bende başkasının yaptığı şeyden haz duymuyorum en güzeli fazla ağırlaşmadan kendi zevkime göre yaptım:lepi:şimdi herşeyi hazır allaha şükürhihoyyytamann biz iyi olalımda kendimiz kendi işimizi görürüzkaydirigubbakcemile2
cidden konuşmanız çok komik hayatım yaa akşam akşam qüldürdün beni allah ne muradın warsa wersinnkaydirigubbakcemile3
torununu görünce değişir kesin.üzme sen kendini:teselli:
cumartesi ben de yiğenim vardı.hayvanat bahçesine gidelim dedik.orda kadının biri oturdu yanıma.maşallah üçüncü de yoldaymış,burda doğurmayın da dedi.ne patavatsz insanlar var yaaa
kardeşimin eşine bi bluz aldı zaten sürekli onlara bişiler alıyo durup dururken ben beğendim modelini de neyse gönderdik kargoyla kıza dedim beğendin mi ben beğendim modelini annem aldı o da yok abla beğenmedim çok yaşlı işi dedi değiştircem dedi iyi değiştir dedim ama sinir oldum hiç te yaşlı işi değildi gayet şirin bişeydi beğenmek zorunda değil tabi de ben de onun aldığını bikere bilegiymedim ama beğendim sağol dedim sonra annem ben sana dedim onu giymez dedim sen zorla aldırttın die bi de bana kızıyo yani o kadar kuymetliler ki anlatamam annemi babamı soydular soğana çevirdiler dükkanları evleri işleri herşeylerini annemler aldı bütün masraflarını annemler görüyo hiç te kuymet bilmezler ama yine kıymetli olan onlar biz değiliz yani biz üvey evlat.yani geliyolar ediyolar sağolsunlar ama diğerine fazla yapınca kıskanıyo insan bakalım görcez doğumdan sonrasını en ufak kayırsın benim çocuğumu azcık üzsün vella göstermem yüzünü alır giderim çocuğumu
kayınvaldem hasta yürüyemiyo onun bakıma ihtiyacı var bakamaz, ama onlarda 6 tane yeğen var asla öyle bir hissettiriyolar ki sanki benim bebeğim özelmiş başkaymış gibi, yani görümcem kendi kızına dandik bebek şekerleri yapmıştı bana özenmiş acaip pahalı ve güzel bebek şekerleri yapmış diğer ablası arıyo biz de senle beraber gün sayıyoruz diyo. ama onlar bakamaz zaten ablasının oğlu özürlü sürekli ameliyat geçiriyo bu hafta yine beyin ameliyatı geçircek onla uğraşıyolar ama tavır meselesi benim annem yanımda sürekli sağolsun herşeyi de yapıyo ama saplantılı vaziyette yani çok seviyo oğlunu gelinini ve torununu doğum geçsin ben çekemem gerçekten bir süre kendim bakıcam sonra da bakıcı araştırcam ev ev üstüne olmuyo herkesin düzeni kaçıyo babam orda yanlız o burda rahat değil gitsin oğluyla torunuyla yaşasın kimse zorla burda durmak zorunda değil yani sürekli suratı asık zaten sıkıldım.
alemsiniz kızlar yaaa.lütfen ama..çok güldüüm..
valla ben hamileliğe bayılıyorum..özel bir durum bence..hamile değilken bile döner bakardım hamile kadınlara..bence çok yakışıyor kadın vücuduna...
kıslarr yaaa benim belim çok ağrıyor bugün 3 saattir falan böyle((
cnmm sen çok sinirlenmişsin yaaaaaa ama stres yapma valla sabaha doğurursun bu hızla:çok üzgünüm:kardeşimin eşine bi bluz aldı zaten sürekli onlara bişiler alıyo durup dururken ben beğendim modelini de neyse gönderdik kargoyla kıza dedim beğendin mi ben beğendim modelini annem aldı o da yok abla beğenmedim çok yaşlı işi dedi değiştircem dedi iyi değiştir dedim ama sinir oldum hiç te yaşlı işi değildi gayet şirin bişeydi beğenmek zorunda değil tabi de ben de onun aldığını bikere bilegiymedim ama beğendim sağol dedim sonra annem ben sana dedim onu giymez dedim sen zorla aldırttın die bi de bana kızıyo yani o kadar kuymetliler ki anlatamam annemi babamı soydular soğana çevirdiler dükkanları evleri işleri herşeylerini annemler aldı bütün masraflarını annemler görüyo hiç te kuymet bilmezler ama yine kıymetli olan onlar biz değiliz yani biz üvey evlat.yani geliyolar ediyolar sağolsunlar ama diğerine fazla yapınca kıskanıyo insan bakalım görcez doğumdan sonrasını en ufak kayırsın benim çocuğumu azcık üzsün vella göstermem yüzünü alır giderim çocuğumu
inşallah kızlar gitgide sıkılıyorum ya sürekli evde annemle oturmaya alışkın değilim herşey batmaya başladı şimdi de döküldüm kusutra bakmayın.
o benim şuanki dana halimsempatiksalakcinniya bu inek resmi nedir?
cidden konuşmanız çok komik hayatım yaa akşam akşam qüldürdün beni allah ne muradın warsa wersinnkaydirigubbakcemile3
kardeşimin eşine bi bluz aldı zaten sürekli onlara bişiler alıyo durup dururken ben beğendim modelini de neyse gönderdik kargoyla kıza dedim beğendin mi ben beğendim modelini annem aldı o da yok abla beğenmedim çok yaşlı işi dedi değiştircem dedi iyi değiştir dedim ama sinir oldum hiç te yaşlı işi değildi gayet şirin bişeydi beğenmek zorunda değil tabi de ben de onun aldığını bikere bilegiymedim ama beğendim sağol dedim sonra annem ben sana dedim onu giymez dedim sen zorla aldırttın die bi de bana kızıyo yani o kadar kuymetliler ki anlatamam annemi babamı soydular soğana çevirdiler dükkanları evleri işleri herşeylerini annemler aldı bütün masraflarını annemler görüyo hiç te kuymet bilmezler ama yine kıymetli olan onlar biz değiliz yani biz üvey evlat.yani geliyolar ediyolar sağolsunlar ama diğerine fazla yapınca kıskanıyo insan bakalım görcez doğumdan sonrasını en ufak kayırsın benim çocuğumu azcık üzsün vella göstermem yüzünü alır giderim çocuğumu
inşallah kızlar gitgide sıkılıyorum ya sürekli evde annemle oturmaya alışkın değilim herşey batmaya başladı şimdi de döküldüm kusutra bakmayın.
bnmkı aynen biraz önce dediğin gibi yaptı..
derdi ne anlamadım:)))
kıslar ben azıcık uzanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?