hiç yapmam ama ayaklarımı uzatıp oturdum komşumun yanında bile.iki gündür uzanmaya dikkat ediyorum zaten en ufak bişiyden yorulur oldum...
limon dengeler derler ya onu içiyorum aklıma geldikçe.drumu 15/ 9 ken aramıştım artarsa ara dediği için aramadm bi daha. korkuyorum aslında kendim de ama sıkıldım bu ara kafaya çok taktım bazı şeyleri ondan oldu sanırım...
ee tabi sen canını sıkarsan son zamanların hayatım biras daha sık dişini boshayallersmile
evet hatırladım babam da yükselince limon sıkıp içerdi.yani takip etmek lazım. bir süre sonra tekrar ölçtürmelisin. yüksek tansyon bebeğe zararlı. eşin de yanında olsaymış iyiymiş. moralini bozma limon suyu iç dinlen bence yarın tekrar ölçtür yine yüksekse doktorunu ara. onlar arayınca bişi sölemiyolar ama aramayınca niye aramıyosun diyolar.
kızlar bebek şekerlerini hastaneye götürüyor musunuz? orda bitivermesin hastabakıcılar filan alır mı? ben götürücem ama kıyamıoyorum görümcem yaptı ama o mkadar güzeller ki yakınlarıma ve evime gelenlere vermek istiyorum. hastanede çukulata mı versek diyorum kararsızım.
haklısın deniyorum takmamayı ama bu kadar oluyo işte...:kedi:
bak sen şimdi bebiş düşün doqunca nasıl olucak kime benziyecek böyle iyi şeyler düşün bu zamanlar tekrar qeri qelmez ..ne kadar beklemesi zor olsada:ecrin_bebek:
haklısın sadece ona yoğunlaşmalıyım.size de oluyor mu ben gibi.geçmek bilmiyor bi türlü zaman...boshayallersmile
ben de hemen bitecek diye korkuyorum.bazı insanlar var,güzel birşey gördü mü 3-5 tane almak istiyorlar,kızıma da alayım,kocama da alayım diye.Alma da diyemiyorsun :umursamaz: sinir bi durum yaniii
ewde tansiyon aletim var zaten benim.tüm gün ölçtüm.düştü sayılır şimdilik.13ten de inerse rahat bi nefes alabilicem sanırm...
daha da kötü olursam ararm drumu.şimdilik iyiyim bakalım....
artık benim için zaman durdu sanki ilerlemiyoo:kedi: hep aynı hep aynı
yanlız evdeki elektronik tansiyon aletleri hamilelerin tansiyonunu yanlış ölçüyo demişlerdi. pompalı olsun mutlaka tansiyon aletiniz dedi doktorum. o yüzden ben hep eczanede ölçtürüyorum.
ewet yaa özellikle de her an doğum olabileceği duygusu temelli heyecan yapıyo insanda...
en fazla 3 hafta var ama sanki daha erken gelicekmiş gibi benim bebeğim...
bir an önce kavuşmak istiyorum ben ona:))
ewet yaa özellikle de her an doğum olabileceği duygusu temelli heyecan yapıyo insanda...
en fazla 3 hafta var ama sanki daha erken gelicekmiş gibi benim bebeğim...
bir an önce kavuşmak istiyorum ben ona:))
offf evet yaa böyleleri de var..
ben de sinir olurum.kafamçokkarıştı
çikolata tamam her geelne verilmeli,yiyecek sonuçta ama bir eve 1 adet bebek şekeri yeter aslında..
kocasına ayrı ver, çocuğuna ayrı ver, 50 tane yetmez bile.
benimkiler de çok güzel bebek puseti şeklinde pembe kurdeleli..
ben de bebek şekerlerini hastanede dağıtıcam, yanında çikolata da olur sanırım, yetmeyenlere de çikolata veririz..
mevlutte ya da evde dagıtmak istemedim nedense, hastane bana daha mantıklı geldi..yani o anda gelenlere birşeyler dağıtmak o havaya girmek daha hoş olur bence...eve gelenlere zaten illa ki birşeyler ikram ederiz evde..bebek şekerine luzum yok evde bana göre.
psikolojik olarak bende de var o tarihinden erken dğum olur mu olayı?
sanırım bu topicde yaşananlar bizi etkilioyr..
ben ilk çocuğumda hiç böyle değildim tabii o zaman KK yoktu..sempatiksalakcinni
şimdi en ufak bir ağrıda aman Allahım yoksa zamanında önce mi olacak diye tetikteyim..
bu da beni geriyor bazen..bilmiyorumkismile
hatta son günlerde habire çamaşırımı takip ediyorum su falan var mı diye..bilmiyorumkismile
neyi düşünürsen onu çekersin felsefesine de her zaman inanırım...zamansız şeyler düşünmemek istiyorum ama kafamçokkarıştı
allahım inşallah hayırlısıyla saqlıklı sıhhatli doqarlar......herkez onları bekliyor büyük bir heyecanlaaaaaaeyvahedigeldismile ama onlar aqırdan alıyor qünler azaldıkçaaaa:çok üzgünüm:
psikolojik olarak bende de var o tarihinden erken dğum olur mu olayı?
sanırım bu topicde yaşananlar bizi etkilioyr..
ben ilk çocuğumda hiç böyle değildim tabii o zaman KK yoktu..sempatiksalakcinni
şimdi en ufak bir ağrıda aman Allahım yoksa zamanında önce mi olacak diye tetikteyim..
bu da beni geriyor bazen..bilmiyorumkismile
hatta son günlerde habire çamaşırımı takip ediyorum su falan var mı diye..bilmiyorumkismile
neyi düşünürsen onu çekersin felsefesine de her zaman inanırım...zamansız şeyler düşünmemek istiyorum ama kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?