2010 Temmuz Anneleri : )

hadi hayırlı olsun canım allah yardımcın olsun.....

ahh ne güzel keşke benim de 2 gün kalsahadi hayırlısı

sizlere haber vermeden yatmak istemedim muhtemelen uyuyamıcam ama en azından uzanırım. öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere inşallah.

allah kolaylıklar versin canım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
devlettemi yapıcaksın

canım hakkında hayırlısı olsun..:Saruboceq:

bizi habersiz bırakma.

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler

bu gün bizimde kontrolümüz var bakalım nediyecek doktor teyzesi geri sayım basladıkca dahada bir heyecan artıyo

kaldı 7 günnn:teytey:

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler

bu gün bizimde kontrolümüz var bakalım nediyecek doktor teyzesi geri sayım basladıkca dahada bir heyecan artıyo

kaldı 7 günnn:teytey:

günaydınn :1hug:

bugün 2-3 kontrol var hepiniz çok güzel haberlerle gelin inşallah
:Saruboceq:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr şimdi doktordan geldik :)) oğlum 8 TEMMUZ da bizimle olacak perşembe sabah 7:15 te aç karna hastanede olucaz bi aksilik olmassada cuma çıkıcakmışız :)) dünkü sancılarım normal artık dedi doktor ama daha doğum sancısı değil o dedi. bugünde zaten nst de yine sancım çıktı. çok şükür iyiymişiz. sezeryan konusunda ısrarcı olmam gerekti biraz ama ne yapayım ben kendime güvenemiyorum. böyle işte kızlar hayırlısıyla oğlum geliyorrrrrr :)))

kızlar ben kızımın adını beren naz koymayı düşünüyorum berenin anlamı güçlü, kuvvetli, akıllı demek anlamı çok hoşuma gidiyor ama şu beren saat ten dolayı takıntı yaptım biraz sizlerin fikri nedir acaba?

o beren saati bende sevmiyorum ama isim güzel eğer çok beğeniyorsan koy canım :))

canım ne güzel gününüz belli olmuş inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna
bülent hoca normal doğumda mı ısrar etti?
ben de cuma günü güdücem bakalım bana ne dicek?
çok heyecanlanıyorum ya eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…