2010 Temmuz Anneleri : )

evet hatırladım babam da yükselince limon sıkıp içerdi.yani takip etmek lazım. bir süre sonra tekrar ölçtürmelisin. yüksek tansyon bebeğe zararlı. eşin de yanında olsaymış iyiymiş. moralini bozma limon suyu iç dinlen bence yarın tekrar ölçtür yine yüksekse doktorunu ara. onlar arayınca bişi sölemiyolar ama aramayınca niye aramıyosun diyolar.

ewde tansiyon aletim var zaten benim.tüm gün ölçtüm.düştü sayılır şimdilik.13ten de inerse rahat bi nefes alabilicem sanırm...
daha da kötü olursam ararm drumu.şimdilik iyiyim bakalım....

ben hastanede hem çikolata hem bebek şekeri vericem ama dediğinde haklısın.

hastanede bir evden 5 kişi gelince 5 ine de bebek şeker verirsek çok çabuk biter..
kafamçokkarıştı
bu yüzden belki de dağıtan kişiye sadece bayanlara ya da çocukluysa çocuklara verlmesini tembih edicem..bilmiyorumkismileçünkü benimkiler fazla da ekonomik olmadı, orta civarda tuttu , amaistediğim gbi olsun diye paraya kıydım .. öyle bol keseden dağıtılırsa asıl vermek istediklerime veremeden biter..

aslında baştan mevlüte dağıtmaı düşünüyordum CADIARZUama mevlüte ve hastaneye gelecek ziyaretçi kesimi farklı olacak gibi.

yani hastaneye genelde arkadaş grubum gelir ama mevlüte büyük grubu daha çok gelir gibi..

bir miktarda çikolata alıcaz hastaneye hergelene vericez..

bak sen şimdi bebiş düşün doqunca nasıl olucak kime benziyecek böyle iyi şeyler düşün bu zamanlar tekrar qeri qelmez ..ne kadar beklemesi zor olsada:ecrin_bebek:

haklısın sadece ona yoğunlaşmalıyım.size de oluyor mu ben gibi.geçmek bilmiyor bi türlü zaman...boshayallersmile

ben de hemen bitecek diye korkuyorum.bazı insanlar var,güzel birşey gördü mü 3-5 tane almak istiyorlar,kızıma da alayım,kocama da alayım diye.Alma da diyemiyorsun :umursamaz: sinir bi durum yaniii

offf evet yaa böyleleri de var..
ben de sinir olurum.kafamçokkarıştı

çikolata tamam her geelne verilmeli,yiyecek sonuçta ama bir eve 1 adet bebek şekeri yeter aslında..

kocasına ayrı ver, çocuğuna ayrı ver, 50 tane yetmez bile.
benimkiler de çok güzel bebek puseti şeklinde pembe kurdeleli..

ewde tansiyon aletim var zaten benim.tüm gün ölçtüm.düştü sayılır şimdilik.13ten de inerse rahat bi nefes alabilicem sanırm...
daha da kötü olursam ararm drumu.şimdilik iyiyim bakalım....

yanlız evdeki elektronik tansiyon aletleri hamilelerin tansiyonunu yanlış ölçüyo demişlerdi. pompalı olsun mutlaka tansiyon aletiniz dedi doktorum. o yüzden ben hep eczanede ölçtürüyorum.

artık benim için zaman durdu sanki ilerlemiyoo:kedi: hep aynı hep aynı

ewet yaa özellikle de her an doğum olabileceği duygusu temelli heyecan yapıyo insanda...
en fazla 3 hafta var ama sanki daha erken gelicekmiş gibi benim bebeğim...
bir an önce kavuşmak istiyorum ben ona:))

yanlız evdeki elektronik tansiyon aletleri hamilelerin tansiyonunu yanlış ölçüyo demişlerdi. pompalı olsun mutlaka tansiyon aletiniz dedi doktorum. o yüzden ben hep eczanede ölçtürüyorum.

duymamıştım bunu.yarın inip ölçtüreyim o zaman ben de.uyardığın için teşk ederim tatlım...

Son düzenleme:
ewet yaa özellikle de her an doğum olabileceği duygusu temelli heyecan yapıyo insanda...

allahım inşallah hayırlısıyla saqlıklı sıhhatli doqarlar......herkez onları bekliyor büyük bir heyecanlaaaaaaeyvahedigeldismile ama onlar aqırdan alıyor qünler azaldıkçaaaa:çok üzgünüm:

psikolojik olarak bende de var o tarihinden erken dğum olur mu olayı?

sanırım bu topicde yaşananlar bizi etkilioyr..
ben ilk çocuğumda hiç böyle değildim tabii o zaman KK yoktu..sempatiksalakcinni
şimdi en ufak bir ağrıda aman Allahım yoksa zamanında önce mi olacak diye tetikteyim..
bu da beni geriyor bazen..bilmiyorumkismile

hatta son günlerde habire çamaşırımı takip ediyorum su falan var mı diye..bilmiyorumkismile

neyi düşünürsen onu çekersin felsefesine de her zaman inanırım...zamansız şeyler düşünmemek istiyorum ama kafamçokkarıştı

ben de bebek şekerlerini hastanede dağıtıcam, yanında çikolata da olur sanırım, yetmeyenlere de çikolata veririz..

mevlutte ya da evde dagıtmak istemedim nedense, hastane bana daha mantıklı geldi..yani o anda gelenlere birşeyler dağıtmak o havaya girmek daha hoş olur bence...eve gelenlere zaten illa ki birşeyler ikram ederiz evde..bebek şekerine luzum yok evde bana göre.

oo veremem valla. hatıra olsun saklasınlar istiyorum ben. hastaneye az miktarda götürüp çukulata yaptırıcam heralde.

ben de böyle düşündüm işte..
mevlütte illa ikram yapılacak zaten..

oğlumda annem bir de havlu dağıtmştı herkese heves edip, ikramlıkların yanında..
ee bebek şekerine de gerek yok mevlütte diye düşündüm..

dediğin gibi yettiği kadar..

ewet ben de aynı sen gibiyim oğlumda böyle değildim.burda o kadar çok erken doğuran oldu ki aslında minicik kuzumun içimde daha ii gelişeceğini biliyorum ama burdaki arkadaşlarım gibi ben de kavuşmak istiyorum meleğime:))
dediğin gibi çamaşırımı kontrol edip duruyorm devamlıkaydirigubbakcemile3

allahım inşallah hayırlısıyla saqlıklı sıhhatli doqarlar......herkez onları bekliyor büyük bir heyecanlaaaaaaeyvahedigeldismile ama onlar aqırdan alıyor qünler azaldıkçaaaa:çok üzgünüm:

aminn inş cnm inş sağ salim kavuşuruz meleklerimize:Saruboceq:

evet bana erken doğurucam diye düşünme demişlerdi. düşünmemek lazım. ama ben bugün o kadar fazla ağırlık ve baskı hissettim ki birden erken doğacakmış psikolojisine girdim. eşime kamera nerde fotoğraf makinesi nerde şarj et bunları tahliller nerde filan demeye başladım.

bize müdase kızlar.oğlum acıkmıştır yemek saatimiz geldi.hepinizi çok öpüyorm görüşürz gelirim geria.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…