canım doğumu nerede yapacaksın????
teşekkür ederim az kaldııı:))
sonbahar seninde az kaldı canımmm..
yanlız kalmazsın merak etme..duA etde bebekler uslu olsun gelelim..
gerçi gelen gidenden fırsat bulursak:)))
kızlar selamm
yerimde duramıyorum bennnnndelikafaduldendelikafadulden
rabbim nasip ederse yarın kuzuma kavuşcammm..
deli gibi heyecan var..duşumu aldım herşeyim hazır..
dua edin bize yarın olur mu??
çıkınca hastaneden yazarız size inş..
o senin elinde olan birşey değil ki..
sana sormuyor doktorlar zaten, ilki sezeryan diye 2.sezeryan olacak diyorlar direk...
yani ben tersini duymadım Türkiyede..
Bilgilerim bu yöndeydi ve aynen benim doktorum da böyle dedi.
hatta bir dergide, ilkini sezeryan yapan ama 2.yi illa normal isteyen bir kadının sadece normal için yurtdışında doğurduğunu okudum..
Hatta bu konuda türkiye de yeni yeni gruplar kuruluyormuş, ilki sezeryan olsa bile 2.normal isteyenler grub vs..diye..
Ama tıp ilerliyor bundan sonra mutlaka değişir..
dediğim gibi bana kalsa ben de normal yapardım ..
bende yarın bebegımı kucagıma alıcak olsam heyecan basardıkızlar selamm
yerimde duramıyorum bennnnndelikafaduldendelikafadulden
rabbim nasip ederse yarın kuzuma kavuşcammm..
deli gibi heyecan var..duşumu aldım herşeyim hazır..
dua edin bize yarın olur mu??
çıkınca hastaneden yazarız size inş..
heyecan olmaz mı canım yaaa yakınlarımızı falan aradık söyledik babamla kardeşim kim erkenden annemle gelecek diye yarışa tutuştular kaydirigubbakcemile3 son günlerimiz diye bol bol oğlumla konuşuyorum
yokn cnm merak etme biz varız 23 temmuz
bebeğini kucağına alan buraya girmiyor. sanırım son günlerde yani ayın 20 sinden sonra doğum yapanlar bu topicte yapayalnız kalacak mesela ben :gitme::gitme:
merak etme arkadaşım bende burdayım. 28 temmuz günüm. erken doğum da gözükmüyor. senin günün tam 30 temmuz oluyo galiba. bu topiği sen kapatacaksın sanırım
evet hazirancım benimk 30 temmuz ama 23 temmuzda bende sezaryan olacağım için 1 hafta önde.
o zaman ben en sona kalacağım galiba. senağlama
hiç belli olmaz walla kimin sona kalacağı. bu temmuz bebekleri çok aceleci erken erken geliverdiler hep:ecrin_bebek:
o zaman ben en sona kalacağım galiba. senağlama
yaaa girelim unutmayalım burayı ilk 1 ay belki azalır uğramalar ama sonra hepimizin birbirinin desteğine bilgisine dertleşmeye ihtiyacımız olucak nasipse bende sık sık gelmek istiyorum 2008 kasım bebeklerinde okadar yakınlaştık ki içli dışlı eşlerimiz annelerimiz konuşur dertleşir olduk buradada böle olmak sitiyorum buluşmalar oldu hatta tatil için ta karadenizden izmire gelen arkadaşlarımızla bile izmirde görüşmek nasip oldu cep telefon bilgilerimiz var birbirimizde facede bi topiğimiz var inşallah temmuz annleri ilede böle samimş olmak isterim allah o günleri nasip ederse ilerde belki birbirimizn yüzlerinide görürüz gerçi ben foto koydum hiç çekinmem birbirimiz tanıyalım istiyorum zamanla daha iyi tanışmak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?