kıslar ben azıcık uzanayım
kıslar biraz moralim bozulu onun peşinden başladı oğlum hiç durmuyor belime ağrı girip girip çıkıyor karnımda acıyor. kasıklarımda ağrı pek yok(
o benim şuanki dana halimsempatiksalakcinni
kıslar ben azıcık uzanayım
ya hepsi de benim karnım hiç böyle şişmedi diyorlar ama ben onları da hatırlıyorum daha çok şişmişlerdi unutuyolar gerçekten bu çocuk beklemez erken doğar ayy bu halinle niedolaşıyosun ayy burda mı doğurcan yani gerçekten sinir bozucu kardeşim kimse erken doğurmak istemez ne güzel sağlıklısın geziyosun diceklerine yani insanlarda gerçekten karşıdakinin moral,ini bozma güdüsü var. bana bir arkadaşım ben hayatımda hiç böyle hamile görmedim dedi neyim varsa anlamadım yani 9 aylığız şişçez tabiki.
benımde karnıma tuaf ruaf bakıyorla ama hakıkaten karnım cok sıvrı yaevet benim de karnım şiş ama bu haftalar fazla mı şiş karnımız acaba , bana normal geliyo ama insanlar tuhaf bakıyo sanki hiç hamile görmemişler gibi..
bende takmıyorum dogurunca gıder napalım yanı spor aletımıde aldım evde benı beklıyoraman bende kendimi dana gibi his ediyorum:dance:ama sonradan daha fit olacağıma inanıyorum o yüzden sallamıyorum:lepi:
benimde öyle titrer gibi oluyor sanki kıtır kıtırrrr oluooo
kızlar rezene çayı olayı neydi ya?
hastaneye götürmek için yanınıza aldınız ya çoğunuz.
kendiniz için mi?
çantada ne eksik diye düşünürken aklıma geldi.
ya benim annem de haftaya gelecek ankaradan.
babamla da öle birbirlerine pek düşkün değildirler aslında
ama bana diyo ki çok erken geliyorum
baban tek başına napıcak.
sanki 55 yaşındaki adamın dudağı uçuklıycak yalnız kalınca...
orda komşuları filan var ortamları çok keyifli galiba ordan kopamıyo annembilmiyorumkismile
ben de buna içleniyorum bi kaç gündürmafoldumben
kendiniz için mi?
şimdi ben de yabancı sitelere baktım bebek gerindiği için titriyormuş bu haftalarda normal diyo..neyse rahatladım şimdi..
şimdi ben de yabancı sitelere baktım bebek gerindiği için titriyormuş bu haftalarda normal diyo..neyse rahatladım şimdi..
kendiniz için mi?
bende eşime sipariş verdim ama 2 kutu sallama rezene almış doğadan varya ondan almış.
bende burda okumuştum o yüzden aldırdım. hastanede kolayca gaz çıkarabilmek için
gerekli olduğunu yazmışlardı arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?