2010 Temmuz Anneleri : )

allah yardım etsin gerçekten beraber kaynvalidesiyle oturanlara.sıkma canını baya kızmışsın sen annen.sadece bebeğini düşün bak sonra karnın kasılır allah korusun...

üstüne düşme flower bırak bakalım ne kadar kalacak annen sende? eğer cidden çınar çok önemliyse beklemez gider zaten çınarının yanına. ben hamileliğim boyunca çok üzüldüm çok ağladım hep yalnızdım annem hiç yanımda olmadı. demekki bu problemi yaşayan bir tek ben değilmişim. herkes annesini kocasından üstün tutar anadır der. ama benim kocam benim için herkesten üstündür. ne ana , ne baba, ne kardeş,,, benim herşeyim kocam oldu artık. şimdi birde bebeğim geliyor. varsa yoksa onlar olacak hayatımda.

konuşmayı bilmiyolar ya gıcık oluyorum. herşeyi söylemenin başka yolları var.neyse kim kimi isterse onu sevsin ben ve babası yeteriz oğluma sevmeyen kendisi kaybeder.

aynen ben de sen gibiyim sonbaharcım.gerçekten eşim benm de herkesten önce gelir.hep en büyük destekçimdir.hastayken hep bakar bana.kimselere muhtaç etmez.doğumda izin alacak yıllık iznini bile bana göre planladı.yarı kırkıma kadar bakacak bana.allah onları başımızdan eksik etmesn inş:Saruboceq:

benimde tüm destekçim eşim ve kendi annemdi deli gibi annem herşeyi yaptı temizliğime kadar deli gibi hemde eşimde hep yanımdaydı ben annemsiz kesinlikle yapamam ya ona ölürüm valla insanın annesi gibisi yok kızlar.kızın edin ama onlarsız olmuyoooo..

ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar..yine bişi olsa onun içi yanar.

tamam ok alayım bende

bende bgn aldım koydum çantama canım..seninde sezaryandı değilmi??
ameliyatdan sonra bişeler içmeye başlayınca dr.ilk rezene önermişti bana..hem gazımızı çıkarmamız için hemde sütümüzün daha hızlı gelmesi için..
birde pipet al mutlaka..yatakta çok doğrulamıyacağımız için kolay olucak..ilk bişeler yemeye başladıgımızda yulaflı biskuı ile rezene çayı içiyoruz..bağırsak hareketlerınıde hızlandırıyor..evde de devam ederiz içmeye..sallama aldım bende..birde mılupanın ve humana nın var.onlardanda birini alırsak iyi olur.faydasını görürüz..zaten ben bitki çaylarınada güveniyorum..gripken filan çok faydasını görmüştüm

kızlar bende de son günlerde şey oluyor..

büyük tuvaletim varmış gibi içimde bir baskı..3-5 saniyede geçiyor..

diyorum ki büyüyen rahim bağırsaklara baskı mı yapıyor?

bu arada sütlerimizi de içelim kızlar..ben şimdi sütümü içip yatmayı planlıyorum..kaburgalarım batmaya başladıı..

evet canım sezeryan..alayım bende rezene.

ağlarsa anam ağlar, gerisi playback yapar diyorsun şaka bir yanada sen anneden yana şanslısın, şanslı olanlar annelerinin kıymetlerini bilsinler

ağlarsa anam ağlar, gerisi playback yapar diyorsun şaka bir yanada sen anneden yana şanslısın, şanslı olanlar annelerinin kıymetlerini bilsinler

:roflol:hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versin emi?gece gece ne güldümm:roflol:

bende calsiyum içicem birazdan şuan suyun içinde eriyor.. eyhhh bide magnezyum var kaç gündür içmedim hiç sevmiyorum elim değmişken içeyim bari akannehir

kızlar bende de son günlerde şey oluyor..

büyük tuvaletim varmış gibi içimde bir baskı..3-5 saniyede geçiyor..

diyorum ki büyüyen rahim bağırsaklara baskı mı yapıyor?

ya bana da oluyo bazen.
bugün iki kere oldu hatta ilkinde dışardaydım uzun sürse kıvranırdım heralde...
sancı gibi de değil garip bişey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…