2010 Temmuz Anneleri : )

kıslar biraz moralim bozulu onun peşinden başladı oğlum hiç durmuyor belime ağrı girip girip çıkıyor karnımda acıyor. kasıklarımda ağrı pek yok (

eğer hissettiğin sancılar düzenliyse yanı belırlı aralılarla oluyorsa doğum olabılır.saat tu bence..sıklaşır yada ritmikleşirse doktora git.
normal doğum yaptım.15 dklık aralıklarla oluyor.sonra sıklaşıyor.birdr wc.ye çok sık gidiyorsun.ama 15 dakıkalık arada hiç bir ağrı olmuyor..
hayırlısı olsun gül

bende 12 kılo aldım benı gorende kılo almıssın dıyo ama zaqten almam normal degılmı
benım dr hergun 30 dk yuruyuz verdı bana bende cıkıp bahaneyle taa uzaktakı fırına gıdıp ekmek alıp gelıyorum hergun napıyım
benımde annem oglunun ogluna cok duskun
ben dedım 2 torun daha gelıyor dedım
hıc bı torunum ılk torunumun yerını tutmaz dıyo kendı agzıyla
acıkcası hıc onemsemıyorum bunları bızım oglumuzu bız sevelım yeterde gecen annem bı laf ettı gıcık oldum
konu nerden acıldı bılmıyorum ama laf arasında ele gune yakısır bır evladın olsun dıye dua et dedı
cok sacma geldı bana sankı kım ısterkı cocugu elı yuzu duzgun olmamasaını ayrıca ben her zaman her seyın hayırlısını ve saglıklısını ısterım allahtan
bunu yine tekrarlayınca dedım kım ısterkı evladı alı yuzu duzgun olmasın dıyekı dedım
ozaman dua et dedı
etmedıgımı nerden bılıyosun dedım
valla moralımı bozuyor sankı bız ne doguracagımızı kendımız tayın edebılıyormuyuz gıcık oldum valla yaaaaa

evet benim de karnım şiş ama bu haftalar fazla mı şiş karnımız acaba , bana normal geliyo ama insanlar tuhaf bakıyo sanki hiç hamile görmemişler gibi..
benımde karnıma tuaf ruaf bakıyorla ama hakıkaten karnım cok sıvrı ya
genıs degıl ınce ve uzun gıdıyo ondan mıllet enteresan bıse var gıbıbakıyor

aman bende kendimi dana gibi his ediyorum:dance:ama sonradan daha fit olacağıma inanıyorum o yüzden sallamıyorum:lepi:
bende takmıyorum dogurunca gıder napalım yanı spor aletımıde aldım evde benı beklıyor

ayyy kızlar bende kendimle gayet barışığım.

toplamda 18 kilo falan aldım ama bana hiç şişmanmışım gibi gelmiyor. aksine doğumdan sonra hamilelik öncesi kilomdan 3-5 kilo fazlasını bırakacağım.

yüzüm gözüm sanki daha bir güzelleşti gibi geliyo bana.

yada kendimi kadırıyorum....

bu arada bu akşam marketteki kasiyer kız bana iltifatlar yağdırdı neredeyse .

acayip mutlu oldum...

bu arada hamilelikde aldığım iltifatı normal zamanımda bu kadar yoğun almıyordum.

hoşuma mı gidiyor ne?

kızlar rezene çayı olayı neydi ya?

hastaneye götürmek için yanınıza aldınız ya çoğunuz.

kendiniz için mi?

çantada ne eksik diye düşünürken aklıma geldi.

kendiniz için mi?

bende eşime sipariş verdim ama 2 kutu sallama rezene almış doğadan varya ondan almış.

bende burda okumuştum o yüzden aldırdım. hastanede kolayca gaz çıkarabilmek için

gerekli olduğunu yazmışlardı arkadaşlar.

insan alınıyo yaa ,annem de baban acil gel derse gitmem gerekebilir diyo istersen şimdi git anne dedim eşim de yanımda eşim beni cimcikliyo annene sesini yükseltme diyo ama böyle kafaya kakılmaz ki ,ben çok yoruluyorum diyo anne bişi yapma diyosun dinlemiyo eşime dedim sen biraz işleri devral olmucak böle ben bişi yapamıyorum yani zor arkadaşlar annesi de olsa insanın artı yollar ayrılmış Allah kaynanasıyla oturanlara sabır versin valla insan kendi annesiyle anlaşamıyo düşünemiyorum.

şimdi ben de yabancı sitelere baktım bebek gerindiği için titriyormuş bu haftalarda normal diyo..neyse rahatladım şimdi..

benim daha hiç titremedi varsa yoksa bir sağa , bir sola toplanması. nasıl canım yanıyor anlatamam bir tarafa toplanıp sivsiri oluyor böyle. zaten karnım çok sert.
boshayallersmile

kendiniz için mi?

çok gazlıydı oğlum bebekken dru vermişti rezeneyi.ama ben de almayı düşünüyorum gaz problemi olursam diye.ayrıca da ben içsem de bebeğe de faydası olur sütümden.rahatça çıkarabilir gazını.ben böyle biliyorum canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…