2010 Temmuz Anneleri : )

ewet çok sıcak bugün yaaa
yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz.umarım herşey dilediğin gibi olur:))

kıslar benim sıpa çok fena karnımı yırtacak sanki eşim hayran hayran izliyor karnımda ağrı var biraz belimdede var ((

kızlar bende öyle bugün okadar sıkkınım ki..
artık şu 5 gün geçsin istiyorum ya geçmiyo vakit sankii
çok sıkıldım kızımı istiyorum artık ben
depresyonda gibiyim yamafoldumben

kızlar bende öyle bugün okadar sıkkınım ki..
artık şu 5 gün geçsin istiyorum ya geçmiyo vakit sankii
çok sıkıldım kızımı istiyorum artık ben
depresyonda gibiyim yamafoldumben

benim de 12 günüm var.aynı durumdayız..

birşeyi beklemek çok zor gerçekten..akannehir

birşey yapamıyorsun ya o sıkıcı olan..akannehir
ne bir plan ne bir program, tatil, iş neyse hiçbir plan olmuyor..

şu an hayatmızdaki tek odak noktası bebekler..:ecrin_bebek:

evet ya zaman geçmiyor kime söylesem az kalmış diyorlar da biz sürekli gün sayıyoruz artık...geçen hafta örneğin alışverişe falan gidiyordum artık bu hafta baktım o da eziyet olmaya başladı, 10 dakikada bir oturma isteği, sürekli bir idrara çıkma durumu..bir de kadına bak koca göbeği ile dolanıyo diye bakıyor insanlar :) siz farkediyormusunuz bilmiyorum...neyse artık öyle böyle derken geçicek günler bir şekilde ...

benim en sinir olduğum şey burda doğurmazsınız dimi lafı. geçen gün markete gittim ordaki kız söledi. sanki orda doğursam beni hastaneye o götürcek geçen hafta arkadaşlarla buluştuk ben gelemem buluşmaya dedim diye nişantaşına geldiler sonra bana diyolar ki ay sen burda doğurcaksın hala dolaşıyosun ortalıkta. yani ben çok irileşmedim ki sadece karnım şiş hepsi de hamilelik geçirmiş anlamıyorum ben bu insanları unutuyolar heralde.

kıslar biz eşimle dolanırken millt kös kös bakıooo sanki hayatlarında ilk defa hamile görmüş gibi bakıyorlar sanki bu kadının dışarda ne hali var der gibi..bende inadına göğsümü gere gere dolanıomsempatiksalakcinnikimse umrumda değil onlar otursun kendi hallerine baksınlar ben iki can taşıyorumyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…