aynen gülümm yaa bizim bi de bu gece nöbet gecesi.patladık sıkıntıdanakannehir
iyi ki siz varsınız yoksa çok kötü olurdumm
valla canım bu gece bişey olmassa sabaha kontrolümüz var :)
benim bazen anneme canım sıkılıyo yaa. foçada yalıyo annemler kardeşim de foçada ailesiyle 1 yaşında yeğenim var ve annem ona çok düşkün burda 24 saat yeğenimi sayıklıyo normal özlemesi ama 24 saat aralıksız bahsetmesi ağlaması sürekli fotoğraflarıyla konuşması filan bazen canımı sıkıyo yani anne dayanamıyosan git diyorum o da bişi demiyo bakabilecek misin kendine diyo ama pek bakabilecek durumda değilim kalmış şurda 15 -16gün işin kötüsü bizim bebeğimize 1 yaşına kadar annem bakacaktı ama bu gidişle oğluşundan ve torunundan ayrı kalamaz sanmıyorum bakabileceğini eniyisi boşuna ümitlenmiyim ben benimkiyle hiç alakası yok yani kıskanmam normalde ama çok aşırı sayıklıyor bu kadar olmaz dedirtçek kadar.
aman sabretsin söleee.şimdiden yaramazlıga başlamasın
cnm insan hamile iken herşeyi kafasına takıo bence akışına bırak sayıklar sayıklar susar elbettebenim bazen anneme canım sıkılıyo yaa. foçada yalıyo annemler kardeşim de foçada ailesiyle 1 yaşında yeğenim var ve annem ona çok düşkün burda 24 saat yeğenimi sayıklıyo normal özlemesi ama 24 saat aralıksız bahsetmesi ağlaması sürekli fotoğraflarıyla konuşması filan bazen canımı sıkıyo yani anne dayanamıyosan git diyorum o da bişi demiyo bakabilecek misin kendine diyo ama pek bakabilecek durumda değilim kalmış şurda 15 -16gün işin kötüsü bizim bebeğimize 1 yaşına kadar annem bakacaktı ama bu gidişle oğluşundan ve torunundan ayrı kalamaz sanmıyorum bakabileceğini eniyisi boşuna ümitlenmiyim ben benimkiyle hiç alakası yok yani kıskanmam normalde ama çok aşırı sayıklıyor bu kadar olmaz dedirtçek kadar.
cnm sıkıntı yapma biraz ez dolaş hava al istersennnbana şimdi çok ii geldii hihoyyyt
hayretbişi yaaaaÇok üzgünüm çoookallahtan bana öyle bişler denk gelmio valla bende ağzıma geleni sölerimÇok üzgünüm çoookcumartesi ben de yiğenim vardı.hayvanat bahçesine gidelim dedik.orda kadının biri oturdu yanıma.maşallah üçüncü de yoldaymış,burda doğurmayın da dedi.ne patavatsz insanlar var yaaa
benim en sinir olduğum şey burda doğurmazsınız dimi lafı. geçen gün markete gittim ordaki kız söledi. sanki orda doğursam beni hastaneye o götürcek geçen hafta arkadaşlarla buluştuk ben gelemem buluşmaya dedim diye nişantaşına geldiler sonra bana diyolar ki ay sen burda doğurcaksın hala dolaşıyosun ortalıkta. yani ben çok irileşmedim ki sadece karnım şiş hepsi de hamilelik geçirmiş anlamıyorum ben bu insanları unutuyolar heralde.
valla biz doğurmadan girdik depresyona doğurunca napçaz. herşey batmaya başladıo bana.ençok kendi işimi halledememekten sıkıldım yani. yataktan kalkmak bile mesele yani. yerden bişi almak herşeyçok zor. ama sürekli bişileri birilerinden istemekten sıkıldım gerçöekten.
az kaldı cnmm azzzzzzz sabır sabır şimdi bu torunuda gelsin bunuda bırakmak istemeyeceksempatiksalakcinnivalla biz doğurmadan girdik depresyona doğurunca napçaz. herşey batmaya başladıo bana.ençok kendi işimi halledememekten sıkıldım yani. yataktan kalkmak bile mesele yani. yerden bişi almak herşeyçok zor. ama sürekli bişileri birilerinden istemekten sıkıldım gerçöekten.
benim bazen anneme canım sıkılıyo yaa. foçada yalıyo annemler kardeşim de foçada ailesiyle 1 yaşında yeğenim var ve annem ona çok düşkün burda 24 saat yeğenimi sayıklıyo normal özlemesi ama 24 saat aralıksız bahsetmesi ağlaması sürekli fotoğraflarıyla konuşması filan bazen canımı sıkıyo yani anne dayanamıyosan git diyorum o da bişi demiyo bakabilecek misin kendine diyo ama pek bakabilecek durumda değilim kalmış şurda 15 -16gün işin kötüsü bizim bebeğimize 1 yaşına kadar annem bakacaktı ama bu gidişle oğluşundan ve torunundan ayrı kalamaz sanmıyorum bakabileceğini eniyisi boşuna ümitlenmiyim ben benimkiyle hiç alakası yok yani kıskanmam normalde ama çok aşırı sayıklıyor bu kadar olmaz dedirtçek kadar.
hayretbişi yaaaaÇok üzgünüm çoookallahtan bana öyle bişler denk gelmio valla bende ağzıma geleni sölerimÇok üzgünüm çoook
ilk torunu falansa belki de ondandır sayıklaması...sıkma canını sen.alınganlığımız üzerimizde hamişlikten dolayı.sıkma canını.annen bırakmaz seni...
cnm insan hamile iken herşeyi kafasına takıo bence akışına bırak sayıklar sayıklar susar elbette
aman bende kendimi dana gibi his ediyorum:dance:ama sonradan daha fit olacağıma inanıyorum o yüzden sallamıyorum:lepi:demedm artık bişiy kadına ama sayesinde girmediğim hamilelik kompleksine girdim.o günden beri kendimi kötü yaşlanmış gibi hissediyorm yaaa
24 yaşında kadının 12 yaşında kızı olur mu hiç?:umursamaz:
demedm artık bişiy kadına ama sayesinde girmediğim hamilelik kompleksine girdim.o günden beri kendimi kötü yaşlanmış gibi hissediyorm yaaa
24 yaşında kadının 12 yaşında kızı olur mu hiç?:umursamaz:
biraz da beni düşünmesi lazım ama.yani söylüyorum sen benim oğlumu sevmicen diyorum bu kadar olmaz yani zorlamı tutuyorum seni burda diyorum 10 dakka sonra tekrar çınarı sayıklıyo oğlumun ultrason resmini göstercem mesela , anne baksana diyorum sesleniyorum çınar mı diye geliyo yanıma yani sabah çınar akşam çınar çok severim yeğenimi ama fenalık geldi yani bu gidişle bakamaz benim çocuğuma neyse doğum geçsin de olmadı buluruz bi bakıcı para bdurumları da berbat o kadar kızdım ki doğurduktan sonra foçaya gidicem diyodum vazgeçmek üzereyim ,dedim sen bakmazsın bizim çocuğa ayrı kalamazsın torunundan biz eniyisi bakıcı bulalım dedim bulun diyo valla sinirlerim bozuldu gerçekten
annende abartmış yani biraz:bbo:benim annem kuduruo benim bebeğe.erkek oğlununda çocuğu var onada hayran iksiinide kesinlikle ayırmaz kesinlikle:umursamaz:biraz da beni düşünmesi lazım ama.yani söylüyorum sen benim oğlumu sevmicen diyorum bu kadar olmaz yani zorlamı tutuyorum seni burda diyorum 10 dakka sonra tekrar çınarı sayıklıyo oğlumun ultrason resmini göstercem mesela , anne baksana diyorum sesleniyorum çınar mı diye geliyo yanıma yani sabah çınar akşam çınar çok severim yeğenimi ama fenalık geldi yani bu gidişle bakamaz benim çocuğuma neyse doğum geçsin de olmadı buluruz bi bakıcı para bdurumları da berbat o kadar kızdım ki doğurduktan sonra foçaya gidicem diyodum vazgeçmek üzereyim ,dedim sen bakmazsın bizim çocuğa ayrı kalamazsın torunundan biz eniyisi bakıcı bulalım dedim bulun diyo valla sinirlerim bozuldu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?