sanırım kas sıkışması canım..aynı şeyden bahsediyorsak tabii.mesela yatakta dönerken filanda oluyor..tek tarafta değilmi..
ben 15 gün önce o sancı yüzünden acile gittim.akşama kadar geçmedi adım atamıyordum..dayanamadım gittim..kas ağrısı dedi dr.dinlen ve magnesıum iç dedi..bir dene sende
günaydın herkese
sağol canım yaa dünkü durumum biraz moral bozukluğundan oldu gece de uyutmadı ama doktor birşey yok dedi içim rahatladı :)
sonbahar canım seninle galiba günlerimiz aynı.
doktor sana doğum için bir gün verdi mi?
tek tarafla değil de hangi tarafa yatarsam o tarafta genelde ağrı benim.magnezyum içiyorum zaten inş faydasını görürüm.sana ada çok geçmiş olsun cnm...
kızlar sizde de oluyor mu bilmem ama bu gece o kadar çok ağrıdı ki karnım.ama wcye falan kalkarken oldu genelde.sol tarafa falan yattıysam bebek toplanmış o tarafa.zorla kalktım çok acıdı her kalkışımda.
acaba neden oluyo bileniniz var mı?
ayın 20 sinden sonra gün seçin dedi baharcım bizde 23 temmuzu seçtik.
eşim seçti daha doğrusu tanıştığımız gün 23 temmuz.. ama doktorla gidip kesinleştirmemiz lazım tarihi. benim randevuda cuma günü.
ayy canım ben onu yaklaşık 2 haftadır her gece çekiyorum ama ne çekmek.. bazen ağlamaklı oluyorum acısından
size komik bişe anlatiim.
ablamla böyle hangi burç olur falan diye konuşuyorduk..işte 22 sinden önce olursa yengeç olur.sonra aslan olur falan diye.bende ben yengeç istemiyorum aslan istiyorum..falan diyorum..işte koçlardan balıklardan falan bahsediyorduk.5 yaşındaki kızımda bizi dinliyormuş meğer..şaşkınlıkla geldiii ANNNEEEE SEN YOKSA HAYVANMI DOĞURACAKSIN dediii.koptuk biz o an...haka gülüyorumm
ablamla böyle hangi burç olur falan diye konuşuyorduk..işte 22 sinden önce olursa yengeç olur.sonra aslan olur falan diye.bende ben yengeç istemiyorum aslan istiyorum..falan diyorum..işte koçlardan balıklardan falan bahsediyorduk.5 yaşındaki kızımda bizi dinliyormuş meğer..şaşkınlıkla geldiii ANNNEEEE SEN YOKSA HAYVANMI DOĞURACAKSIN dediii.koptuk biz o an...haka gülüyorumm
günaydı arkadaşlar .....allah izin verirse yarın bu vakitler
bebeğim doğmuş olacak
çokmu tırsıyorum ne..
dualarınızı bekliyorum lütfeeen
günaydı arkadaşlar .....allah izin verirse yarın bu vakitler
bebeğim doğmuş olacak
çokmu tırsıyorum ne..
dualarınızı bekliyorum lütfeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?