2010 Temmuz Anneleri : )

ayy çok sewindim aklım sende kalmıştı akşamdan beri ne yaptı diyee..

demek 8 temmuz haaa :Saruboceq: ayyy çok aazz bi zamann allahım saq saqlim kucaqına almayı nasip etsin cnm benimmmgamyoncuiremsu :1hug:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis ayy canım hadi hayırlısı ben çok duygulandım yine :gitme:

çok az kaldı seninde bir zamanlar minicik noktaydılar şimdi birer birer dünyaya geliyorlar ne

mutlu bizlere.. benim daha çok var doğuma ama her birinizin mutlu haberi beni mutlu etmeye

yetiyor :gitme: :gitme:

tamamen sana kalmış beren güzel isim ebru şallının oğlunun ismide berendi di mi yanlışmı hatırladım acaba..

günaydın kızlar:)
gull senin adına çok sevindim inşallah sorunsuz alırsın kucağına paşanı:)
ben de dün dra gitmiştim idrar ve kan tahlili yapıldı, idrar yollarında enfeksiyon varmış(
dr antibiyotik verdi ama kullanan var mı aranızda hamileyken?
bilemedim napıcamı

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler

bu gün bizimde kontrolümüz var bakalım nediyecek doktor teyzesi geri sayım basladıkca dahada bir heyecan artıyo

kaldı 7 günnn:teytey:

ayy ikinzi adına da çok sevindimçsağ salim bebişlerinizi alırsınz inş kucağınıza kızlar.
darısı başımıza inş...

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler

bu gün bizimde kontrolümüz var bakalım nediyecek doktor teyzesi geri sayım basladıkca dahada bir heyecan artıyo

kaldı 7 günnn:teytey:

senin de az kalmış hayırlısı olsun:)
ben hep merak ederim sen şimdi hemşire olduğun için daha mı az endieşlisin yoksa daha mı çok?bilmiyorumkismile

tek kullanımlık kullandım ben.gece yatarken içiliyo.başka da bişiy alınmıyo sabaha kadar onu içtikten sonra...
eğer o antibiotikse bana ii geldi.az önce drumla görüştüm,tahlillerim ii çıkmış.faydasını görürsün inş cnm.çok geçmiş olsun...

cnm bendede enfeksiyon çıktı bende antibiyotik kullandım hemde en yüksek dozda çünkü başka türlü temizlenmedii

cnm bendede enfeksiyon çıktı bende antibiyotik kullandım hemde en yüksek dozda çünkü başka türlü temizlenmedii

o zaman kullanıyım ben de.
hangi antibiyotik bilmiyorum eşim alıcak ama tek kullanımlık değil bi sabah bi akşam dedi dr.
geçsin bari de bir de onla uğraşmayalım

ayyy saatt qeçmek bilmiyoosempatiksalakcinni

artık 3 olsunda gidelim.oqlumu qörmeye bakalım qelmekten waz qeçmişmikaydirigubbakcemile3

hangi antibiyotik bilmiyorum eşim alıcak ama tek kullanımlık değil bi sabah bi akşam dedi dr.

aman dikkat et ona o çok berbat bişey ben kaç ay çektim onun yüzünden erken doqum oluyodu..tek kullanımlıktanda içtimn ama banamısın demedi..CADIARZU

canım bende kullanmıştım sabah akşam içiyordum. onu kullandıktan sonra enfeksyon temizlenmişti.

sana kullan derim doktorum çünkü bu konu üzerine çok düşmüştü benim.

ayyy saatt qeçmek bilmiyoosempatiksalakcinni

artık 3 olsunda gidelim.oqlumu qörmeye bakalım qelmekten waz qeçmişmikaydirigubbakcemile3

çok var daha bizim yaa.sen saatleri hesaplıyorsun kızlar geri saymaya başladılar bile günleriikaydirigubbakcemile3 ayy o günler bize de yaklaşacak mı acaba...

canım eşim çok ısrarcıydı normal doğumda bülent hocada biraz destek verdi ben tek kaldım :)) sonra baktı bülent hoca ben çok kararlıyım eşime bak ben ısrar etmiyorum artık sen mi doğurucan dedi :)) eşimi susturdu kaydirigubbakcemile3

ayy çok sewindim aklım sende kalmıştı akşamdan beri ne yaptı diyee..

demek 8 temmuz haaa :Saruboceq: ayyy çok aazz bi zamann allahım saq saqlim kucaqına almayı nasip etsin cnm benimmmgamyoncuiremsu :1hug:

canım gece hiç uyuyamadım ki sabaha karşı uyumuşum bülent beyi beklerken uyuyakalmışım koltukta :))

canım burada çok güzel paylaşıyoruz birbirimizle ben ailemden kişilere söyleyemediklerimi size söylüyorum bazen opuyorumnanaktan

gull canım hakkınızda hayırlısı olsun.

tosunumuz geliyor perşembe oh ne güzel...

sağol canımmm :))

güllcüm bulutun ağırlığı ne kadar olmuş?

canım boyu 51 cm dedi kilosuna şaşırdım daha çok bekliyordum aslında ama 3400 gram dedi.

aminnnn canımmm sanada geçmiş olsun. evet kullanan arkadaşlar oldu antibiyotik.

ayy ikinzi adına da çok sevindimçsağ salim bebişlerinizi alırsınz inş kucağınıza kızlar.
darısı başımıza inş...

aminnn canımm darısı bütün bekleyen arkadaşlarıma :))

canım bende kullanmıştım sabah akşam içiyordum. onu kullandıktan sonra enfeksyon temizlenmişti.

sana kullan derim doktorum çünkü bu konu üzerine çok düşmüştü benim.

drun iç dediyse zaten şüphen olmamalı bence içmemeye dair...
bahar gibi benm de çok ilgilenmişti drum enfeksiyonla.
bildiğim kadarıyla erken doğum riskini arttırıyor enfeksiyon...
allah korusun.şükü rki geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…