2010 Temmuz Anneleri : )

flower sen birkaç kişi ile faceden de görüşüyorsun di mi? editliyimmi mesajı bunu yazmamın mahsuru varmıydı ?

amın
ben hurma falanmı yesem yada ananas suyu falanmı ıcsem bunlar dogumu tetıklıyormusya ,
ben normal ıstıyorum ama bebegın ırılmesındende korkuyorum ozaman normal doguramam,
mesela çağla şıkael 8 aylık dogurdu normal yolla mınıcık bır bebek acaba bılerek bıseylermı yapıyoda erken doguruyo bu mankenler
gerçi bizim erken degıl 37 haftadan sora dogan bebekler normal sayılıyor bıde bende gebelıkte seker cıktı bebek 4.5 kılo olursa mecburen sezeryan olur doguramam gıbıme gelıyor

ne güzel valla..
tabii ki herşey uygunsa, sen hazırsan bebek hazırsa, normal yapman lazım..

ama olmuyormuş.

hayırlısı olsun.
ilki sezeryan oldu diye 2. de sezeryan olacak demeseydi doktor yani normal olabilsseydi benim cesaretim vardı normale bu sefer..
ılkı sezeryan yapsam bıle 2. bebek cok kılolu olmassa ben yıne normal dusunurum
hele o günler gelsinde

televızyonda hıcbırsey yok yaaa
yemekteyızı ızledım
evde temızlık vs yaptım ınsan yatmaktanda sıkıyor tum gun allahtan cıne 5 te anne olunce anladımı izliyorum bıde shovda dr programı vardı onu ızlıyorum bıde ebru sallının progrmını ızlıyorum
kısmetse dogumdan sonra en kısa surede çalışmak istıyorum evde durup ev hanımı olmak sıkıcıymıs bana göre

eğer kk olmasaydı kol çantama br pijama koyup giderdim doğuma

ayy ne cahalım yahu
kaydirigubbakcemile3

bu sitede çok sey ögrenıyoruz ıyıkı var burası dımı
yerı gelıyor yemekler öğrenıyoruz yerı gelıyor bırbırımıze destek oluyoruz ıyı oluyor bence

flower sen birkaç kişi ile faceden de görüşüyorsun di mi? editliyimmi mesajı bunu yazmamın mahsuru varmıydı ?

yoo niye sakıncası olsun.ben 1 kişiyle faceden görüşüyorum. 1 kişiyle resmen tanıştım 1 kişiyle de sadece telefonla konuştum. özelden bana mesaj atan arkadaşlarımla bir müddet yazıştıktan sonra bu şekilde görüştük. ama hepsini de çok sevdim.mart anneleri mesela facede sayfa açmışlar ordan da fotoğraf paylaşıyolar. albüm oluşturmuşlar filan. bir de arada bir buluşuyolar. hamileyken bile buluşmuşlar. bizden geçti artık ama bebeklerimiz biraz ele gelince biz de ayarlayabiliriz bir buluşma belki.şehirlere göre sonra fotoları paylaşırız.

nazoş nerdeydin sen hoşgeldinn

aman be gülüm sorma dün evde temizlik şirketi vardı. annemde geldi. onlar temizlik yaparken perde yıka ütüle dolap içleri vs vs bir sürü iş derken hiç zamanım kalmadı.. akşamları da doğal olarak sızdım hemen... bugün bitti gibi çok şükür artık ama bende bittim.. herşeyden öte gönlüm yoruldu... fisfisfis
sen nasılsın? bebişin nasıl?

sonbahar sende nie emekli yazıyo? uydurdun mu emekli misin gerçekten? bu yaşta emekli olunmaz heralde dimi.

temizlik şirketi kaç para aldı sorması ayıp? ben kadın alıyorum ama tam tekmil temizlenmiyo ev yani.

ben bostancıda oturuyorum buralarda oturan arkadaslarımla görüşebilirim
malum bebek dogduktan sora çok uzaklara gıdemeyız sanırım
suanda uzaklara gıdemıyorum
dr hergun 30 dk yuru dedı ama 1-2 ssat te yurumek olmaz dedı daha dogrusu dıyetısten dedı
özellikle 4-5 kişi gibi grup buluşmaları daha eğlenceli geçiyor
siz buluşursanız bende gelebilirsemm gelmek isterim

temizlik şirketi kaç para aldı sorması ayıp? ben kadın alıyorum ama tam tekmil temizlenmiyo ev yani.

canım 2 takım koltuk yıkama, halı silme, duvar silme ve genel ev temizliği toplamda 180 tl verdim.
izmirde epey araştırdım en uygunu buydu. ama profesyonel makinalarla falan çalışıyorlar yani..

geçen hafta bostancıdaydık. sahilden balık aldık. sonra trafiğe takıldk orlarda. ben eskiden bostancıda otururdum nostalji oldu. neyse henüz öyle buluşma filan yok zaten ama bebeklerimiz azcık ele gelince ayarlarız bi buluşma yere göre gelebilen gelir

Allah yardımcın olsun.:Saruboceq:Allah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…