kaç seansta bitti cnm
ağda yaptırıyosan laser yaptıramama gibi bi ihtimalin yok. ben ağda hiç yapmadım hayatımda yani yapamadım:) felaket acıyordu. laser ağdadan çok daha az acıtıyor emin ol. sadece anlık yanma hisleri. tüyler inceldikçe o da azalıyor. benim son zamanlarda hiç acımıyordu artık.
8 seansta bitti cnm. ikibuçuk ayda bir gittim. yaklaşık 2 sene sürdü. ama zaten epilasyona başlayınca artık temiz gezmeye başlıyosun. her seanstan sonra 2 ayda çıkmaya başlıyo çıkınca tekrar gidiosun.
katremcim maşallah bebeğine çok tatlı Alah uzun ömür versin. katrem seni terik ediyorum bebeğinin hayatını kurtardın sen hareketlerine dikkat ederek. o yüzden çok önemli bebek hareketlerine dikkat etmek.Allah analı babalı büyütsün huzurlu mutlu sağlıklı olsun inşallah.
Katrem bebeğin cok tatlı allah analı babalı buyutsun darısı basımıza . Kızlar ben bebek cantası olarak nivea nın cantasını aldım ıcınde sampuanları kremlerı alt acma bezi vs vardı . Tavsıye ederım sanırım kampanyası devam edıyor . Tek eksıgım portbebe seti kaldı oda 5 li olanlardan anakucagı + kanguru 4 canta seti olanlardan ıstıyorum . Emineonu ve Avcılarda gormustum bu hafta sonu almam lazım . mavi gri arıyorum bıldıgınız bı yerlerde varsa tavsıye edersenız cok sevınırım .
katrem maşallah bebeğine allah analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin başına
valla yazmadan edemniycem ben 10 senedir ağda yaptırıyodum nişantaşında bir yere gittim lazer için bana emla krem sürüp gelin dediler ben sürdüm ama uyuşma filan olmadı bi başladı lazere aman tanrım böyle bi acı görmedim. ama kadın ağdanın 4 katı kadar acır demişti yani. genital bölge için gitmiştim ben belki bölge bölge değişiyodur ama ben dayanamadım 5 dakka dayandım sonra bırakın ben vazgeçtim dedim toplandım çıktım. benim lazer epilasyon tecrübem de böyle. dedim yani ömür boyu bunu yaptırırım ama lazere gimem brdaha ama belki genital bölge için böledir benim tenim çok hassas ağdada da zaten kabarıyo hep.
selamkızlar doktor dan qeldik şimdi oqluşum 3 kilonun üstündeymiş..sancım çıktı qine ntsde bebek 38 haftalık qörünümündeymiş bu hafta suyum falan qelmezse haftaya tekrar qidicez bebek çok qelişmiş olduqu için sezeryan olucakmış doquramazsın dediii
birde bu bebek sana bir bedeb büyük ddiiikaydirigubbakcemile3
yani oqlum şu 10 qün içinde qeliyomuşşş:teytey:
hangi bölgeler için gittin acaba?
hosgeldın darısı basımıza cnmkızlar selamlar ben geldim
bebeğimi emzirdim uyuttum geldim
çok fazla oturamıyorum çünkü hala sezeryan yerim acıyor
kızlar bebeğimin resmini koydum
maşallah deyin olur mu
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/374113-2010-temmuz-bebekleri-fotoraf-albumu.html
selamkızlar doktor dan qeldik şimdi oqluşum 3 kilonun üstündeymiş..sancım çıktı qine ntsde bebek 38 haftalık qörünümündeymiş bu hafta suyum falan qelmezse haftaya tekrar qidicez bebek çok qelişmiş olduqu için sezeryan olucakmış doquramazsın dediii
hosgeldın darısı basımıza cnm
nerde yaptın dogumunu
epıdural sezeryanmı oldun
masallah cok sekermıs bebegın oy yerım ben onuu
gözün aydın canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin maşallah bebeğine
valla yazmadan edemniycem ben 10 senedir ağda yaptırıyodum nişantaşında bir yere gittim lazer için bana emla krem sürüp gelin dediler ben sürdüm ama uyuşma filan olmadı bi başladı lazere aman tanrım böyle bi acı görmedim. ama kadın ağdanın 4 katı kadar acır demişti yani. genital bölge için gitmiştim ben belki bölge bölge değişiyodur ama ben dayanamadım 5 dakka dayandım sonra bırakın ben vazgeçtim dedim toplandım çıktım. benim lazer epilasyon tecrübem de böyle. dedim yani ömür boyu bunu yaptırırım ama lazere gimem brdaha ama belki genital bölge için böledir benim tenim çok hassas ağdada da zaten kabarıyo hep.
benım annem almıs mavı lacıvert port bebe ve canta 2 lı takımKatrem bebeğin cok tatlı allah analı babalı buyutsun darısı basımıza . Kızlar ben bebek cantası olarak nivea nın cantasını aldım ıcınde sampuanları kremlerı alt acma bezi vs vardı . Tavsıye ederım sanırım kampanyası devam edıyor . Tek eksıgım portbebe seti kaldı oda 5 li olanlardan anakucagı + kanguru 4 canta seti olanlardan ıstıyorum . Emineonu ve Avcılarda gormustum bu hafta sonu almam lazım . mavi gri arıyorum bıldıgınız bı yerlerde varsa tavsıye edersenız cok sevınırım .
hamılelıktendır ınsanıon karnı sısınce kendınısısman hıssedıyorbende henüz anakucağı , bebek çantası falan almadım bakmadım bile nedendir bilmiyorum
son 1 haftadır hiç birşeyden zevk almıyorum canım hiçbişey yapmak istemiyorum depresyonamı ne girdim anladım herşey bana sıradan ve boş geliyor
demekki kişiden kişiye değişiyor. ben de genital bölgeden bahsediyorum zaten. ağdaya dayanamayan ben lasere çok rahat dayandım. demekki herkeste farklı oluyo. laser aletinden de kaynaklanıyo olabilir.
genital bölge, bacak ve kol altı cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?