ay önce yeni ev aldım hemde bebişte geliyor ya şöyle güzel bir mevlüt okutalım dedik. evimizede kızımızada yakışsın. ay allahım nasip eder inşallah..:Saruboceq: yani ikisi bir arada olcak benimkisi

allahım yarabbim azıma geleni saymak istedim zor frenledim kendimi delirtir böyleleri insanı gidip fık diye boğuvereceksin canı elinde kalacak...

huri bana garip geldi bu konu. yani kkya üye olacak orda konu açacak kadar bilgisayar kullanmayı bilen birisi imam nikahıyla oturduğu bir adamdan hamile kalıyor annesini babasını ezdiriyor annesi babası da habersiz çıkıp geliyor taa istanbuldan ankaraya sonra garip tartışmalar sonrasında bu çocuğu neye dayanarak doğurcak yani resmi nikah olmadan çocuğun nüfus kağıdı ne olacak yani tuhaf geldi bana çok ezik bi kız değil de aptal bi kızmış gibi geldi. neyse Allah yardıumcısı olsun.

ben hastanede çiko, mevlütte yemek..

bebişimin şekerlerini birebir gelen misafirlerimize ikram edicem..

benimki pembiş biberon..

kararsızım gerçekten yaa. yani hepsi çok güzeller belki götürürüz ama herkese tutmayız ne bilim. çoluk çocuk dibini vurdurur yazık olur. hepsi hatıra olarak saklanacak güzellikte görümcem sağolsun çok özenmiş.

ben de hemen bitecek diye korkuyorum.bazı insanlar var,güzel birşey gördü mü 3-5 tane almak istiyorlar,kızıma da alayım,kocama da alayım diye.Alma da diyemiyorsun :umursamaz: sinir bi durum yaniii

ben de hemen bitecek diye korkuyorum.bazı insanlar var,güzel birşey gördü mü 3-5 tane almak istiyorlar,kızıma da alayım,kocama da alayım diye.Alma da diyemiyorsun :umursamaz: sinir bi durum yaniii

hepsini götürmücem ve ortalığa koymıcam.valla sadece görümcemin çocuğu bile dibini vurdurur onun ama bakalım ya saklıcaz.yani porselen filan yapmış geçengün resişmlerini koymuştum. hatıra olsun istiyorum. iş arkadaşlarım var dışardan arkadaşlarım akrabalar. anca yeter. hastaneye gelen arkadaşım olursa veririm ama herkese veremem yani.

canım çok geçmiş olsun yiğenine allah şifa versin inş:Saruboceq:

zeymuran Allah yeğenine şifa versin canım. çok zor. benim yeğenim de 1 yaşında ameliyat oldu. ve çopk sık ateşleniyor. ondan ne zaman hasta diye haber gelse çok üzülüyorum. hatta artık bana söylemiyorlar hamileyim diye. yeğenler de çok seviliyor. inşallah çarçabuk iyileşir. <bebeğine de maşallah canım son zamanlarımız ,inşallah alıcaz kucağımıza.

iyiyiz gülüm gönderdik komşumuzu size koştuk hemen kızımla:))
tansiyonum problem bugün 13/ 9 du az önce.
inş bu geceyi de atlatabilirim zira eşim nöbette.ancak yarın öğlen gelebilir....

ben de gittim ölçtürdüm 10-6 çıktı. tansşyonu düşürcek ne vardı bilmiyorum. doktorunu aradın mı?

iyiyiz gülüm gönderdik komşumuzu size koştuk hemen kızımla:))
tansiyonum problem bugün 13/ 9 du az önce.
inş bu geceyi de atlatabilirim zira eşim nöbette.ancak yarın öğlen gelebilir....

cnm benim dikkat et ayaklarını kaldıda yat biras iyi qelirrr

cnm benim dikkat et ayaklarını kaldıda yat biras iyi qelirrr

hiç yapmam ama ayaklarımı uzatıp oturdum komşumun yanında bile.iki gündür uzanmaya dikkat ediyorum zaten en ufak bişiyden yorulur oldum...

ben de gittim ölçtürdüm 10-6 çıktı. tansşyonu düşürcek ne vardı bilmiyorum. doktorunu aradın mı?

limon dengeler derler ya onu içiyorum aklıma geldikçe.drumu 15/ 9 ken aramıştım artarsa ara dediği için aramadm bi daha. korkuyorum aslında kendim de ama sıkıldım bu ara kafaya çok taktım bazı şeyleri ondan oldu sanırım...

ee tabi sen canını sıkarsan son zamanların hayatım biras daha sık dişini boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…