2010 Temmuz Anneleri : )

benim cesaretim yok normal doğuma cesaretim olsa isterdim ama yok tanıyorum kendimi epidural normal anneler için nimet diyorlar
ama sezeryan olucam

Topiğimiz sayesinde benim de erken doğum takıntım vardı birara..bilmiyorumkismile
geçti sanki..

napalım işte, çok şey paylaşıyoruz mecburen iyi-kötü etkilenmeler oluyor.:kedi:

yani ama doktora gidiyoruz sürekli ben de bi ara herkes doğuruyo daha bizim çantamız bile hazır değil die paniklemiştim üstüste doğum haberleri gelince ama doktora gittik doktor baktı kasılma yok sancı yok rahim ağzı gevşekliği yok iyi gidiyo siz erken doğurmazsınız dedi rahatladım haziran ayı ya da daha eski ayları okursak orda da 40+2 de doğuran ve çok sıkılan hala doğurmayı bekleyen bisürü insan var onlardan da etkilenip ayy geç mi doğurcam acaba mı diyelim. türkiyenin her yerinden bisürü insan var forumda elbet erken doğuran da olacak geç doğuran da.

güll sende yazmışsın ay böle daha iyi oldu di mi ? doğum yapacağımız tarihleri görüyoruz ne güzel
:CüvCüv:

evet canım yaaa en azından birbirimizi takip edebilicez :))

canım sağlıklı olsunda zayıf olsun üzme kendini maşallahhh canımm yavruna

kızlar bize bambu beşik geldi hediye

güle güle kullan canım :))

maşallah canım kuzucuğuna sende sakin ol evhamlanma :))

ne yazdınız ben kaçırmışım

saol gülcüm daha iyileri senin olsun canım

kızlar bamya yapıcam kaç gündür yapayım bari yılan hikayesine dödü bu gün yaparım yarın yaparım diye

bugün kendimi tanıyamıyorum önce fox su gibi , sonra akasya durağı , sonra esra erol , sonra ikballe şifalı yemekler, şimdide ebru gediz paylaştıkça mı nedir onu izliyorum çok şaşkınım kendime bu yüzden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yase merhaba, normal doğum yapacak olanlar da sezeryan için kötü şeyler söylüyorlar. herkesin etkilenmesi kendine, burası bir paylaşım forumu iyi kötü herşeyi tartışıyoruz ki ona göre herkes en doğru olanı seçebilsin..örneğin ben epidurale de bu forumda karar verdim ama çok kötü yazanlar da var..yani sen bu kadar etkileniyorsan foruma girme arkadaşım kimsenin ne yazacagini engelleyemezsin çünkü kendini yıpratırsın..bu yazılardan birşeyler çıkarıp ona göre karar veriyoruz şahsen ben arkadaşların yazdıklarını okuyorum etkielniyorum da ama kimse kötü amaçla yazmadığı için negatif bir düşüncem de oluşmuyor..dediğim gibi madem etkileniyorsun okumayacaksın o halde..kendini bilen insanlar bu kadar kötü etkilenmez zaten..

Son düzenleme:
sezen ben kaçırdım sanırım güllün hayırlı olsun dediği nedir merak ettim bizde söyleyelim iyi dileklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…