- 23 Temmuz 2008
- 528
- 160
- 133
- 40
patavatsız kategorisi mi yoksa bir üstü densiz kategorisi mi??
eğer bekarsa bekle... birgün evlenip oda ayyy ne çok genişleyecek..
ya ben hiç kin tutan biri değildim wallahi bana her denileni beni her üzeni kafama kazıdım
yaaaaaa bu insanların kafası çalışmıyor sanırım hamileyiz biz yaaa ne görmeyi bekliyorlar anlamıyorum banada 9 kilo aldım sadece ona ramen aaaaaaaa karnın çok büyük diyorlar zaten sadece karnım çıktı başka biyerim büyümedi ama onlar direk büyüyen yere bakıyorlar. e heralde büyük olacak orada çocuk var artık doğmak üzere.
kızlar bebek şekerlerini hastaneye götürüyor musunuz? orda bitivermesin hastabakıcılar filan alır mı? ben götürücem ama kıyamıoyorum görümcem yaptı ama o mkadar güzeller ki yakınlarıma ve evime gelenlere vermek istiyorum. hastanede çukulata mı versek diyorum kararsızım.
allahım yarabbim azıma geleni saymak istedim zor frenledim kendimi delirtir böyleleri insanı gidip fık diye boğuvereceksin canı elinde kalacak...
ben hastanede çiko, mevlütte yemek..
bebişimin şekerlerini birebir gelen misafirlerimize ikram edicem..
benimki pembiş biberon..
kararsızım gerçekten yaa. yani hepsi çok güzeller belki götürürüz ama herkese tutmayız ne bilim. çoluk çocuk dibini vurdurur yazık olur. hepsi hatıra olarak saklanacak güzellikte görümcem sağolsun çok özenmiş.
ben de hemen bitecek diye korkuyorum.bazı insanlar var,güzel birşey gördü mü 3-5 tane almak istiyorlar,kızıma da alayım,kocama da alayım diye.Alma da diyemiyorsun :umursamaz: sinir bi durum yaniii
Bugun konturolumuz vardı... kızım 3.070 olmuşş... nstye bagladık sancı cıkmadı hiç... ben bugunlerde dogururum dıyordum ama sanırım benı cook bekletecek.. hayırlısı olsun...
Bugun hastaneden cıktıktan sonra aldıgım haber benı mahvetti...
Ablamın 2 bucuk yaşındakı oglunu hastaneye kaldırmıslar.. şeker komasına gırmiş yavrum.. şok oldum... öglenden beri gözyaşlarım dinmedi... ALLAHM yavrumu soldurmasınn.. saglıgına kavussun İNŞAALLAH bir an önce... dua edin lütfen ..
iyiyiz canım sen nasılsın?
iyiyiz gülüm gönderdik komşumuzu size koştuk hemen kızımla:))
tansiyonum problem bugün 13/ 9 du az önce.
inş bu geceyi de atlatabilirim zira eşim nöbette.ancak yarın öğlen gelebilir....
iyiyiz gülüm gönderdik komşumuzu size koştuk hemen kızımla:))
tansiyonum problem bugün 13/ 9 du az önce.
inş bu geceyi de atlatabilirim zira eşim nöbette.ancak yarın öğlen gelebilir....
cnm benim dikkat et ayaklarını kaldıda yat biras iyi qelirrr
ben de gittim ölçtürdüm 10-6 çıktı. tansşyonu düşürcek ne vardı bilmiyorum. doktorunu aradın mı?
hiç yapmam ama ayaklarımı uzatıp oturdum komşumun yanında bile.iki gündür uzanmaya dikkat ediyorum zaten en ufak bişiyden yorulur oldum...
limon dengeler derler ya onu içiyorum aklıma geldikçe.drumu 15/ 9 ken aramıştım artarsa ara dediği için aramadm bi daha. korkuyorum aslında kendim de ama sıkıldım bu ara kafaya çok taktım bazı şeyleri ondan oldu sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?