2010 Temmuz Anneleri : )

sonbahar canım seninle galiba günlerimiz aynı.

doktor sana doğum için bir gün verdi mi?

çok var daha bizim yaa.sen saatleri hesaplıyorsun kızlar geri saymaya başladılar bile günleriikaydirigubbakcemile3 ayy o günler bize de yaklaşacak mı acaba...

canım bizim sıpa qeçen hafta qeliyodu.. sancılarım başlamıştı hastanede yattım şimdide ilaç kullanıyorum doqum olmasın diyee buqünde kontrolumuz war bakalım ne olmuuuşşşCADIARZUCADIARZUCADIARZU

ama inşallah bizimde qeri saydıqımız qünler çabucak qelicek.kaydirigubbakcemile5.bi bakmışız melekler kucaqımızdaaa aayyyy nee qüsell yaaaa:teytey::teytey:

aman dikkat et ona o çok berbat bişey ben kaç ay çektim onun yüzünden erken doqum oluyodu..tek kullanımlıktanda içtimn ama banamısın demedi..CADIARZU

canım bende kullanmıştım sabah akşam içiyordum. onu kullandıktan sonra enfeksyon temizlenmişti.

sana kullan derim doktorum çünkü bu konu üzerine çok düşmüştü benim.

teşekkürler kızlar:1hug:
bizimki artık bundan sonra erken doğum olmaz ama yine de riske atmamak lazım...

kucağıma alayım çok istiyorm ben ama daha da erken gibi geliyor bana.karındaki gelişimi dışarıya nazaran çok daha ii olduğu için...
umarım güzel haberlerle gelirsinz.bizimm için hayırlı doğum hangisiyse öylelikle sağ salim kucağımıza alırız inş yavrularımızı:))

günaydın kızlar...gülcanım sevindim senin adına..seni merak ettiğim için girdim inan..gece naptıgını merak ettim..neyse hadi az kalmış...bol bol dinlen canım

kızlar sizde de oluyor mu bilmem ama bu gece o kadar çok ağrıdı ki karnım.ama wcye falan kalkarken oldu genelde.sol tarafa falan yattıysam bebek toplanmış o tarafa.zorla kalktım çok acıdı her kalkışımda.
acaba neden oluyo bileniniz var mı?

inşallah cnm inşallahh allhım tüm hamilelere hayırlısıyla doqurup :CüvCüv:saq saqlim kucaqımıza almayı:ecrin_bebek: nasip etsinnn:Saruboceq::Saruboceq:

tabii bizedeee

benim eşim de normal olsun sezeryan zormuş filan diyo kimden duyduysa artıksempatiksalakcinni
sanki kendi doğruracak laelaelaelaelae
sen en iyisini yapmışsın canım kendini en iyi sen biliyorsun çünkü.
kararını verdikten sonra rahatlamışsındır sen şimdi:1hug:

güll ve melahat canlarım hayırlı doğumlar diliyorum ikinize de benim daha 18 gün var nasıl geçecek. ama sayılı gün çabuk geçer. dualarımız sizinle.

karnının içi ağrıyo di mi?
bana oluyo geceleri.
neden olduğunu bilmiyorum ama baskıdandır diye düşünüyorum...

günaydın kızlar...gülcanım sevindim senin adına..seni merak ettiğim için girdim inan..gece naptıgını merak ettim..neyse hadi az kalmış...bol bol dinlen canım

sağol canım yaa dünkü durumum biraz moral bozukluğundan oldu gece de uyutmadı ama doktor birşey yok dedi içim rahatladı :)

walla o şikayetler bendede çok oluyo ama bi neden bulamadım dr bişey söylemiyor..sadece artık normal diyor ama bnim eskiye nazaran azaldıı

sanırım kas sıkışması canım..aynı şeyden bahsediyorsak tabii.mesela yatakta dönerken filanda oluyor..tek tarafta değilmi..
ben 15 gün önce o sancı yüzünden acile gittim.akşama kadar geçmedi adım atamıyordum..dayanamadım gittim..kas ağrısı dedi dr.dinlen ve magnesıum iç dedi..bir dene sende

walla o şikayetler bendede çok oluyo ama bi neden bulamadım dr bişey söylemiyor..sadece artık normal diyor ama bnim eskiye nazaran azaldıı

sormadm daha druma ben de önce sizle paylaşmak istedim.umarım zamanla azalır benim de...

bende kalkayım biraz işlerimi yapayım yine gelirim .

hoşçakalın

kolay gelsin canımopuyorumnanaktan

karnının içi ağrıyo di mi?
bana oluyo geceleri.
neden olduğunu bilmiyorum ama baskıdandır diye düşünüyorum...

ewet içi acıyo benm de.ben de baskıdandır dedim kendi kendime ama druma sorayım en kısa zamanda...

canım bizde aileden gelen bir sıkıntı var ben ömrüm boyu hiç ıkınmadım wc de dahi o yüzden kendime güvenemiyorum bebeğimi tehlikeye atmak istemedim. kesinlikle canım kendimizi en iyi biz biliriz.

güll ve melahat canlarım hayırlı doğumlar diliyorum ikinize de benim daha 18 gün var nasıl geçecek. ama sayılı gün çabuk geçer. dualarımız sizinle.

opuyorumnanaktan sağol canımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…