2010 Temmuz Anneleri : )

tek tarafla değil de hangi tarafa yatarsam o tarafta genelde ağrı benim.magnezyum içiyorum zaten inş faydasını görürüm.sana ada çok geçmiş olsun cnm...

sağol canım yaa dünkü durumum biraz moral bozukluğundan oldu gece de uyutmadı ama doktor birşey yok dedi içim rahatladı :)

moralini neden bozdun canım yaa..biz hamıleler biraz hassas oluyoruz..üzülme diyeceğim ama elinde değildir eminim..umarım çok kötü bir durum değildir.en kısa zamanda toprlamışsındır

bize müsade teyzeleri.kahvaltımızı yapalım.işlerimizi bitirip geliriz.öpüyorz hepinizi...a.s.

sonbahar canım seninle galiba günlerimiz aynı.

doktor sana doğum için bir gün verdi mi?

ayın 20 sinden sonra gün seçin dedi baharcım bizde 23 temmuzu seçtik.
eşim seçti daha doğrusu tanıştığımız gün 23 temmuz.. ama doktorla gidip kesinleştirmemiz lazım tarihi. benim randevuda cuma günü.

tek tarafla değil de hangi tarafa yatarsam o tarafta genelde ağrı benim.magnezyum içiyorum zaten inş faydasını görürüm.sana ada çok geçmiş olsun cnm...

tmm işte tek taraflı demek istediğim.bazen sağda bazen solda oluyor.dışardan dokununca bile ağrıyor..bnm en büyük kızım engelli.bazen çok yoruluyorum.dikkat ettim yoruldugum geceler daha çok oluyor.

ayy canım ben onu yaklaşık 2 haftadır her gece çekiyorum ama ne çekmek.. bazen ağlamaklı oluyorum acısından

ayy canım hayırlı olsun senınde tarıhın bellı oldu demek..bende 23 ünü çok istiyordum..aslan olsun diye...ama beklemıyeceğız okadar.kaydirigubbakcemile3doğura doğura yengeç doğuracağım..

günaydın a.s.

yaa size yetişemiyorum oğlumun sabah kahvaltısıydı alt temizliğide geçmişi dikkatli bakamıyorum sayfalar doluyor taşıyor ama bugün baktım :))

angel cim yok tatlım özelde doğum kısmetse kendi doktorum hataneye gelecek

gülcüm seninde çok az kalmış süper ya o heyecen çok güzel bişii sen kendini bilirsin tabikii sezeryanla mutlu olucaksan sana kalmış bişii

bugün kontrole giden varmı başka yavaş yavaş doğum tarihleri geliyor heyecan dorukta

size komik bişe anlatiim.
ablamla böyle hangi burç olur falan diye konuşuyorduk..işte 22 sinden önce olursa yengeç olur.sonra aslan olur falan diye.bende ben yengeç istemiyorum aslan istiyorum..falan diyorum..işte koçlardan balıklardan falan bahsediyorduk.5 yaşındaki kızımda bizi dinliyormuş meğer..şaşkınlıkla geldiii ANNNEEEE SEN YOKSA HAYVANMI DOĞURACAKSIN dediii.koptuk biz o an...haka gülüyorumm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çocuk haklı amaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geceleri benimde çok ağrım oluyor sıcak die gün içinde çok su içiyorum gecede çok sık wc ye kalkmam gerekiyor yat kalk ağrılarım tavan yapıyor bide adet sancılarım çok artıyor nedense bütün gece ayaklarım kasıklarım kopuyor ağrıdan bu sabahta devam ediyor öğlene doğru geçiyor akşam gene başlıyor off 2 gün geçse artık :)))

kıyamam ona ben cimcimedelikafadulden

günaydı arkadaşlar .....allah izin verirse yarın bu vakitler
bebeğim doğmuş olacak
çokmu tırsıyorum ne..
dualarınızı bekliyorum lütfeeen

ayy kıyamam ona ya çocuk işte hayal gücünde kimbilir nasıl düşünmüştür

yengeç çok duygusal ve nazik olur çekingendirhem hüzünlüdür çok annecidir anneyi bırakıp kimselere gitmez benim oğlum kasım doğumlu ve çok cana yakındır kimseden çekinmez inanılmaz babacıdır ben yengeç doğurduğum için mutluyum yani buda anneci olsun dimiiii

bebeğim doğmuş olacak
çokmu tırsıyorum ne..

canım hepimizin heyecanla beklediği gün..sana ne mutlu sadece bir günün kalmışş.hiç korkma canımmm.ne güzel bir gün bence..tadını çıkar..yarın bir ANNE olucaksın...sana dua edicezz..sende bize dua et canımm.lohusa duası kabul olur..:Saruboceq:

bebeğim doğmuş olacak
çokmu tırsıyorum ne..

tatlımm bu akşam ben sana dua ediyim bol bol yarın akşamda sen bana olur mu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benimde cuma sabahı kısmetse bende çok tırsıyorum heyecan bastı çok

Slm kızlar....

Bende yengeç olsun istedim 2 tane arkadşım var aslan burcu, onun için aslan olsun istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…