2010 Temmuz Anneleri : )

gülll seninde tarihin belli olmuşş..
hadi bakalım hayırlı olsun..
bizim evlilik yıldönümümüzde gelcek oğlun:))hehehe
bizde öyle olsun didik ama bizim zeynep beklemicek:))

teşekkür ederim az kaldııı:))
sonbahar seninde az kaldı canımmm..
yanlız kalmazsın merak etme..duA etde bebekler uslu olsun gelelim..
gerçi gelen gidenden fırsat bulursak:)))

ay inşallah sizin bebekleriniz sağlıklı sıhhatli uslu olsunda varsın ben tek başıma kalayım. senin için çok heyecanlandım çok güzel bir duygu

Aaa senin yarındı değil mi?

hadi bakalım..
hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin Allah.:Saruboceq:

evet turkıyede boyle
ona bakarsan turkıyede bırcok yerde doguma musaıt kadına bıle sezeryan yapan cok dr var cunku 2-3 saat hastanın basında onun nazını cekmek ıstemıyor
yapıyor uyusturucuyu 10 dk alıyo kapatıyo
kolayına gelıyor tabıkı
aslında bılımsel olarak ılk dogumunu sezeryan olmus bır kadının 2. dogumunda sorun cıkma ıhtımalı %2
yanı %98 bıse olmuyor bence bu ıyı bır oran
% 2 lık oranda bebegın esı yanı plesanta gıbıp öncekı sezeryan dıkısıne kaynıyor dogum sırasındada rahımı yırtıyor ve kanamalar meydana gelıyor bu nedenle bu tıp dogumların normal dogum olsa bıle amelıyathane sartlarında ve kan verılebılecek donanımda hazır yapılması lazım okadar
aslında zor bıse degıl ama bızım drlar herseyın kolayına ve rısksızıne kacıyorlar
yurt dısında ılk sezeryan olsa bıle 2. yı normal yapıyorlar eger sorun yoksa ve yalvarsanda sezeryan yapmıyorlarmıs gerek yok dıyorlarmıs dıye okumustum

bende yarın bebegımı kucagıma alıcak olsam heyecan basardı
korkma merak etme hersey guzel olur ve bebegıne kavusursun
uykusuz kalma
dınlen bol bol
allah kurtarsın senıde burdakılerıde benıde :)

heyecan olmaz mı canım yaaa yakınlarımızı falan aradık söyledik babamla kardeşim kim erkenden annemle gelecek diye yarışa tutuştular kaydirigubbakcemile3 son günlerimiz diye bol bol oğlumla konuşuyorum

ben dogum olduktan sora haber verıyım dıyorum ama sezeryan olursam 1-2 gun sora bıraz toparlanınca haber verıyım dıyorum benı o halde kımsenın gormesını ıstemem dogrusu

yokn cnm merak etme biz varız 23 temmuz

sonbahar senle aynıyız dımı
ben haftaya hurma yemeye baslıcam valla napıyım

bebeğini kucağına alan buraya girmiyor. sanırım son günlerde yani ayın 20 sinden sonra doğum yapanlar bu topicte yapayalnız kalacak mesela ben :gitme::gitme:

merak etme arkadaşım bende burdayım. 28 temmuz günüm. erken doğum da gözükmüyor. senin günün tam 30 temmuz oluyo galiba. bu topiği sen kapatacaksın sanırım

kızlar ben çok sıkıldım bu akşam eşimde uyuyor hor hor. gidip bende ona eşlik edeyim bari hor hor.... kaydirigubbakcemile3 uyuyamassam gelcem yine. görüşürüz baş baş

hiç belli olmaz walla kimin sona kalacağı. bu temmuz bebekleri çok aceleci erken erken geliverdiler hep:ecrin_bebek:

valla bende tık yok ama dediğin gibi belli olmuyo. hepimizin ki sağlıklı sıhhatli ve kolay bi şekilde doğsun da ne zaman gelirse gelsin. bu kadar bekledik biraz daha bekleriz.

esracım sağlıkla yawruna kavuşursun inşallah hep dua edicem bu akşam sana ben bu geceden uyuyamıyorum yarın hiç uyuyamam sanırım kaydirigubbakcemile3

ben doğumdan sonra da Allah kısmet ederse sık sık giricem topiğe kızlar..

yalnız kalıcaz diye düşünmeyin..

Anca beraber kanca beraber..

Beraber çıktık bu yola, tek başına kalmak yok merak etmeyin.

yaaa girelim unutmayalım burayı ilk 1 ay belki azalır uğramalar ama sonra hepimizin birbirinin desteğine bilgisine dertleşmeye ihtiyacımız olucak nasipse bende sık sık gelmek istiyorum 2008 kasım bebeklerinde okadar yakınlaştık ki içli dışlı eşlerimiz annelerimiz konuşur dertleşir olduk buradada böle olmak sitiyorum buluşmalar oldu hatta tatil için ta karadenizden izmire gelen arkadaşlarımızla bile izmirde görüşmek nasip oldu cep telefon bilgilerimiz var birbirimizde facede bi topiğimiz var inşallah temmuz annleri ilede böle samimş olmak isterim allah o günleri nasip ederse ilerde belki birbirimizn yüzlerinide görürüz gerçi ben foto koydum hiç çekinmem birbirimiz tanıyalım istiyorum zamanla daha iyi tanışmak nasip olsun

selam kızlar ben qeldim
ayy waallaa belimde karnımda aqrılar war qeliyomu oqlum yoksaaaaohaoldumsmile

zaten birbirimize soracak şeylerimiz olcak yine. ben haziran anneleri ni ve mart annelerini takip etmiştim en çok emzirmeyle ilgili bisürü şey soruyolar birbirlerine pişikle ilgili pamukçukla ilgili yani paylaşacağımız şeyler çoğalcak bence şimdiye kadar doğuran annelerimiz belki erken doğum oluğu için pek giremediler. ama bebek uyuduğunda filan vaktimiz olacaktır illaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…