2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar,
son 2 gündür hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum. ne yapacağımı şaşırdım. sürekli ağlıyorum. bebeğime zarar vermesinden ya da erken doğmasından korkuyorum. kimseyle konuşamıyorum.çaresizlik çok kötü. umarım sizler ve bebekleriniz iyisinizdir. hamileyken insan daha bi çaresiz oluyomuş onu anladım

günaydın kızlar
ne güzel herkesin tarihi bir bir belli oluyor
inşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımıza kavuşuruz

günaydın kızlar bizde uyandık geçmiş 7 sayfayı okurken sütümüzüde taşırdık sempatiksalakcinni

shelan günaydın neyin var senin anlatmak istermisin ? yada anlattında benmi kaçırdım acaba ? CADIARZU burda paylaşınca insan rahatlıyor bizler hep anlatıyoruz

melahatcim gözün aydın seninde günün belli olmuş alkisalkisalkis

Niye sıkıntı yapıyorsun, istersen anlat hem rahatlarsın insan içine attıkça daha çok dertleniyor biz burda seve seve dinleriz seni, canım üzme kendini:1hug:

eşim ne zaman çocuk için bişeyler almak istesem suratını ekşitiyordu, paramız yok falan diyordu. hatta market alışverişi için bile aynı şeyi yaptı.doğum yapmak istediğim hastane için de çok pahalı demişti. o yüzden annemin yaşadığı şehre gidip daha ucuz bi yer ayarladık. ikimizin maaşını da o çekip tüm ödemeleri o yapardı. son 1 haftadır tutturdu kredi çek diye. çektim. sonra nedense aklıma bu çektiğim krediyle hangi borçları kapatcaz demek geldi. çünkü çok harcama yapıyorum zannedip kendimi suçluyordum. halbuki balık pahalı diye onu bile az yemeye çalıştım. sonra bizimki kıvırınca kredi kartlarına baktım netten. meğer 2 aydır onca ağrıma sancıma rağmen kumar borcu için çalışıyormuşum. çocuğumun ihtiyaçlarını onun için alamamışım. şimdi ne desen haklısın diyo. bu halimle yapacak iş de bulamam. çektiğim kredi sadece 1 ayı kapatmaya yetiyo. ne halt edeceğimi sapıttım. kimseye bişey de diyemiyorum.

shelancım kötü olmuş hemde baya kötü ama olan oldu.şimdi senin çok az sayılı günün kaldı. o bebiş gelince eşinde çok pişman olacak hatta belkide olmuştur bile.. şimdi çare arama zamanı. sen annenlerdemi kalacaksın doğum yaparken? bu konuyu annenlerle ya da kayınvalidenlerle ya da kim varsa hepsiyle görüşün bir güzel para toparlayın belki annenlerdede yoktur ama herkes yettiği kadar çıkarırsa hallolur. aslında bırak boşver yaptığı gibi ödesin borcunu derdim ama üzüntü yapacak olan sensin . o yüzden mümkün olduğunca sen bu konunun dışında tut kendini olurmu. yokmuş gibi davran. merak etme bebeğin ne çıplak kalır ne aç kalır. illaki nasibi gelir onu bulur buna emin ol ama sen lüften konunun dışında durmaya çaış. çünkü son günlerin az kalmış ne kadar sakin geçirsen o kadar iyidir.
:1hug:

annemin ekonomik durumu da kötü. kayınvalidem küçük oğlunu evlendiriyo. aman düğün vakti doğurma diyip duruyo. zaten bir kez bile torununu sormuş değil. üstüne bahsi açılınca konuyu değiştiriyo. kayınpederim ayrı bi dönek. düğün borçlarını bile üstümüze yıkıp herkese onları borçsuz evlendirdim dedi. şimdi bunların hangisinden borç istenirki? çok şükür aç açıkta bırakmam çocuğumu ama hazmedemiyorum. hamileliğim boyunca canım şunu istiyo diye markete bile yollamadım ben eşimi. bir kere ağrım sancım var demedim, naz yapmadım. o yüzden sindiremiyorum.

sen stres yapma bence
esınle konus bırdaha yapmasın boyle yanlıslıklar cunku bunlar aıleye cok zararlı alışkanlıklardır
esın ödesin yaptıgını temızlesın sen stres yapma cunku bebegını dusun

canım sen çok çok haklısın ve mağdur durumdasın. anlattıkların sinir bozucu insanı geren şeyler. başına gelmeyince insan ne diyeceğinide bilemiyorki. umarım bebeğin hayatına şans hayır uğur bereket getirir

sağolun kızlar. artık bebek doğana kadar ve bebek doğduktan sonra evden yapabileceğim bi iş bulmaya çalışıcam. en azından okul açılana kadar. Allah büyük...

shelan gerçekten sıkıntılı bir dönemden geçiyorsun, umarım herşey güzellikle yoluna girer. Keşke maaş kartını eşine vermeseydin kendi hesabını kendin görseydin erkekler bütün para ellerindeyken sapıtıyorlar. Annenlerde doğum yapacaksın ya durumu annenlere anlatsan bir türlü anlatmasan bir türlü anlatsan bebeğin eksiklerini tamamlarlar eşinin yaptıklarını öğrenirseler nasıl tepki veririrler ona göre söyle bence..Allah yardımcın olsun..En doğru kararı verirsin inşallah..

buna benzer seylerı bende yasamıstım
ozamanlar yenı hamıleydım 2 aylık
esım kardesıne kefıl olup bankadak kredı cekmıskı asla bunu yapmamasını soylemıstım
kardesı odemeyınce baktım stres yapıyor banada soylemıyor
zar zor ortaya cıkardım konusturdum
esımın stresten gozunden ucuk cıkmıstıkı goz ucugu tehlıkelıdır kor edebılıyormus
sora bende düşük yaptım 2 aylıkken
karsıma alıp konustum esımı cıddı cıddı
suan borclarımızı odedık hatta ev bıle aldık
ıyıyız cok sukur
sende stres yapma bebegını dusun hersey bır dönemlık gelıp gecıyor ınan hepsı gecıyor
sıkıntılarda gecıyor
ama esını al karsına konus cıddı cıddı
çalışıp ödersiniz borçlarınızı bebek kısmetıyle gelır derler

babam vefat edeli bir kaç yıl oldu. annem tek başına geçinmeye çalışıyo. bir sürü de borç ödüyo kadıncağız. ağzında da laf tutamaz pek. üzdüğümle kalırım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…