2010 Temmuz Anneleri : )

aslında bende sadece kendimin yaptığı şeyleri beğenirim ama ne bilim yapan olmayınca ve gecenin karanlığı çökünce bi efkar basıp,dile getiriliyor be:kedi:benimki tamamen yapan olmamasının verdiği özlemm:asigim:

cidden konuşmanız çok komik hayatım yaa akşam akşam qüldürdün beni allah ne muradın warsa wersinnkaydirigubbakcemile3

torununu görünce değişir kesin.üzme sen kendini:teselli:

inşallah kızlar gitgide sıkılıyorum ya sürekli evde annemle oturmaya alışkın değilim herşey batmaya başladı şimdi de döküldüm kusutra bakmayın.

cumartesi ben de yiğenim vardı.hayvanat bahçesine gidelim dedik.orda kadının biri oturdu yanıma.maşallah üçüncü de yoldaymış,burda doğurmayın da dedi.ne patavatsz insanlar var yaaa

aptal kadınalsanaalsanasmile
ne çok kendini bilmez var yaaalsanaalsanasmile

yaaa insan nezaketen beğendim der yuh yani (

canım ne kadar olsa onun da düzeni bozuldu tabii, herkesin kendi evi, annen de kendi evini arıyor belki.

alıştığı düzenin uzağında şimdi.

doğumdan bir süre sonra herşey düzelir.

cnmm sen çok sinirlenmişsin yaaaaaa ama stres yapma valla sabaha doğurursun bu hızla:çok üzgünüm:

inşallah kızlar gitgide sıkılıyorum ya sürekli evde annemle oturmaya alışkın değilim herşey batmaya başladı şimdi de döküldüm kusutra bakmayın.

hamilelik hassasiyeti bu resmen.sıkma canını.doğum öncesi stresten olur böyle şeyler.üzme kendini bebeği de germee:teselli:

kıslar biraz moralim bozulu onun peşinden başladı oğlum hiç durmuyor belime ağrı girip girip çıkıyor karnımda acıyor. kasıklarımda ağrı pek yok (

cidden konuşmanız çok komik hayatım yaa akşam akşam qüldürdün beni allah ne muradın warsa wersinnkaydirigubbakcemile3

amin senin de ne muradın varsa verisn:)

kız sen çok alınmışsın anneneCADIARZU

ya benim annem de haftaya gelecek ankaradan.
babamla da öle birbirlerine pek düşkün değildirler aslında
ama bana diyo ki çok erken geliyorum
baban tek başına napıcak.
sanki 55 yaşındaki adamın dudağı uçuklıycak yalnız kalınca...
orda komşuları filan var ortamları çok keyifli galiba ordan kopamıyo annembilmiyorumkismile
ben de buna içleniyorum bi kaç gündürmafoldumben

bnmkı aynen biraz önce dediğin gibi yaptı..
derdi ne anlamadım:)))

bilmiyorum ki arada benimki de yapıyor sanki hani yavru kopekler ıslanır da silkelenir ya suları çıksın diye oyle bir hareket gibi...ay neden yapıolar ya şimdi de bunu taktım kafaya..kızlar sizin de oluyor mu böyle

aynı böyle başlamıştı benim oğlumda doğumum.istersen bi ara drunu güll...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…