herkese iyi akşamlar kızlar
biz çıkıyoruz kaydirigubbakcemile2
güle güle şeker :))
byeeeee..:cüvcüv:
selamlar herkese :dance:
bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirelim de hayırlısıyla, gerisi boş.
ben çekeceğim acılara razıyım yeterki bebeğim iyi olsun sağlıklı olsun:Saruboceq:
hepimizin bebekleri kolayca ve sağlıkla gelirler inşallah:Saruboceq:
ilki sezeryan oldu diye 2. de sezeryan olacak demeseydi doktor yani normal olabilsseydi benim cesaretim vardı normale bu sefer..ne güzel valla..
tabii ki herşey uygunsa, sen hazırsan bebek hazırsa, normal yapman lazım..
ama olmuyormuş.
hayırlısı olsun.
televızyonda hıcbırsey yok yaaabugün kendimi tanıyamıyorum önce fox su gibi , sonra akasya durağı , sonra esra erol , sonra ikballe şifalı yemekler, şimdide ebru gediz paylaştıkça mı nedir onu izliyorum çok şaşkınım kendime bu yüzden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eğer kk olmasaydı kol çantama br pijama koyup giderdim doğuma
ayy ne cahalım yahu kaydirigubbakcemile3
selamlar herkese :dance:
hoşgeldinn :)
flower sen birkaç kişi ile faceden de görüşüyorsun di mi? editliyimmi mesajı bunu yazmamın mahsuru varmıydı ?
nazoş nerdeydin sen hoşgeldinn
aman be gülüm sorma dün evde temizlik şirketi vardı. annemde geldi. onlar temizlik yaparken perde yıka ütüle dolap içleri vs vs bir sürü iş derken hiç zamanım kalmadı.. akşamları da doğal olarak sızdım hemen... bugün bitti gibi çok şükür artık ama bende bittim.. herşeyden öte gönlüm yoruldu... fisfisfis
sen nasılsın? bebişin nasıl?
yoo niye sakıncası olsun.ben 1 kişiyle faceden görüşüyorum. 1 kişiyle resmen tanıştım 1 kişiyle de sadece telefonla konuştum. özelden bana mesaj atan arkadaşlarımla bir müddet yazıştıktan sonra bu şekilde görüştük. ama hepsini de çok sevdim.mart anneleri mesela facede sayfa açmışlar ordan da fotoğraf paylaşıyolar. albüm oluşturmuşlar filan. bir de arada bir buluşuyolar. hamileyken bile buluşmuşlar. bizden geçti artık ama bebeklerimiz biraz ele gelince biz de ayarlayabiliriz bir buluşma belki.şehirlere göre sonra fotoları paylaşırız.
temizlik şirketi kaç para aldı sorması ayıp? ben kadın alıyorum ama tam tekmil temizlenmiyo ev yani.
ben bostancıda oturuyorum buralarda oturan arkadaslarımla görüşebilirim
malum bebek dogduktan sora çok uzaklara gıdemeyız sanırım
suanda uzaklara gıdemıyorum
dr hergun 30 dk yuru dedı ama 1-2 ssat te yurumek olmaz dedı daha dogrusu dıyetısten dedı
özellikle 4-5 kişi gibi grup buluşmaları daha eğlenceli geçiyor
siz buluşursanız bende gelebilirsemm gelmek isterim
selam kzılar dün gece ellerimde uyuşma başladı barmaklarım şişti sanki perşembe günkü doktor kontrolümüzü bugüne aldım ağdacıya gittim temizledim gittim doktora nst de sancılar çıktı azcık ama çok ileri boyutlarda değil dedi doktorumuz cuma gününe doğum kesinleşti sabah saat 10.00 da sezeryana alıcak kısmetse 9 da hastanede ol dediler eyvahedigeldismile
2 gün kaldı yaaaaaaaa :bbo
sezeryan için 10 günü bekliyor doktorum yani çock 10 gün önce alınmış olucak inşallah sağlıkla doğar hepimizin beekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?