yaaa canımm insanlar düşüncesiz saçmalıyorlar işte ben olabildiğince umursamamaya çalışıyorum :)
evet benim de karnım şiş ama bu haftalar fazla mı şiş karnımız acaba , bana normal geliyo ama insanlar tuhaf bakıyo sanki hiç hamile görmemişler gibi..
aman bende kendimi dana gibi his ediyorum:dance:ama sonradan daha fit olacağıma inanıyorum o yüzden sallamıyorum:lepi:
yoksa sen ben misin ??? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynı ben
kızlar bebeği zaman zaman sanki titriyor gibi hareket eden var mı aranızda ?
yoksa sen ben misin ??? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynı ben
:roflol:öüzr dilerim güldüğüm için ama çok hoşuma gitti aranızda geçen konuşmakaydirigubbakcemile3Alınganlık hat safhada herkeste sanırım..
ben de geçen gün kendi anneme bozuldum..
haftasonu orda toplanıcaz hepimiz saabahtan konuşuyoruz telle:
araba kullanma artık arabayla gelme ..dedi..
tamam dolmuşa binerim dedim..:hulya:
dolmuşa binmen de zor olur..dedilmaz:
iyi evin önüne kadar taksi çağırırım ..dedim..CADIARZU:hulya:
ay taksiye nasl inip bincen o halde.?akannehir. dedi..
eee napayım anne uçayım mı dedim...
ay öyle mi dedim ben şimdi..dedi..
gelmeyim o zaman ben ..iyice hasta kategorisine soktunuz haaa..dedim..
ablan gelsin alsın seni ..dedi..:1closedeyes:
iyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... dedim..ablam geldi aldı..
offf yaaaakannehir
annende abartmış yani biraz:bbo:benim annem kuduruo benim bebeğe.erkek oğlununda çocuğu var onada hayran iksiinide kesinlikle ayırmaz kesinlikle:umursamaz:
cnm kayınvaliden falan yokmu etrafında sana yardımcı olabilecek birisi
:roflol:öüzr dilerim güldüğüm için ama çok hoşuma gitti aranızda geçen konuşmakaydirigubbakcemile3
ne güzel be sizi düşünüyor kadıncağız.alınganlık yapıp üzmeyin annenizi ve kendinizi...
keşke annem olsa da bana da böyle muamele yapan olsa....
gülebilirsüüüün şekerim...:roflol:
bence de komik ama aslında bizi düşünüyorlar da, ama hasta gibi de davranılması olmuyor yaneeeee:1closedeyes:-tatlicadiarzu-
bebek bi doğsun herşey değişecek demedi demeŞenizüzme kendinikayınvaldem hasta yürüyemiyo onun bakıma ihtiyacı var bakamaz, ama onlarda 6 tane yeğen var asla öyle bir hissettiriyolar ki sanki benim bebeğim özelmiş başkaymış gibi, yani görümcem kendi kızına dandik bebek şekerleri yapmıştı bana özenmiş acaip pahalı ve güzel bebek şekerleri yapmış diğer ablası arıyo biz de senle beraber gün sayıyoruz diyo. ama onlar bakamaz zaten ablasının oğlu özürlü sürekli ameliyat geçiriyo bu hafta yine beyin ameliyatı geçircek onla uğraşıyolar ama tavır meselesi benim annem yanımda sürekli sağolsun herşeyi de yapıyo ama saplantılı vaziyette yani çok seviyo oğlunu gelinini ve torununu doğum geçsin ben çekemem gerçekten bir süre kendim bakıcam sonra da bakıcı araştırcam ev ev üstüne olmuyo herkesin düzeni kaçıyo babam orda yanlız o burda rahat değil gitsin oğluyla torunuyla yaşasın kimse zorla burda durmak zorunda değil yani sürekli suratı asık zaten sıkıldım.
kayınvaldem hasta yürüyemiyo onun bakıma ihtiyacı var bakamaz, ama onlarda 6 tane yeğen var asla öyle bir hissettiriyolar ki sanki benim bebeğim özelmiş başkaymış gibi, yani görümcem kendi kızına dandik bebek şekerleri yapmıştı bana özenmiş acaip pahalı ve güzel bebek şekerleri yapmış diğer ablası arıyo biz de senle beraber gün sayıyoruz diyo. ama onlar bakamaz zaten ablasının oğlu özürlü sürekli ameliyat geçiriyo bu hafta yine beyin ameliyatı geçircek onla uğraşıyolar ama tavır meselesi benim annem yanımda sürekli sağolsun herşeyi de yapıyo ama saplantılı vaziyette yani çok seviyo oğlunu gelinini ve torununu doğum geçsin ben çekemem gerçekten bir süre kendim bakıcam sonra da bakıcı araştırcam ev ev üstüne olmuyo herkesin düzeni kaçıyo babam orda yanlız o burda rahat değil gitsin oğluyla torunuyla yaşasın kimse zorla burda durmak zorunda değil yani sürekli suratı asık zaten sıkıldım.
bende başkasının yaptığı şeyden haz duymuyorum en güzeli fazla ağırlaşmadan kendi zevkime göre yaptım:lepi:şimdi herşeyi hazır allaha şükürhihoyyytamann biz iyi olalımda kendimiz kendi işimizi görürüzkaydirigubbakcemile2olsun olsun ne güzell keşek bana da böyle muamele yapan olsa.hastayken yaptım tüm alışveriş işlerimi kimseler demedi yat dinlen biz yaparz diyee:umursamaz:
gülebilirsüüüün şekerim...:roflol:
bence de komik ama aslında bizi düşünüyorlar da, ama hasta gibi de davranılması olmuyor yaneeeee:1closedeyes:-tatlicadiarzu-
(işte bu benim)sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?