2010 Temmuz Anneleri : )

benimki de titriyo cnım.

evet titremeleri insan bi garip oluyo, geriniyolar mı napiyolarsa...seninki de 3-5 saniye mi sürüyo titremesi ? off Allahım şu bebişlere hayırlısı ile sağlıkla doğuralım bitsin bu iş...sen de anneni kafaya takma şimdi hassas dönem kim ne derse batar normaldir..bebiş doğunca annen de çok farklı düşünecek göreceksin canım

çakır senınle gunlerımız aynı sanırım
benım 27 temmuz normal dogum dusunuyordum ama heran hersey olabılır cok karasızım hayırlısı bakalım

canım ultrasonda 24-28 arası değişiyor tarih daha doktorum birşey demedi yarın kontrolümüz var belki söyler bir aksilik olmazsa ben de normal doğum istiyorum kendimi de psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum çünkü bir doktor eğer ben doğuramam yapamam dersen zaten yapamazsın demişti. herşeyin hayırlısı...

bebişine maşallah
yeğenine de Allah acil şifalar versin canım

ya bana da oluyo bazen.
bugün iki kere oldu hatta ilkinde dışardaydım uzun sürse kıvranırdım heralde...
sancı gibi de değil garip bişey...

yok ya sancı değil..
böyle ani bir baskı gibi..
hah diyorum Wc ye gideyim de halledeyim... ama geçiyor hemen..
Wc ye de gitsem o an çıkmıyor birşey, gitmiyorum zaten o an artık...geçiyor hemen..

çok rahatsız edici biriey değil ama dikkatimi çekti.

ben yarın akşam stanbula annemin yanına gidiyorum haftaya cumartesiye kadar oarada kalacağım.

evde canım çok sıkılıyor eşimde bu hafta yoğun olacakmış. bende gideyim de arkadaşlarımla bol zaman geçireyim nede olsa uzun süre yapamayacağım.

git tabiii..:lepi:

kızlar iyi geceler tatlı rüyalar herkese yarın erkenden doktora gideceğim uyumaya çalışayım başabilirsem tabi öpüyorum hepinizi tatlı anne adayları...

doğum yaklaştıkça sıkıntılı günler başlıyor.allahtan az kaldı da geçecek inş hepsii:))

kızlar iyi geceler tatlı rüyalar herkese yarın erkenden doktora gideceğim uyumaya çalışayım başabilirsem tabi öpüyorum hepinizi tatlı anne adayları...

iyi uykular canım.hayırlı haberlerini bekliyoruzzopuyorumnanaktan

benim kuyruk sokumum hep ağrıyor belim çok zorlanıyor artık taşırken

bende küçük tuvaletimi eskisi gibi seri yapamıyorum yani şöyle tazzikli değil incecik ip gibi.

bitmesi dk sürüyo bazen
:kedi::kedi:

ohh ne güzel:lepi:
benim yerime de gez bahar...

bende çok sık gidip çok az yapıyorum baskıdan dolayı tuvaletim varmış hissi geliyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…