2010 Temmuz Anneleri : )

maşallah maşallh

kızlar merhaba. ben 38. haftamdayım az kakdı yani doğuma tabii çoook heycanlıyım.Ama bi sorunum var genital bölgeye ne yapsam ağda yapsam diyorum ama ilk defa yapcam korkuyorum emla die bi krem varmış alıp denesem mi yada daha iyi bi fikri olan var mı?Doğuma az kala çook sorun oldu bu mevzuu lütfen yardım ediiiiiiin

valla ben 9 aydır jilet yaptığım ve tüylerim kalın cildim hasas cesaret edemiyorum emla krem bebeğe zararlı mı bilmiyorum ama herşeyden öte kendini çok acıycak die kasarsan kasılmaların doğumu başlatabilir.ben bunlardan korktuğum için jilet yapıyorum hala görmesem de el yordamıyla yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum bir problem olursa hemşireler zaten alışık onlar hallediyorlar ama sen bilirsin benim durumum böyle ama doğumdan bir süre sonra bir cesaret toplayıp yine ağdaya gidicem ama nerden baksam gene 1 ayı geçer heralde ağdacıya gitmem ama ben de baştan beri gitseydim hep işte kendimi kasarsam bebeğe bişi olursa die korktum daha önce de düşük yaptım cesaret edemedim ama kızlar gidiyolar burda.

ben dayandığıma göre kolay doğurucam demek ki. Allahım inşallah öyledir. çok sevindirik oldum şimdi sositososito

[

hadı bakalım herkes yavas yavas dökülüyor hastane yollarına ben sona kalıcam galıba 23-27 temmuz olarak

çok saqol hayatım darısı sana inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

ıiyi akşamlar bizde cumaya kalsayı izliyoruz

ağdaya dün gittim ağdacıma senelerden beri giderim konuşa konuşa halletti sağolsun sir yaptı hatta kısa die ama lazer epilasyonu çok isterim ilerde maddi durumumu ona göre ayarlarsam yaptırıcam inşallah

çok sıkıldım ama evde gezmek istiyom ya izmir çok sıcak ev bunaltıcı

canm bizim burasıda soğuk sabah güzeldi sonra bir bozuldu yağmur falan derken kapı pencere kapalı oturuyoruz

ılkı sezeryan yapsam bıle 2. bebek cok kılolu olmassa ben yıne normal dusunurum
hele o günler gelsinde

o senin elinde olan birşey değil ki..

sana sormuyor doktorlar zaten, ilki sezeryan diye 2.sezeryan olacak diyorlar direk...
yani ben tersini duymadım Türkiyede..

Bilgilerim bu yöndeydi ve aynen benim doktorum da böyle dedi.

hatta bir dergide, ilkini sezeryan yapan ama 2.yi illa normal isteyen bir kadının sadece normal için yurtdışında doğurduğunu okudum..
Hatta bu konuda türkiye de yeni yeni gruplar kuruluyormuş, ilki sezeryan olsa bile 2.normal isteyenler grub vs..diye..

Ama tıp ilerliyor bundan sonra mutlaka değişir..

dediğim gibi bana kalsa ben de normal yapardım ..

benim ilki sezeryan oldu die zorunlu sezeryan geçiyor 3 doktorla görüştüm asla kabul etmediler indirim bile aldım bu konuda normal sezeryanla zorunlu sezeryan arası fiyat farkı bile var

benim doktorum azcık ağrın olsa hemen ara eğer sancın olursa dikişlerini zedelerse iç kanaman başlar buda senin ve bebek için tehlikeli boyutlar yaratır dedi o yüzdende 10 gün çnce alıcak çocuğu ben 1 hafta daha bekleyelim bebek iyise en iyi gelişim anne karnında dedim de en fazla 100 gr daha alır senin canından daha mı kıymetli dedi her gittiğimde dikişlerimi muane etti hiç sancı çekmemi istemiyor o yüzden gece yarısı azcık ağrın olursa ara beni ne olur dedi bana son gittiğimde

kızlar selamm
yerimde duramıyorum bennnnndelikafaduldendelikafadulden
rabbim nasip ederse yarın kuzuma kavuşcammm..
deli gibi heyecan var..duşumu aldım herşeyim hazır..
dua edin bize yarın olur mu??
çıkınca hastaneden yazarız size inş..

gull slm nasılsın nasıl sende durumlar heyecanlımısın benim gibi

heyecan olmaz mı canım yaaa yakınlarımızı falan aradık söyledik babamla kardeşim kim erkenden annemle gelecek diye yarışa tutuştular kaydirigubbakcemile3 son günlerimiz diye bol bol oğlumla konuşuyorum

canımmmm allah yardımcın olsun çok az kaldı yaaaaaaaaa saatler var yavruna kavuşmana :)) güzel haberlerinizi detayları bekliyoruz bizde heyecanla :))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis çok güzel bir gün yarın senin için

bebeğini kucağına alan buraya girmiyor. sanırım son günlerde yani ayın 20 sinden sonra doğum yapanlar bu topicte yapayalnız kalacak mesela ben :gitme::gitme:

canım doğumu nerede yapacaksın????

teşekkür ederim az kaldııı:))
sonbahar seninde az kaldı canımmm..
yanlız kalmazsın merak etme..duA etde bebekler uslu olsun gelelim..
gerçi gelen gidenden fırsat bulursak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…