sağolasın cnmm sanki kanat takmışlar uçuyo gibiyim duşumuda aldımmm ohhhsositosositogüle güle kullan mı denir.. güle güle olsun yani işte bilemedim
günaydı arkadaşlar .....allah izin verirse yarın bu vakitler
bebeğim doğmuş olacak
çokmu tırsıyorum ne..
dualarınızı bekliyorum lütfeeen
ihtiyaç çantası nedir nurcan ? portbebe mi ne diyolar ondan mı ? hani takım oluyor birine bebişi koyuyorsun diğerine de bebişin eşyalarını koyup koluna ya da sırtına takıyorsun o mu??
o zaman agdacını degıstır bence
cunku eli hafıf olanlar var
bende normal agdacım cok acıtmadan yapıyor bı ara o çok yoğundu başka bı yere gıttım mecburen
gıttıgım agdacı baya cıttı bende eskı agdacımın kıymetını bıldım dıyebılırım artık agda cınsındenmı yoksa yetenekmı bılmıyorum ama guzel alıyor kız bıde alırken konusuyor zaten her yerı acımıyor bazı bolgeler acıyor oda bıkaç sn de geçıyor
ben alıştım doğrusu
yazılanları okuyunca iyiki lazer epilasyon yaptırmışım diyorum. muhteşem bi rahatlık kızlar. doğumdan sonra mutlaka yaptırın bi dahaki doğumda rahatlığını göreceksiniz. sadece doğum değil tabiki her zaman çok rahat. hep tertemiz pamuk gibi
kızlar almadınızmı bebek ihtiyaç çantası
bostancıda olimpia kuaförde selvi vardı ben 10 sene ona gittim beni o alıştırdı ağdaya ama onun gibisini bulamadım bu tarafta hem çok pahalı hem de tahriş ediyolar.
bende çok istiyorum yaptırmak ama çok acıyor diolar o yüzden korkuomkafamçokkarıştıyazılanları okuyunca iyiki lazer epilasyon yaptırmışım diyorum. muhteşem bi rahatlık kızlar. doğumdan sonra mutlaka yaptırın bi dahaki doğumda rahatlığını göreceksiniz. sadece doğum değil tabiki her zaman çok rahat. hep tertemiz pamuk gibi
bende çok istiyorum yaptırmak ama çok acıyor diolar o yüzden korkuomkafamçokkarıştı
kaç seansta bitti cnmağda yaptırıyosan laser yaptıramama gibi bi ihtimalin yok. ben ağda hiç yapmadım hayatımda yani yapamadım:) felaket acıyordu. laser ağdadan çok daha az acıtıyor emin ol. sadece anlık yanma hisleri. tüyler inceldikçe o da azalıyor. benim son zamanlarda hiç acımıyordu artık.
hani biberon penye battaniyesini koyuyorsun ya bebekle bir yere çıkarken almadınmı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?