sağol canım
doktorum da aynı şeyi söyledi çok bilinçlisin bebeğin hareketlerini çok güzel takip etmişsin tebrik ederim dedi
Benden tavsiye kimseyi dinlemeyin bebeğinizi en iyi siz bilirsiniz
ben yavrumu biliyorum karpuz yedim mi yerinde durmazdı
ama hareket etmedi o yüzden takip ettim onu bitanem şimdi bile kıpır kıpır canım oğlum
kızlar merhaba. ben 38. haftamdayım az kakdı yani doğuma tabii çoook heycanlıyım.Ama bi sorunum var genital bölgeye ne yapsam ağda yapsam diyorum ama ilk defa yapcam korkuyorum emla die bi krem varmış alıp denesem mi yada daha iyi bi fikri olan var mı?Doğuma az kala çook sorun oldu bu mevzuu lütfen yardım ediiiiiiin
aynen bende hatta neredeyse ücretini önceden ödicektim iyiki ödememişimde bı deneyım olursa olur demısım cunku bende dayanamadım o nasıl acıdır öyle
arkadasımın sesı cıkmıyodu sadece genıtalde bıraz acıdı dedı ama mumkun degıl bacaklarımda acıdı koltuk altımda acıdı valla
hatta ordan baska bı lazercıye gıttım caddede o lazer cok ıyıydı baslıgı cıft sogutuculuydu onda bıle zıplayarak bacaklarıma 1 seans yaptırabıldım sora gebe kalınca oda yattı
benım annem almıs mavı lacıvert port bebe ve canta 2 lı takım
bızım burada bı bebek dukkanında gordum 2lı setle 5lı set arasında cok fıyat farkı yoktı 20 lıra fark vardı yanlıs hatırlamıyorsam rengı com guzeldı camel rengıydı annem almasa ben onu alırdım cunku sorakı cocuk kız olursa ondada kullanabılırdım
hamılelıktendır ınsanıon karnı sısınce kendınısısman hıssedıyor
ama ben bıraz kendıme bakmak ısttıyorum
yarın yüzüme kil maskesı yapmaya karar verdım
hadı bakalım herkes yavas yavas dökülüyor hastane yollarına ben sona kalıcam galıba 23-27 temmuz olarak
valla bıravo lazer bende cok acı verdı keske bende dayanabılseydım
hatta lazercı kadın dedıkı sen dogurma nası dayanıcan dedı
her konuda ınsanı korkutmaya calısmazlarmı gıcık oldum neyse korkmadım ama lazere dayanmak ısterdım ama sora dedım vardır her işte bi hayır
ayyy hoşgeldinn canımm maşallahhhhhh kuzuyaaaa :)) yakında oda bize katılıyor desene :)))
İiyi akşamlar bizde cumaya kalsayı izliyoruz
ağdaya dün gittim ağdacıma senelerden beri giderim konuşa konuşa halletti sağolsun sir yaptı hatta kısa die ama lazer epilasyonu çok isterim ilerde maddi durumumu ona göre ayarlarsam yaptırıcam inşallah
çok sıkıldım ama evde gezmek istiyom ya izmir çok sıcak ev bunaltıcı
ılkı sezeryan yapsam bıle 2. bebek cok kılolu olmassa ben yıne normal dusunurum
hele o günler gelsinde
gull slm nasılsın nasıl sende durumlar heyecanlımısın benim gibi
kızlar selamm
yerimde duramıyorum bennnnndelikafaduldendelikafadulden
rabbim nasip ederse yarın kuzuma kavuşcammm..
deli gibi heyecan var..duşumu aldım herşeyim hazır..
dua edin bize yarın olur mu??
çıkınca hastaneden yazarız size inş..
[
hadı bakalım herkes yavas yavas dökülüyor hastane yollarına ben sona kalıcam galıba 23-27 temmuz olarak
çok saqol hayatım darısı sana inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar selamm
kızlar selamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?