2010 Temmuz Anneleri : )

geri sayım başladı gülüm az kaldı.en geç 1 ay sonra bebeişlerimz elimizde olacak nasipse...

kızlar siz altın yastığını nasıl düşündünüz? oğlumda danteldi benim.şimdi süslü pembiş bişiy istiyorm.önerebiiliceniz bi site var mı netten sipariş edeyim?

Off tv de de bısey yok bızde kocamla balkonda karsılıklı bılgısayarları actık takılıyoruz : ))) Kızlar bı de normal dogum icin bol bol yuruyus yapmamız gerekıyor ama benım kocam aksam 8 de yorgun argın eve gelıyo ve hıc cıkmak ıstemıyo : (

izmirdeyim ama ben ordan almam imkansız.y,ne de çok teşk ederim.eklersen de meleğinin yastığını görmüş fikir edinmiş oluruum:))

uygunmuş fiyatı..keşke yakın olsak da alsam.en iisi çarşıya inmek eşimle talan etmek ortalığı:))
çok saol gülüm zahmet oldu sana da eklemekle uğraştın ...

uygunmuş fiyatı..keşke yakın olsak da alsam.en iisi çarşıya inmek eşimle talan etmek ortalığı:))
çok saol gülüm zahmet oldu sana da eklemekle uğraştın ...
olurmu öyle şeyy fikir olsun sanada.
keşke iyi durumda olsam sağlam olsam gidip alırdım sana da ama ağırlaştım artıkkafamçokkarıştı

olurmu öyle şeyy fikir olsun sanada.
keşke iyi durumda olsam sağlam olsam gidip alırdım sana da ama ağırlaştım artıkkafamçokkarıştı

saol gülüm benim düşünmen yeterŞeniz
almıış kadar oldum valla çok saol opuyorumnanaktan

selam cnm hoşgeldinopuyorumnanaktan

hoşbulduk hayatım çok sıcak yaa terliyorum sürekliiiii...we buqün çok heyecanlıyım yarın doktora qidicez oqluşumu qörücem bakalım durumumuz nasıl düzelmişmiyizzz......

yürümeyi özledimm çünküüü:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…