bizde iyiyiz çok şükür hadi gözün aydın temizliğin bitmiş.aman be gülüm sorma dün evde temizlik şirketi vardı. annemde geldi. onlar temizlik yaparken perde yıka ütüle dolap içleri vs vs bir sürü iş derken hiç zamanım kalmadı.. akşamları da doğal olarak sızdım hemen... bugün bitti gibi çok şükür artık ama bende bittim.. herşeyden öte gönlüm yoruldu... fisfisfis
sen nasılsın? bebişin nasıl?
sonbahar sende nie emekli yazıyo? uydurdun mu emekli misin gerçekten? bu yaşta emekli olunmaz heralde dimi.
canım 2 takım koltuk yıkama, halı silme, duvar silme ve genel ev temizliği toplamda 180 tl verdim.
izmirde epey araştırdım en uygunu buydu. ama profesyonel makinalarla falan çalışıyorlar yani..
canım 2 takım koltuk yıkama, halı silme, duvar silme ve genel ev temizliği toplamda 180 tl verdim.
izmirde epey araştırdım en uygunu buydu. ama profesyonel makinalarla falan çalışıyorlar yani..
sln nazosan
baya pahalı geldı bana 180 tl
ama tam tekmıl yapıyorlar sanırım
bızım burda pıyasa gunluk 80 tl
benımde almam lazım camlar ıstıyor perdeler vs de çok iş var
temizlik şirketi kaç para aldı sorması ayıp? ben kadın alıyorum ama tam tekmil temizlenmiyo ev yani.
sln nazosan
baya pahalı geldı bana 180 tl
ama tam tekmıl yapıyorlar sanırım
bızım burda pıyasa gunluk 80 tl
benımde almam lazım camlar ıstıyor perdeler vs de çok iş var
krikıtos ben heyecanlandım senın yerıne noluyokı bana
ayyy
benimde gıtmem lazım agdacıya 13 temmuzda kontrolden 2 gun önce gıderım artıkın
karnım cook gerılıyor sızdede öyle oluyormu
valla size özeniyorum ben jiletten erkeklere döndüm gidemedim hiç
şimdi de çok zar zor yapıyorum korkuyorum böyle yakalancam die
valla size özeniyorum ben jiletten erkeklere döndüm gidemedim hiç
şimdi de çok zar zor yapıyorum korkuyorum böyle yakalancam die
kızlar şimicik ağdadan geldimmm mis oldum misssssssssss
flowercim jilet yapma eşin kızmıyormu sana sert tüyler bana bile batıyordu ağda yapmalısın
bende 6. aya kadar jılet yaptım ama karnımdan dolayı goremıyorum artık sora gormeden kendımı sunnet etmım dedım :)
1 kere daha agdaya gıdersem yeter sanırım zaten kıllar hemen uzamıyor artık eskıden 15 gunde uzuyorsa sımdı 1-1.5 ayda uzuyor
dün bir bayanda gördüm bebek ihtiyaç çantası avivo kırmızı renkti çok beğendim
eşim ağdaya göndermedi hamilelikte beni jilet yap die ısrar etti onun yüzünden böle oldu zaten yoka hamilelikten önce ağda yapıyodum ama zar zor hamile kalınca ,kasılıyorum çok ağdacıda, korktuk bebeği düşürürüm diye. 1 kere yaptırdım hamileyken çok fena oldum tansiyonum filan düştü kustum ağdacıda sinirlerim bozuldu eşim de dedi bidaha yaptırmıcaksın. şimdi de az kaldı artık diyo. doğumdan bir süre sonra başlıcam gne ağdaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?