selam kzılar dün gece ellerimde uyuşma başladı barmaklarım şişti sanki perşembe günkü doktor kontrolümüzü bugüne aldım ağdacıya gittim temizledim gittim doktora nst de sancılar çıktı azcık ama çok ileri boyutlarda değil dedi doktorumuz cuma gününe doğum kesinleşti sabah saat 10.00 da sezeryana alıcak kısmetse 9 da hastanede ol dediler eyvahedigeldismile
2 gün kaldı yaaaaaaaa :bbo
sezeryan için 10 günü bekliyor doktorum yani çock 10 gün önce alınmış olucak inşallah sağlıkla doğar hepimizin beekleri
selam kzılar dün gece ellerimde uyuşma başladı barmaklarım şişti sanki perşembe günkü doktor kontrolümüzü bugüne aldım ağdacıya gittim temizledim gittim doktora nst de sancılar çıktı azcık ama çok ileri boyutlarda değil dedi doktorumuz cuma gününe doğum kesinleşti sabah saat 10.00 da sezeryana alıcak kısmetse 9 da hastanede ol dediler eyvahedigeldismile
sezeryan için 10 günü bekliyor doktorum yani çock 10 gün önce alınmış olucak inşallah sağlıkla doğar hepimizin beekleri
18 kilo aldım canım...
güll canım nasıl oldun?
güll nasıl geçti mi ağrın biraz
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler
bu gün bizimde kontrolümüz var bakalım nediyecek doktor teyzesi geri sayım basladıkca dahada bir heyecan artıyo
kaldı 7 günnn:teytey:
günaydın...........
kızlar ben kızımın adını beren naz koymayı düşünüyorum berenin anlamı güçlü, kuvvetli, akıllı demek anlamı çok hoşuma gidiyor ama şu beren saat ten dolayı takıntı yaptım biraz sizlerin fikri nedir acaba?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr şimdi doktordan geldik :)) oğlum 8 TEMMUZ da bizimle olacak perşembe sabah 7:15 te aç karna hastanede olucaz bi aksilik olmassada cuma çıkıcakmışız :)) dünkü sancılarım normal artık dedi doktor ama daha doğum sancısı değil o dedi. bugünde zaten nst de yine sancım çıktı. çok şükür iyiymişiz. sezeryan konusunda ısrarcı olmam gerekti biraz ama ne yapayım ben kendime güvenemiyorum. böyle işte kızlar hayırlısıyla oğlum geliyorrrrrr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?