ben de böyle düşündüm işte..
mevlütte illa ikram yapılacak zaten..
oğlumda annem bir de havlu dağıtmştı herkese heves edip, ikramlıkların yanında..
ee bebek şekerine de gerek yok mevlütte diye düşündüm..
dediğin gibi yettiği kadar..
oo veremem valla. hatıra olsun saklasınlar istiyorum ben. hastaneye az miktarda götürüp çukulata yaptırıcam heralde.
havlu dağıtma adeti bizde de var:)
annem de yapalım diyordu bizim ilk oluğu için çok hevesli o da:)
bana gereksiz gibi geliyor amabilmiyorumkismile
bize müdase kızlar.oğlum acıkmıştır yemek saatimiz geldi.hepinizi çok öpüyorm görüşürz gelirim geria.s.
büyükler özeniyor işte..
mevlüte genelde büyük grubundan insanlar geldiği için (teyzeler grubu diyorum ben:) anneler de adetlere göre heves ediyorlar..
duymamıştım bunu.yarın inip ölçtüreyim o zaman ben de.uyardığın için teşk ederim tatlım...
hiç yapmam ama ayaklarımı uzatıp oturdum komşumun yanında bile.iki gündür uzanmaya dikkat ediyorum zaten en ufak bişiyden yorulur oldum...
limon dengeler derler ya onu içiyorum aklıma geldikçe.drumu 15/ 9 ken aramıştım artarsa ara dediği için aramadm bi daha. korkuyorum aslında kendim de ama sıkıldım bu ara kafaya çok taktım bazı şeyleri ondan oldu sanırım...
Canım benimkide inip cıktıgı icin doktorum elektronik tansiyon aleti alıp olcmemi istedi tabiki pompalı olanlar daha guvenli ama okadar da oynama yapmaz . Hatta bulundugum semtteki saglık ocagında bile elektronikle olcuyorlar. yalnız suna dikkat et gunde 3 kereden fazla olcme ben abartmıstım doktorum ozellikle uyardı hatta suanda gunde 1 e dusurdu . Ayrıca tansıyonunu olcerken sunlara dıkkat et cnm : dınlenme anında olculmelı yani olcmeden once en az 15 dakıka dınlenmıs olman gerekıyor . Ayrıca yemekten hemen sonra degıl en az yarım saat sonra olcmelısın . Tuzlu ve yaglı yeme cok az ve sık ye kafana da fazla takma cnm ..
Canım karpuz cok fayda edıyor : )) Cok dengelıyor ayrıca karnın hafıf açken dondurma ye kornet gibi olanlardan .. Ve yedıklerını hatırla mutlaka katkı maddeli bıseyler yemıs olmalısın asırı baharatlı ve acılı seyler yeme agır yemeklerden uzak dur . Hatta bol bol kahvaltı tarzı seyler ye ...
bu topic çok güzelmiş ya. ama bugün yazılanları bile okuya okuya bitiremedim:) ne güzel bi sürü kişi var benimle aynı zamanda doğuracak. benim de 4 haftam kaldı zamanında doğurursam.izne çıktım ve evde bi türlü vakit geçmiyor. bu 4 haftayı bende sizinle paylaşarak geçirmek istiyorum aranıza alırsanız
çok teşk ederim cnm.tüm dediklerini uyguluyorum ben de.düzeldi sanırım ki kendimi iyi hissediyorum şu anda:)
bu topic çok güzelmiş ya. ama bugün yazılanları bile okuya okuya bitiremedim:) ne güzel bi sürü kişi var benimle aynı zamanda doğuracak. benim de 4 haftam kaldı zamanında doğurursam.izne çıktım ve evde bi türlü vakit geçmiyor. bu 4 haftayı bende sizinle paylaşarak geçirmek istiyorum aranıza alırsanız
Duzelmıstır cnm sakın moralını bozma kendıne mesgale bul bugunluk yarında guzelce hafıf yemeklere baslarsın olur bıter : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?