çok var daha bizim yaa.sen saatleri hesaplıyorsun kızlar geri saymaya başladılar bile günleriikaydirigubbakcemile3 ayy o günler bize de yaklaşacak mı acaba...
aman dikkat et ona o çok berbat bişey ben kaç ay çektim onun yüzünden erken doqum oluyodu..tek kullanımlıktanda içtimn ama banamısın demedi..CADIARZU
canım bende kullanmıştım sabah akşam içiyordum. onu kullandıktan sonra enfeksyon temizlenmişti.
sana kullan derim doktorum çünkü bu konu üzerine çok düşmüştü benim.
maşallah güll kuzucuğunaa
canım bizim sıpa qeçen hafta qeliyodu..sancılarım başlamıştı hastanede yattım şimdide ilaç kullanıyorum doqum olmasın diyee buqünde kontrolumuz war bakalım ne olmuuuşşşCADIARZUCADIARZUCADIARZU
ama inşallah bizimde qeri saydıqımız qünler çabucak qelicek.kaydirigubbakcemile5.bi bakmışız melekler kucaqımızdaaa aayyyy nee qüsell yaaaa:teytey::teytey:
kucağıma alayım çok istiyorm ben ama daha da erken gibi geliyor bana.karındaki gelişimi dışarıya nazaran çok daha ii olduğu için...
umarım güzel haberlerle gelirsinz.bizimm için hayırlı doğum hangisiyse öylelikle sağ salim kucağımıza alırız inş yavrularımızı:))
canım eşim çok ısrarcıydı normal doğumda bülent hocada biraz destek verdi ben tek kaldım :)) sonra baktı bülent hoca ben çok kararlıyım eşime bak ben ısrar etmiyorum artık sen mi doğurucan dedi :)) eşimi susturdu kaydirigubbakcemile3
canım gece hiç uyuyamadım ki sabaha karşı uyumuşum bülent beyi beklerken uyuyakalmışım koltukta :))
canım burada çok güzel paylaşıyoruz birbirimizle ben ailemden kişilere söyleyemediklerimi size söylüyorum bazen opuyorumnanaktan
sağol canımmm :))
canım boyu 51 cm dedi kilosuna şaşırdım daha çok bekliyordum aslında ama 3400 gram dedi.
aminnnn canımmm sanada geçmiş olsun. evet kullanan arkadaşlar oldu antibiyotik.
aminnn canımm darısı bütün bekleyen arkadaşlarıma :))
kızlar sizde de oluyor mu bilmem ama bu gece o kadar çok ağrıdı ki karnım.ama wcye falan kalkarken oldu genelde.sol tarafa falan yattıysam bebek toplanmış o tarafa.zorla kalktım çok acıdı her kalkışımda.
acaba neden oluyo bileniniz var mı?
günaydın kızlar...gülcanım sevindim senin adına..seni merak ettiğim için girdim inan..gece naptıgını merak ettim..neyse hadi az kalmış...bol bol dinlen canım
kızlar sizde de oluyor mu bilmem ama bu gece o kadar çok ağrıdı ki karnım.ama wcye falan kalkarken oldu genelde.sol tarafa falan yattıysam bebek toplanmış o tarafa.zorla kalktım çok acıdı her kalkışımda.
walla o şikayetler bendede çok oluyo ama bi neden bulamadım dr bişey söylemiyor..sadece artık normal diyor ama bnim eskiye nazaran azaldıı
bende kalkayım biraz işlerimi yapayım yine gelirim .
hoşçakalın
karnının içi ağrıyo di mi?
bana oluyo geceleri.
neden olduğunu bilmiyorum ama baskıdandır diye düşünüyorum...
benim eşim de normal olsun sezeryan zormuş filan diyo kimden duyduysa artıksempatiksalakcinni
sanki kendi doğruracak laelaelaelaelae
sen en iyisini yapmışsın canım kendini en iyi sen biliyorsun çünkü.
kararını verdikten sonra rahatlamışsındır sen şimdi:1hug:
güll ve melahat canlarım hayırlı doğumlar diliyorum ikinize de benim daha 18 gün var nasıl geçecek. ama sayılı gün çabuk geçer. dualarımız sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?