kıslar ben azıcık uzanayım
insan alınıyo yaa ,annem de baban acil gel derse gitmem gerekebilir diyo istersen şimdi git anne dedim eşim de yanımda eşim beni cimcikliyo annene sesini yükseltme diyo ama böyle kafaya kakılmaz ki ,ben çok yoruluyorum diyo anne bişi yapma diyosun dinlemiyo eşime dedim sen biraz işleri devral olmucak böle ben bişi yapamıyorum yani zor arkadaşlar annesi de olsa insanın artı yollar ayrılmış Allah kaynanasıyla oturanlara sabır versin valla insan kendi annesiyle anlaşamıyo düşünemiyorum.
insan alınıyo yaa ,annem de baban acil gel derse gitmem gerekebilir diyo istersen şimdi git anne dedim eşim de yanımda eşim beni cimcikliyo annene sesini yükseltme diyo ama böyle kafaya kakılmaz ki ,ben çok yoruluyorum diyo anne bişi yapma diyosun dinlemiyo eşime dedim sen biraz işleri devral olmucak böle ben bişi yapamıyorum yani zor arkadaşlar annesi de olsa insanın artı yollar ayrılmış Allah kaynanasıyla oturanlara sabır versin valla insan kendi annesiyle anlaşamıyo düşünemiyorum.
bende 12 kılo aldım benı gorende kılo almıssın dıyo ama zaqten almam normal degılmı
benım dr hergun 30 dk yuruyuz verdı bana bende cıkıp bahaneyle taa uzaktakı fırına gıdıp ekmek alıp gelıyorum hergun napıyım
benımde annem oglunun ogluna cok duskun
ben dedım 2 torun daha gelıyor dedım
hıc bı torunum ılk torunumun yerını tutmaz dıyo kendı agzıyla
acıkcası hıc onemsemıyorum bunları bızım oglumuzu bız sevelım yeterde gecen annem bı laf ettı gıcık oldum
konu nerden acıldı bılmıyorum ama laf arasında ele gune yakısır bır evladın olsun dıye dua et dedı
cok sacma geldı bana sankı kım ısterkı cocugu elı yuzu duzgun olmamasaını ayrıca ben her zaman her seyın hayırlısını ve saglıklısını ısterım allahtan
bunu yine tekrarlayınca dedım kım ısterkı evladı alı yuzu duzgun olmasın dıyekı dedım
ozaman dua et dedı
etmedıgımı nerden bılıyosun dedım
valla moralımı bozuyor sankı bız ne doguracagımızı kendımız tayın edebılıyormuyuz gıcık oldum valla yaaaaa
benımde karnıma tuaf ruaf bakıyorla ama hakıkaten karnım cok sıvrı ya
genıs degıl ınce ve uzun gıdıyo ondan mıllet enteresan bıse var gıbıbakıyor
bende takmıyorum dogurunca gıder napalım yanı spor aletımıde aldım evde benı beklıyor
üstüne düşme flower bırak bakalım ne kadar kalacak annen sende? eğer cidden çınar çok önemliyse beklemez gider zaten çınarının yanına. ben hamileliğim boyunca çok üzüldüm çok ağladım hep yalnızdım annem hiç yanımda olmadı. demekki bu problemi yaşayan bir tek ben değilmişim. herkes annesini kocasından üstün tutar anadır der. ama benim kocam benim için herkesten üstündür. ne ana , ne baba, ne kardeş,,, benim herşeyim kocam oldu artık. şimdi birde bebeğim geliyor. varsa yoksa onlar olacak hayatımda.
tamam ok alayım bende
bende bgn aldım koydum çantama canım..seninde sezaryandı değilmi??
ameliyatdan sonra bişeler içmeye başlayınca dr.ilk rezene önermişti bana..hem gazımızı çıkarmamız için hemde sütümüzün daha hızlı gelmesi için..
birde pipet al mutlaka..yatakta çok doğrulamıyacağımız için kolay olucak..ilk bişeler yemeye başladıgımızda yulaflı biskuı ile rezene çayı içiyoruz..bağırsak hareketlerınıde hızlandırıyor..evde de devam ederiz içmeye..sallama aldım bende..birde mılupanın ve humana nın var.onlardanda birini alırsak iyi olur.faydasını görürüz..zaten ben bitki çaylarınada güveniyorum..gripken filan çok faydasını görmüştüm
benimde tüm destekçim eşim ve kendi annemdi deli gibi annem herşeyi yaptı temizliğime kadar deli gibi hemde eşimde hep yanımdaydı ben annemsiz kesinlikle yapamam ya ona ölürüm valla insanın annesi gibisi yok kızlar.kızın edin ama onlarsız olmuyoooo..
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar..yine bişi olsa onun içi yanar.
ağlarsa anam ağlar, gerisi playback yapar diyorsunşaka bir yanada sen anneden yana şanslısın, şanslı olanlar annelerinin kıymetlerini bilsinler
valla benim annemden her eve lasımhihoyyytsize de kopyalayıp gönderebilirim:jeyyar:ağlarsa anam ağlar, gerisi playback yapar diyorsunşaka bir yanada sen anneden yana şanslısın, şanslı olanlar annelerinin kıymetlerini bilsinler
hadi kızlar ben kaçar..sizlerede rahat uykular..
kızlar bende de son günlerde şey oluyor..
büyük tuvaletim varmış gibi içimde bir baskı..3-5 saniyede geçiyor..
diyorum ki büyüyen rahim bağırsaklara baskı mı yapıyor?
bende calsiyum içicem birazdan şuan suyun içinde eriyor.. eyhhh bide magnezyum var kaç gündür içmedim hiç sevmiyorum elim değmişken içeyim bari akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?