2010 Temmuz Anneleri : )

kızlarr 4 yaşındaki oğlum odasında oyun oynuyordu.karnına koymuş yastığı taklidimi yapıyo.elini koymuş beline.ayy hamileyim,ayy belim ağrıyo diyorrr:roflol: ayyy çok güldüm yaaa

ya aslında bende yatsam yarına çok işim var..

iki sepet ütüm var yapılacak. giderken kocama yemekde yapmam lazım.

offf hiçde uykum yok. bugün öğlen çok güzel uyudum...

şaka gibi ama bende sabah 5 buçuktan beri uyanığım. uyusam iyi olacak hiç sanmıyorum ama uyuyabileceğimi denemekte fayda var. hepinizi öpüyorum kızlar...
size ve bebişlere iyigeceler.
:1hug::asigim:

ya aslında bende yatsam yarına çok işim var..

iki sepet ütüm var yapılacak. giderken kocama yemekde yapmam lazım.

offf hiçde uykum yok. bugün öğlen çok güzel uyudum...

şaka gibi ama bende sabah 5 buçuktan beri uyanığım. uyusam iyi olacak hiç sanmıyorum ama uyuyabileceğimi denemekte fayda var. hepinizi öpüyorum kızlar...
size ve bebişlere iyigeceler.
:1hug::asigim:

ikinizi de çok öpüyorum kızlar.ii uykularopuyorumnanaktan

iyi geceler sonbaharcım.

valla yine iyi duruyorsun. ben dayanamam o kadarına herelde.

hadi allah rahatlık versin...

sonbaharcım senin boyun benden uzun kilonda 74 dü sanırım yani orantılı görünüyorsundur yanlız 50 li kilolara alışık olduğun için
kızkardeşim 55 di 74 oldu boyu 1,160 1 senede 50 kiloya düştü hemde hiç rejim yapmadan

selam kzılar dün gece ellerimde uyuşma başladı barmaklarım şişti sanki perşembe günkü doktor kontrolümüzü bugüne aldım ağdacıya gittim temizledim gittim doktora nst de sancılar çıktı azcık ama çok ileri boyutlarda değil dedi doktorumuz cuma gününe doğum kesinleşti sabah saat 10.00 da sezeryana alıcak kısmetse 9 da hastanede ol dediler eyvahedigeldismile

2 gün kaldı yaaaaaaaa :bbo

sezeryan için 10 günü bekliyor doktorum yani çock 10 gün önce alınmış olucak inşallah sağlıkla doğar hepimizin beekleri

Son düzenleme:
ayyy canım iki gün kalmış ne güzel...

allah yardımcın olsun.

ama bu iki günde nasıl geçer heyecan stres korku hepsi bir arada olur herelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…