2010 Temmuz Anneleri : )

günaydı arkadaşlar .....allah izin verirse yarın bu vakitler
bebeğim doğmuş olacak
çokmu tırsıyorum ne..
dualarınızı bekliyorum lütfeeen

Allah yardımcın olsun.:Saruboceq:Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.:Sarubocequalarımız seninle.:Saruboceq:

yazılanları okuyunca iyiki lazer epilasyon yaptırmışım diyorum. muhteşem bi rahatlık kızlar. doğumdan sonra mutlaka yaptırın bi dahaki doğumda rahatlığını göreceksiniz. sadece doğum değil tabiki her zaman çok rahat. hep tertemiz pamuk gibi

ihtiyaç çantası nedir nurcan ? portbebe mi ne diyolar ondan mı ? hani takım oluyor birine bebişi koyuyorsun diğerine de bebişin eşyalarını koyup koluna ya da sırtına takıyorsun o mu??

hani biberon penye battaniyesini koyuyorsun ya bebekle bir yere çıkarken almadınmı sen

kızlar almadınızmı bebek ihtiyaç çantası

port bebeyle takım olan çantaları beğenmiyorum

bostancıda olimpia kuaförde selvi vardı ben 10 sene ona gittim beni o alıştırdı ağdaya ama onun gibisini bulamadım bu tarafta hem çok pahalı hem de tahriş ediyolar.

hazıran bende yaptıracaktım 1 ay sora hamıle kalınca bıraktım zaten ordakı kız dedıkı doguracaksanız dogruduktan sora gelın hamıleleıkte tekrar kıllar cıkıyor hormonlardan dolayı demıstı oyuzden ben bıraktım sora gebe kaldım

kızlar almadınızmı bebek ihtiyaç çantası

annem sagolsun almıs
1 tane bebefort bebek tasınan duz cantalardan bıde takım cantası bebegın esyalarını koydum ayrıyetten kendımede canta hazırladım cunku sıgmadı gecelıkler hırka terlık pedler derken
toplam 3 çanta var
bebek şekerlerının oldugu canta ve sepet harıç

bostancıda olimpia kuaförde selvi vardı ben 10 sene ona gittim beni o alıştırdı ağdaya ama onun gibisini bulamadım bu tarafta hem çok pahalı hem de tahriş ediyolar.

orayı hıc duymadım cnm
valla benım agdacının salonun adını sorsan bılmem annemlerın sokagında yolun ustunde bıyerdı
koltuk altı ıcın gıtmıstım
dedı komlpe yapalım dedı
ben dedım utanırım
oda dedı zaten ıc camarını cıkarmana gerek yok kenardan sıyır herkese öyle yapıyoruz zaten dedı
bende ıyı dedım
basladım ama ıyıkı baslamısım
hem acıtmıyor hemde uzun sure temızlık oluyor bundan sorasını lazer temızler artıkın hele dogurayım sorası kısmet

kızlar ben 8 aya kadr kendim yaptım ağdamı sirli ağda son ayda yapabilirim inşallah

bende çok istiyorum yaptırmak ama çok acıyor diolar o yüzden korkuomkafamçokkarıştı

bende çok istiyorum yaptırmak ama çok acıyor diolar o yüzden korkuomkafamçokkarıştı

ağda yaptırıyosan laser yaptıramama gibi bi ihtimalin yok. ben ağda hiç yapmadım hayatımda yani yapamadım:) felaket acıyordu. laser ağdadan çok daha az acıtıyor emin ol. sadece anlık yanma hisleri. tüyler inceldikçe o da azalıyor. benim son zamanlarda hiç acımıyordu artık.

kaç seansta bitti cnm

selam kzıalr

normal sezeryan konuşulmuş bence herkezin şahsi fikri ben de ilk bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim çok korkuyordum normalden sış etkenlerde buna sebep oldu ama ddoğurduktan sonra buna pişman oldum allaha çok şükür çok rahat ve kolay bi sezryan geçirdim sonrasıda beklediğim gibi olmadı çok şükür inşallah hepimizin kolay olur ama ben şuan normal doğurmayı çok isterdim o duyguyuda yaşamayı sanki bunda daha cesaretliyim hatta etrafımda birkaç hamile var ben asla normal doğuramam dediklerimde içimdn üzüldüm yapısal olarak musaitse bayan keşke hep normal olsa şuan çok isterdim suyum gelse o heyecanı yaşasam keşke yapabilsem

bende karnımın üstüne yatmayı çoookokkkk özledim ama ilk doğumumdan sonra göğüslerim süt dolmuştu yine 6 ay yatamamıştım en çok ona üzülüyorum yüz üstü yatmak istiyom artık bacaklarımı aça aça offff :))))

kızlar selamlar ben geldim
bebeğimi emzirdim uyuttum geldim
çok fazla oturamıyorum çünkü hala sezeryan yerim acıyor

angle cim ihtiyaç çantası dediğin normal çanta demi gezmeye giderken eşyalarını koymak için

ben mert te sırt çantası almıştım çokta rahat ettim haladaha onu kullanıyorum ama ikincisine kol çantası alabilirim birinin eşyaları sırtıma birinin eşyaları koluma takılır gideriz ilk 6 ay çok eşya taşıyon yedek kıyafetler mamalar vs.ama 6a yadan sonra çantaya konulcak eşyalar azaldıkça tek çantaya indirim ikisinin eşyalarını gerçi benim oğlum çok terliyor ve kusma huyu varkapı dışarı çıkışımız 3 takım kıyafet 3 atlet onlara uygun çorap ve ayakkabı ile başlıyor valla inşallah arda çok terleyen ve kusan bi bebk olmaz

selam kızlar

ben geldim bugün ksıklarım çok ağrıyor yarın dr kontrolümüz var inş hayırllı haberlerle gelirim
doğum tarihleri belli olanların gözü aydın rabbim sağ sağlim meleklerine kavuşmayı nasip etsin darısı biz sabırsızlıkla bekleyenlerin başına bende artık meleğim gelsin istiyorum çok ağırlaştım yürüyemiyorum bebeğim hala dönmedi kaburgalarım ağrıdan parçalanıyor sanki offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…