günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr şimdi doktordan geldik :)) oğlum 8 TEMMUZ da bizimle olacak perşembe sabah 7:15 te aç karna hastanede olucaz bi aksilik olmassada cuma çıkıcakmışız :)) dünkü sancılarım normal artık dedi doktor ama daha doğum sancısı değil o dedi. bugünde zaten nst de yine sancım çıktı. çok şükür iyiymişiz. sezeryan konusunda ısrarcı olmam gerekti biraz ama ne yapayım ben kendime güvenemiyorum. böyle işte kızlar hayırlısıyla oğlum geliyorrrrrr :)))
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr şimdi doktordan geldik :)) oğlum 8 TEMMUZ da bizimle olacak perşembe sabah 7:15 te aç karna hastanede olucaz bi aksilik olmassada cuma çıkıcakmışız :)) dünkü sancılarım normal artık dedi doktor ama daha doğum sancısı değil o dedi. bugünde zaten nst de yine sancım çıktı. çok şükür iyiymişiz. sezeryan konusunda ısrarcı olmam gerekti biraz ama ne yapayım ben kendime güvenemiyorum. böyle işte kızlar hayırlısıyla oğlum geliyorrrrrr :)))
kızlar ben kızımın adını beren naz koymayı düşünüyorum berenin anlamı güçlü, kuvvetli, akıllı demek anlamı çok hoşuma gidiyor ama şu beren saat ten dolayı takıntı yaptım biraz sizlerin fikri nedir acaba?
tamamen sana kalmış beren güzel isim ebru şallının oğlunun ismide berendi di mi yanlışmı hatırladım acaba..
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler
bu gün bizimde kontrolümüz var bakalım nediyecek doktor teyzesi geri sayım basladıkca dahada bir heyecan artıyo
kaldı 7 günnn:teytey:
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler
bu gün bizimde kontrolümüz var bakalım nediyecek doktor teyzesi geri sayım basladıkca dahada bir heyecan artıyo
kaldı 7 günnn:teytey:
günaydın kızlar:)
gull senin adına çok sevindim inşallah sorunsuz alırsın kucağına paşanı:)
ben de dün dra gitmiştim idrar ve kan tahlili yapıldı, idrar yollarında enfeksiyon varmış(
dr antibiyotik verdi ama kullanan var mı aranızda hamileyken?
bilemedim napıcamı
ben de dün dra gitmiştim idrar ve kan tahlili yapıldı, idrar yollarında enfeksiyon varmış(
bilemedim napıcamı
tek kullanımlık kullandım ben.ileri safhadaydı benim.gece yatarken içiliyo.başka da bişiy alınmıyo sabaha kadar onu içtikten sonra...
eğer o antibiotikse bana ii geldi.az önce drumla görüştüm,tahlillerim ii çıkmış.faydasını görürsün inş cnm.çok geçmiş olsun...
cnm bendede enfeksiyon çıktı bende antibiyotik kullandım hemde en yüksek dozda çünkü başka türlü temizlenmedii
o zaman kullanıyım ben de.
hangi antibiyotik bilmiyorum eşim alıcak ama tek kullanımlık değil bi sabah bi akşam dedi dr.
geçsin bari de bir de onla uğraşmayalım
hangi antibiyotik bilmiyorum eşim alıcak ama tek kullanımlık değil bi sabah bi akşam dedi dr.
ayyy saatt qeçmek bilmiyoosempatiksalakcinni
artık 3 olsunda gidelim.oqlumu qörmeye bakalım qelmekten waz qeçmişmikaydirigubbakcemile3
canım ne güzel gününüz belli olmuş inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna
bülent hoca normal doğumda mı ısrar etti?
ben de cuma günü güdücem bakalım bana ne dicek?
çok heyecanlanıyorum ya eyvahedigeldismile
ayy çok sewindim aklım sende kalmıştı akşamdan beri ne yaptı diyee..
demek 8 temmuz haaa :Saruboceq: ayyy çok aazz bi zamann allahım saq saqlim kucaqına almayı nasip etsin cnm benimmmgamyoncuiremsu :1hug:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis ayy canım hadi hayırlısı ben çok duygulandım yine :gitme:
çok az kaldı seninde bir zamanlar minicik noktaydılar şimdi birer birer dünyaya geliyorlar ne
mutlu bizlere.. benim daha çok var doğuma ama her birinizin mutlu haberi beni mutlu etmeye
yetiyor :gitme: :gitme:
gull canım hakkınızda hayırlısı olsun.
tosunumuz geliyor perşembe oh ne güzel...
güllcüm bulutun ağırlığı ne kadar olmuş?
bilemedim napıcamı
ayy ikinzi adına da çok sevindimçsağ salim bebişlerinizi alırsınz inş kucağınıza kızlar.
darısı başımıza inş...
canım bende kullanmıştım sabah akşam içiyordum. onu kullandıktan sonra enfeksyon temizlenmişti.
sana kullan derim doktorum çünkü bu konu üzerine çok düşmüştü benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?