2010 Temmuz Anneleri : )

bende mayıs anneleri takip ediyorum bir sürü paylaşım yapıyorlar
gaz sıkıntıları , emzirmeleri falan umarım bizde öyle oluruz doğumdan sonra daha çok ihtiyaç duyacağız birbirimize

hoş geldin canım benimde öyle ya karnım çok ağrıyor sanki adet olcakmışım gibi
yarın dr kontrolüm var bakalım ne diycekbilmiyorumkismile

inşallah hayrlı şeyler söyler canım ..bizimde buqündü doktor bu hafta suyun falan qelezse haftaya qel dedii

inş canım inş gelmez suyun hayırlısı ile vaktinde ve sağlıklı olsunlar ne yapalım az kaldı
olcak bu ağrılar yapcak bişey yok

cnm bizim oqlan 38 haftalık qözüküyo 3 kilonun üstünde dr qelsin normal dedi
yoksa ben nasıl doqurucam şimdi bile dr sezeryan dedii

hayırlısı bakalım

ben doğumdan değilde emzirmekten daha çok korkuyorum göğüs ucu yaralrı için hertürlü önlemimi aldım artık inşallah yara olmazda keyifle emzirebilirim oğlumu

benimde çok uykum geldi ama mert paşam gece mamasını yicek inşallah uyuyacak ahh bi uyusa uykum kaçmadan yatabilsem

benimde ön bölgemde çok ağrı bu akşam hadi hayırlısı sanki ön bölgem yırtılmış gibi ayağımı kıpırdatsam kemiğim kırılmış gibi ağrıyor ama daha çok işim var çok mert gece kuşu olduğu için bu saat o yeni başlıyor yaramazlığa

cnm qöqüs yaraları için nasıl önlem aldın banada söylesene bende korkuyorummbilmiyorumkismile

cnm bizim oqlan 38 haftalık qözüküyo 3 kilonun üstünde dr qelsin normal dedi
yoksa ben nasıl doqurucam şimdi bile dr sezeryan dedii

hayırlısı bakalım

maşallah allah nazardan korusun haklısın normal zor olur benim ki geçen hafta 2500 gr dı
ama poposu alt kısımda sıkıştığı için dönmedi benimde bu nedenle sezeryan olcak hayırlısı allahtan artık

gülll seninde tarihin belli olmuşş..
hadi bakalım hayırlı olsun..
bizim evlilik yıldönümümüzde gelcek oğlun:))hehehe
bizde öyle olsun didik ama bizim zeynep beklemicek:))

aaaa aslında günlerimizde aynı ama seninki benimkinden yaramaz çıktı demek önceden geliyor :)))

ben dogum olduktan sora haber verıyım dıyorum ama sezeryan olursam 1-2 gun sora bıraz toparlanınca haber verıyım dıyorum benı o halde kımsenın gormesını ıstemem dogrusu

valla canım ben çok kötü durumda olacağımı sanmıyorum en azından öyle olması için dua ediyorum :))

selam kızlar ben qeldim
ayy waallaa belimde karnımda aqrılar war qeliyomu oqlum yoksaaaaohaoldumsmile

nasıl ağrılar canım ????

benimde tersdi döndü ama bu seferde bebk büyük diye normal doquramazsın diyooboshayallersmileboshayallersmile

uzan dicemde canım dünden biliyorum uzanıkkende ağrıyor (

oo bişey deqilde ben eqer buqün doqurursam iddayı kaybedicemsempatiksalakcinni

ablamla iddaya qirdik sen haziranı çıkarman diye bende temmuzun başı ile 10 arası dedim iddaya qirdik biras öncede bana buqün inşallah doqurursunda ben iddayı kazanırım dediiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…