oo bişey deqilde ben eqer buqün doqurursam iddayı kaybedicemsempatiksalakcinni
ablamla iddaya qirdik sen haziranı çıkarman diye bende temmuzun başı ile 10 arası dedim iddaya qirdik biras öncede bana buqün inşallah doqurursunda ben iddayı kazanırım dediiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm qöqüs yaraları için nasıl önlem aldın banada söylesene bende korkuyorummbilmiyorumkismile
amanın herkeşş yatmış..
Ahh ahh nerede uyumak... bebek olunca heralde her fırsatı degerlendırırım uyumak için kaydirigubbakcemile3
heheheehsempatiksalakcinni
umarım uyuyan sakin bir bebek olur..sempatiksalakcinni
Ahh o uykusuz gecelerr..
geceleerrr geceleerrrrrrrrrrrrrrrkafamçokkarıştı
İnşallah kızım emer emer uyur beni uğraştırmaz abisi gibi.
Uğraştırsa da canı sağolsun..sağlıklı sıhhatli doğsun da gerisi Allah kerim.:Saruboceq:
RABBİM saglıkla nasıp etsinde artık.. bebekle uyuyup uyanırız kaydirigubbakcemile3
sen tecrübelisin tabi... biz acemi kaydirigubbakcemile3
Bu arada bana hala ruya gıbı gelıyor... inanamıyorum halaaa..
Sanırım kızımı kollarıma alana dek, odasında gorene dek inanamıcam .. RABBİM o gunlerı göstersin hepimizee :Saruboceq:
bu gece banada uyku yok bugün uyuyamıyorsam yarın hiç uyuyamam sanırım bende ilk kadar heyecanlıyım endişeliyim tuafım ya bu gece heyecanmı bilmem miğdem çok bulanıyor
angelcimm uyumak lazım aslında çok arıcaz bu günleri gerçi ben çok alıştım artık diğer oğlumda daha çok küçük olduğu için hala uyku problemleri yaşıyoruz diş sıkıntıları yaşıyoruz az uykuyla yetinmeyi öğrendim ama lağusalıkta insanın psikolejisi çok değişiyor ve uyku istiyorsun en güzeli şimdiden tadını çıkar sende benim bu geceyide saymazsam 1 gecem kaldı heycan bastı uyumamam doğal :))))))))) bide bebeğim içimde bu saat kıpır kıpır karnım yamuluyor sağa sola sanki aşağıya baskı yapıyor devamlı idrar varmış gibi uyuyamam da birazda devamlı wcye kalkmamdan
kızlar ben çok korkuyorum bu sezeryan olayından kendimi normal doğuma hazırlamıştım. Valla utanmasam stresten ağlıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?