benimki de titriyo cnım.
hadi kızlar ben kaçar..sizlerede rahat uykular..
çakır senınle gunlerımız aynı sanırım
benım 27 temmuz normal dogum dusunuyordum ama heran hersey olabılır cok karasızım hayırlısı bakalım
Bugun konturolumuz vardı... kızım 3.070 olmuşş... nstye bagladık sancı cıkmadı hiç... ben bugunlerde dogururum dıyordum ama sanırım benı cook bekletecek.. hayırlısı olsun...
Bugun hastaneden cıktıktan sonra aldıgım haber benı mahvetti...
Ablamın 2 bucuk yaşındakı oglunu hastaneye kaldırmıslar.. şeker komasına gırmiş yavrum.. şok oldum... öglenden beri gözyaşlarım dinmedi... ALLAHM yavrumu soldurmasınn.. saglıgına kavussun İNŞAALLAH bir an önce... dua edin lütfen ..
ya bana da oluyo bazen.
bugün iki kere oldu hatta ilkinde dışardaydım uzun sürse kıvranırdım heralde...
sancı gibi de değil garip bişey...
ben yarın akşam stanbula annemin yanına gidiyorum haftaya cumartesiye kadar oarada kalacağım.
evde canım çok sıkılıyor eşimde bu hafta yoğun olacakmış. bende gideyim de arkadaşlarımla bol zaman geçireyim nede olsa uzun süre yapamayacağım.
benimde sanki kuyruk sokumumda hafif ağrı oluyor gibi oluyor...
kızlar iyi geceler tatlı rüyalar herkese yarın erkenden doktora gideceğim uyumaya çalışayım başabilirsem tabi öpüyorum hepinizi tatlı anne adayları...
kızlar iyi geceler tatlı rüyalar herkese yarın erkenden doktora gideceğim uyumaya çalışayım başabilirsem tabi öpüyorum hepinizi tatlı anne adayları...
ben yarın akşam stanbula annemin yanına gidiyorum haftaya cumartesiye kadar oarada kalacağım.
evde canım çok sıkılıyor eşimde bu hafta yoğun olacakmış. bende gideyim de arkadaşlarımla bol zaman geçireyim nede olsa uzun süre yapamayacağım.
ben de yatıyorum güzeller:)
iyi geceler...
benim kuyruk sokumum hep ağrıyor belim çok zorlanıyor artık taşırken
bende küçük tuvaletimi eskisi gibi seri yapamıyorum yani şöyle tazzikli değil incecik ip gibi.
bitmesi dk sürüyo bazen :kedi::kedi:
utandımm :kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?