2010 Temmuz Anneleri : )

kaydirigubbakcemile3 o zaman annesine kıyamaz :)) bekler :)))

cnm qöqüs yaraları için nasıl önlem aldın banada söylesene bende korkuyorummbilmiyorumkismile

mustella die bi krem var ben ilk doğumumd o geçirmişti yaralarımı çok acı çekmiştim malesef anlatıp korkutmayım kimseyi birde gold cream die yeni bi ürün çıkmış ardo diede geçiyor doktoum onuda önerdi testerlarını aldım ondan bi ton iyi gelirse onuda alıcam bide aventin gögüs ucu kalkanı die bişi var onu aldım ama resmini koyıyım çünkü kalkan dedin mi o pilastik emzirilen şeyi veriyor satıcılar ben ilk doğumunda almıştım o pilastik meme ucunda ama gögüs ucum içe dönük olduğü için zaten ememişti mert göğüs ucu olsa zaten yara olmazdı onun fosunu koyım bak kızlar ilacı sürünce petler ilacı çekiyor ve ilacın hiç bi etkisi kalmıyor bide petler ıslak kaldığı zamn yaraları dahada artırıyor o bölgenin kuru ve temiz tutulması şart bu hem ilaca denk gelmediği için iyi oluyor hemde sütün akarsa içine birikiyor ve boşa gitmiyor oradaki bölümde birikiyor

*Doğumdan itibaren kullanıma uygundur.
*Sütyeninizin içine giyilen bu ultra yumuşak koruyucular göğüs uçlarınızın sürtünmeden dolayı acımasını önler ve sızan sütünüzü toplar.
*Ağrıyan veya çatlamış göğüs uçlarının hızla iyileşmesine yardımcı olur.
*Uyguladıkları nazik basınç göğüslerin şişmesini engeller. Üzerindeki delikler hava dolaşımını sağlar.
*Göğüs pompası kullanılıyorken veya emziriyorken sızan sütü toplamaya yarar.
*İçindekiler: - 2 x havalandırmalı koruyucu - 2 x anne sütü koruyucu kap - 2 x ultra yumuşak silikon destekleyici yastık
netten alıntıdır

karçiçeğim bide süt sağma makinasıda aldım gerçekten çok işe yarıyor özellikle ilerde çalışacak olanların alması şart bana göre maddi durumlarda önemli tabi bu aralar bide sıkıntıya düştük ama borçlandık aldık inşallah işime daha çok yarayacak gibi

Ahh ahh nerede uyumak... bebek olunca heralde her fırsatı degerlendırırım uyumak için kaydirigubbakcemile3

heheheehsempatiksalakcinni

umarım uyuyan sakin bir bebek olur..sempatiksalakcinni

Ahh o uykusuz gecelerr..

geceleerrr geceleerrrrrrrrrrrrrrrkafamçokkarıştı

ınşallah kızım emer emer uyur beni uğraştırmaz abisi gibi.

Uğraştırsa da canı sağolsun..sağlıklı sıhhatli doğsun da gerisi Allah kerim.:Saruboceq:

RABBİM saglıkla nasıp etsinde artık.. bebekle uyuyup uyanırız kaydirigubbakcemile3
sen tecrübelisin tabi... biz acemi kaydirigubbakcemile3
Bu arada bana hala ruya gıbı gelıyor... inanamıyorum halaaa..
Sanırım kızımı kollarıma alana dek, odasında gorene dek inanamıcam .. RABBİM o gunlerı göstersin hepimizee :Saruboceq:

Amin canım inşallah hayırlısı ile alırız kucaklarımıza bebişleri..:Saruboceq:
Ev benim 2.çocuğum ama inan ilk gibi heyecanlıyım..

bu gece banada uyku yok bugün uyuyamıyorsam yarın hiç uyuyamam sanırım bende ilk kadar heyecanlıyım endişeliyim tuafım ya bu gece heyecanmı bilmem miğdem çok bulanıyor

bu gece banada uyku yok bugün uyuyamıyorsam yarın hiç uyuyamam sanırım bende ilk kadar heyecanlıyım endişeliyim tuafım ya bu gece heyecanmı bilmem miğdem çok bulanıyor

iyi geceler canım ben çoğu zaman uyuyamıyorum hamileliğimden beri bizim 7 uıl olmadı inşallah sekizinci ayımdayım:1hug:

angelcimm uyumak lazım aslında çok arıcaz bu günleri gerçi ben çok alıştım artık diğer oğlumda daha çok küçük olduğu için hala uyku problemleri yaşıyoruz diş sıkıntıları yaşıyoruz az uykuyla yetinmeyi öğrendim ama lağusalıkta insanın psikolejisi çok değişiyor ve uyku istiyorsun en güzeli şimdiden tadını çıkar sende benim bu geceyide saymazsam 1 gecem kaldı heycan bastı uyumamam doğal :))))))))) bide bebeğim içimde bu saat kıpır kıpır karnım yamuluyor sağa sola sanki aşağıya baskı yapıyor devamlı idrar varmış gibi uyuyamam da birazda devamlı wcye kalkmamdan

haklısın canım uyku konusunda ama ben çocukluğumdan beri uykuya düşkün değilimdir çok sınav zamanı okula giderken kurulu saat gibi kalkardım onedenle uykuyu problem yapmam allahın izni ile canım
sana hayırlı doğumlar dilerim canıma.s.

günaydınnnlar güzel anneler ve bebişleri

dün doktor kontrolumüz vardı nst de az agrı cıktı zaten planlanan tarih 7 temmuz ameliyathaneden günü ve saati teyit ettik carsamba sabahı saat 07 gibi hastanede olucagız saat 08 /08:30 gibi umut kaanla buluşucaz bakalım hakkımızda hayırlısı .umut kaan 3450 olmuş boyuda 52 cm gözüküyo bakalım birkac gün sonra gercek boyutlarını ögrenecegim yaklaştıkca heyecan artıyo .bu gün temizlik var evde aralıklı girebilicegim kendinize iyi bakın öpüyorummm

günaydınnn a.s.

ayy ne güzel bebek haberleri geliyor sağlıkla kucağımda görelim inşallah

günaydın kızlar
dün bizde oğluşumla doktordaydık normal doğum tarihim 21 temmuzdu ama maalesef sezeryan olucam onun için ayın 10 unda oğlumu allahın izniyle kucağıma alıcam.

kızlar ben çok korkuyorum bu sezeryan olayından kendimi normal doğuma hazırlamıştım. Valla utanmasam stresten ağlıycam.

Hiç korkulacak bişey yok emin ol, sadece doğumdan sonra biraz dikiş yerleri acıyor bide ilk ayağa kalkarken onun dışında zorlanmıyorsun sezaryan olduktan sonra boşuna tasa yapmışım dersin merak etme.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…