2010 Temmuz Anneleri : )

katremcim maşallah bebeğine çok tatlı Alah uzun ömür versin. katrem seni terik ediyorum bebeğinin hayatını kurtardın sen hareketlerine dikkat ederek. o yüzden çok önemli bebek hareketlerine dikkat etmek.Allah analı babalı büyütsün huzurlu mutlu sağlıklı olsun inşallah.

valla yazmadan edemniycem ben 10 senedir ağda yaptırıyodum nişantaşında bir yere gittim lazer için bana emla krem sürüp gelin dediler ben sürdüm ama uyuşma filan olmadı bi başladı lazere aman tanrım böyle bi acı görmedim. ama kadın ağdanın 4 katı kadar acır demişti yani. genital bölge için gitmiştim ben belki bölge bölge değişiyodur ama ben dayanamadım 5 dakka dayandım sonra bırakın ben vazgeçtim dedim toplandım çıktım. benim lazer epilasyon tecrübem de böyle. dedim yani ömür boyu bunu yaptırırım ama lazere gimem brdaha ama belki genital bölge için böledir benim tenim çok hassas ağdada da zaten kabarıyo hep.

Katrem bebeğin cok tatlı allah analı babalı buyutsun darısı basımıza . Kızlar ben bebek cantası olarak nivea nın cantasını aldım ıcınde sampuanları kremlerı alt acma bezi vs vardı . Tavsıye ederım sanırım kampanyası devam edıyor . Tek eksıgım portbebe seti kaldı oda 5 li olanlardan anakucagı + kanguru 4 canta seti olanlardan ıstıyorum . Emineonu ve Avcılarda gormustum bu hafta sonu almam lazım . mavi gri arıyorum bıldıgınız bı yerlerde varsa tavsıye edersenız cok sevınırım .

sağol canım
doktorum da aynı şeyi söyledi çok bilinçlisin bebeğin hareketlerini çok güzel takip etmişsin tebrik ederim dedi
Benden tavsiye kimseyi dinlemeyin bebeğinizi en iyi siz bilirsiniz
ben yavrumu biliyorum karpuz yedim mi yerinde durmazdı
ama hareket etmedi o yüzden takip ettim onu bitanem şimdi bile kıpır kıpır canım oğlum

bende henüz anakucağı , bebek çantası falan almadım bakmadım bile nedendir bilmiyorum
son 1 haftadır hiç birşeyden zevk almıyorum canım hiçbişey yapmak istemiyorum depresyonamı ne girdim anladım herşey bana sıradan ve boş geliyor

çok sağoll canım aminnnn
ben portbebe seti almadım yardımcı olamıcam
sadece bebek arabası ve ana kucağını aldım
kangurularda bebek çok rahatsız duruyor benim pek hoşuma gitmiyor
ama nivea çantasını 1-2 kişiden daha duydum çok güzel diye
ben çanta almadım büyük normal kol çantası alacağım onu kullanırım diye düşünüyorum

katrem maşallah bebeğine allah analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin başına

çok sağol amin canm
darışı başınızaaa

selamkızlar doktor dan qeldik şimdi oqluşum 3 kilonun üstündeymiş..sancım çıktı qine ntsde bebek 38 haftalık qörünümündeymiş bu hafta suyum falan qelmezse haftaya tekrar qidicez bebek çok qelişmiş olduqu için sezeryan olucakmış doquramazsın dediii

birde bu bebek sana bir bedeb büyük ddiiikaydirigubbakcemile3

yani oqlum şu 10 qün içinde qeliyomuşşş:teytey:

demekki kişiden kişiye değişiyor. ben de genital bölgeden bahsediyorum zaten. ağdaya dayanamayan ben lasere çok rahat dayandım. demekki herkeste farklı oluyo. laser aletinden de kaynaklanıyo olabilir.

gözün aydın canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin maşallah bebeğine

ayyy hoşgeldinn canımm maşallahhhhhh kuzuyaaaa :)) yakında oda bize katılıyor desene :)))

katremmmmm bayıldım kuzuna dudaklardan ısırasım geldi maşallahhhhhhh canımmm :))

aynen bende hatta neredeyse ücretini önceden ödicektim iyiki ödememişimde bı deneyım olursa olur demısım cunku bende dayanamadım o nasıl acıdır öyle
arkadasımın sesı cıkmıyodu sadece genıtalde bıraz acıdı dedı ama mumkun degıl bacaklarımda acıdı koltuk altımda acıdı valla
hatta ordan baska bı lazercıye gıttım caddede o lazer cok ıyıydı baslıgı cıft sogutuculuydu onda bıle zıplayarak bacaklarıma 1 seans yaptırabıldım sora gebe kalınca oda yattı

benım annem almıs mavı lacıvert port bebe ve canta 2 lı takım
bızım burada bı bebek dukkanında gordum 2lı setle 5lı set arasında cok fıyat farkı yoktı 20 lıra fark vardı yanlıs hatırlamıyorsam rengı com guzeldı camel rengıydı annem almasa ben onu alırdım cunku sorakı cocuk kız olursa ondada kullanabılırdım

hamılelıktendır ınsanıon karnı sısınce kendınısısman hıssedıyor
ama ben bıraz kendıme bakmak ısttıyorum
yarın yüzüme kil maskesı yapmaya karar verdım

hadı bakalım herkes yavas yavas dökülüyor hastane yollarına ben sona kalıcam galıba 23-27 temmuz olarak

demekki kişiden kişiye değişiyor. ben de genital bölgeden bahsediyorum zaten. ağdaya dayanamayan ben lasere çok rahat dayandım. demekki herkeste farklı oluyo. laser aletinden de kaynaklanıyo olabilir.

genital bölge, bacak ve kol altı cnm.

valla bıravo lazer bende cok acı verdı keske bende dayanabılseydım
hatta lazercı kadın dedıkı sen dogurma nası dayanıcan dedı
her konuda ınsanı korkutmaya calısmazlarmı gıcık oldum neyse korkmadım ama lazere dayanmak ısterdım ama sora dedım vardır her işte bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…