2010 Temmuz Anneleri : )

bizde iyiyiz çok şükür hadi gözün aydın temizliğin bitmiş.
sonbahar sende nie emekli yazıyo? uydurdun mu emekli misin gerçekten? bu yaşta emekli olunmaz heralde dimi.

yok flower emekli olmama tam 38 yıl var sempatiksalakcinni

öylesine yazdım

canım 2 takım koltuk yıkama, halı silme, duvar silme ve genel ev temizliği toplamda 180 tl verdim.
izmirde epey araştırdım en uygunu buydu. ama profesyonel makinalarla falan çalışıyorlar yani..

sln nazosan
baya pahalı geldı bana 180 tl
ama tam tekmıl yapıyorlar sanırım
bızım burda pıyasa gunluk 80 tl
benımde almam lazım camlar ıstıyor perdeler vs de çok iş var

sln nazosan

ama 80tl verince 1 tane kadın geliyor duvar filan silmiyor yani temizlik şirketleri bayaa pahalı bildiğim kadarıyla.

canım 2 takım koltuk yıkama, halı silme, duvar silme ve genel ev temizliği toplamda 180 tl verdim.
izmirde epey araştırdım en uygunu buydu. ama profesyonel makinalarla falan çalışıyorlar yani..

güle güle kirlet canım

temizlik şirketi kaç para aldı sorması ayıp? ben kadın alıyorum ama tam tekmil temizlenmiyo ev yani.

nazoş uygun bulmuşsun burdada 200 tl . 2 bayan bir adam. ben çağırmadım ama çağıranlar söylediler adam eşyaları kaldırırmış kadınlar altlarını temizliyorlarmış. fiyatlar hemen hemen aynı demek burdaki dryking . kocaelide 2 şubesi var ama başka illerde varmı yoksa bölgeselmi bilemiyorum

kızlar bebek ihtiyaç çantası aldınızmı kaça aldınız ben almadım henüz

sln nazosan

burdada tek bayan 80 tl günlüğü ama şirketten olunca grup geliyo bizimburda 3 kişilik 200 tl.

krikıtos ben heyecanlandım senın yerıne noluyokı bana
ayyy
benimde gıtmem lazım agdacıya 13 temmuzda kontrolden 2 gun önce gıderım artıkın
karnım cook gerılıyor sızdede öyle oluyormu

avivo yada pier cardin güzel ama pahalı acele etmiyim iyi bir şey alayım dedim

krikıtos ben heyecanlandım senın yerıne noluyokı bana
ayyy
benimde gıtmem lazım agdacıya 13 temmuzda kontrolden 2 gun önce gıderım artıkın
karnım cook gerılıyor sızdede öyle oluyormu

valla size özeniyorum ben jiletten erkeklere döndüm gidemedim hiç
şimdi de çok zar zor yapıyorum korkuyorum böyle yakalancam die

dün bir bayanda gördüm bebek ihtiyaç çantası avivo kırmızı renkti çok beğendim

flowercim jilet yapma eşin kızmıyormu sana sert tüyler bana bile batıyordu ağda yapmalısın

bende 6. aya kadar jılet yaptım ama karnımdan dolayı goremıyorum artık sora gormeden kendımı sunnet etmım dedım :)
1 kere daha agdaya gıdersem yeter sanırım zaten kıllar hemen uzamıyor artık eskıden 15 gunde uzuyorsa sımdı 1-1.5 ayda uzuyor

benim de yarın gelecekler başlıcak temizlik. sonra bebeğin sepetini felan kurucaz. cuma akşama hepsi biter diye ümit ediyorum. şu temizlik işi bitse üstümden büyük bi yük kalkacak. sonra artık hastane çantamı felan hazırlıyıp tam anlamıyla doğumu beklicem.

flowercim jilet yapma eşin kızmıyormu sana sert tüyler bana bile batıyordu ağda yapmalısın

eşim ağdaya göndermedi hamilelikte beni jilet yap die ısrar etti onun yüzünden böle oldu zaten yoka hamilelikten önce ağda yapıyodum ama zar zor hamile kalınca ,kasılıyorum çok ağdacıda, korktuk bebeği düşürürüm diye. 1 kere yaptırdım hamileyken çok fena oldum tansiyonum filan düştü kustum ağdacıda sinirlerim bozuldu eşim de dedi bidaha yaptırmıcaksın. şimdi de az kaldı artık diyo. doğumdan bir süre sonra başlıcam gne ağdaya.

o kendi kendini sünnet etme korkusu fena bişi ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimde şuan çok seyrekleşti hamilelik boyjunca gitgide azaldı köse oldum sanırım hihi

dün bir bayanda gördüm bebek ihtiyaç çantası avivo kırmızı renkti çok beğendim

ihtiyaç çantası nedir nurcan ? portbebe mi ne diyolar ondan mı ? hani takım oluyor birine bebişi koyuyorsun diğerine de bebişin eşyalarını koyup koluna ya da sırtına takıyorsun o mu??

o zaman agdacını degıstır bence
cunku eli hafıf olanlar var
bende normal agdacım cok acıtmadan yapıyor bı ara o çok yoğundu başka bı yere gıttım mecburen
gıttıgım agdacı baya cıttı bende eskı agdacımın kıymetını bıldım dıyebılırım artık agda cınsındenmı yoksa yetenekmı bılmıyorum ama guzel alıyor kız bıde alırken konusuyor zaten her yerı acımıyor bazı bolgeler acıyor oda bıkaç sn de geçıyor
ben alıştım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…