Hiç korkulacak bişey yok emin ol, sadece doğumdan sonra biraz dikiş yerleri acıyor bide ilk ayağa kalkarken onun dışında zorlanmıyorsun sezaryan olduktan sonra boşuna tasa yapmışım dersin merak etme.a.s
günaydın kızlar
dün bizde oğluşumla doktordaydık normal doğum tarihim 21 temmuzdu ama maalesef sezeryan olucam onun için ayın 10 unda oğlumu allahın izniyle kucağıma alıcam.
günaydın kızlar,
son 2 gündür hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum. ne yapacağımı şaşırdım. sürekli ağlıyorum. bebeğime zarar vermesinden ya da erken doğmasından korkuyorum. kimseyle konuşamıyorum.çaresizlik çok kötü.umarım sizler ve bebekleriniz iyisinizdir. hamileyken insan daha bi çaresiz oluyomuş onu anladım
günaydınnnlar güzel anneler ve bebişleri
dün doktor kontrolumüz vardı nst de az agrı cıktı zaten planlanan tarih 7 temmuz ameliyathaneden günü ve saati teyit ettik carsamba sabahı saat 07 gibi hastanede olucagız saat 08 /08:30 gibi umut kaanla buluşucaz bakalım hakkımızda hayırlısı .umut kaan 3450 olmuş boyuda 52 cm gözüküyo bakalım birkac gün sonra gercek boyutlarını ögrenecegim yaklaştıkca heyecan artıyo .bu gün temizlik var evde aralıklı girebilicegim kendinize iyi bakın öpüyorummm
günaydın kızlar,
son 2 gündür hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum. ne yapacağımı şaşırdım. sürekli ağlıyorum. bebeğime zarar vermesinden ya da erken doğmasından korkuyorum. kimseyle konuşamıyorum.çaresizlik çok kötü.umarım sizler ve bebekleriniz iyisinizdir. hamileyken insan daha bi çaresiz oluyomuş onu anladım
günaydın kızlar bizde uyandık geçmiş 7 sayfayı okurken sütümüzüde taşırdık sempatiksalakcinni
eşim ne zaman çocuk için bişeyler almak istesem suratını ekşitiyordu, paramız yok falan diyordu. hatta market alışverişi için bile aynı şeyi yaptı.doğum yapmak istediğim hastane için de çok pahalı demişti. o yüzden annemin yaşadığı şehre gidip daha ucuz bi yer ayarladık. ikimizin maaşını da o çekip tüm ödemeleri o yapardı. son 1 haftadır tutturdu kredi çek diye. çektim. sonra nedense aklıma bu çektiğim krediyle hangi borçları kapatcaz demek geldi. çünkü çok harcama yapıyorum zannedip kendimi suçluyordum. halbuki balık pahalı diye onu bile az yemeye çalıştım. sonra bizimki kıvırınca kredi kartlarına baktım netten. meğer 2 aydır onca ağrıma sancıma rağmen kumar borcu için çalışıyormuşum. çocuğumun ihtiyaçlarını onun için alamamışım. şimdi ne desen haklısın diyo. bu halimle yapacak iş de bulamam. çektiğim kredi sadece 1 ayı kapatmaya yetiyo. ne halt edeceğimi sapıttım. kimseye bişey de diyemiyorum.
shelancım kötü olmuş hemde baya kötü ama olan oldu.şimdi senin çok az sayılı günün kaldı. o bebiş gelince eşinde çok pişman olacak hatta belkide olmuştur bile.. şimdi çare arama zamanı. sen annenlerdemi kalacaksın doğum yaparken? bu konuyu annenlerle ya da kayınvalidenlerle ya da kim varsa hepsiyle görüşün bir güzel para toparlayın belki annenlerdede yoktur ama herkes yettiği kadar çıkarırsa hallolur. aslında bırak boşver yaptığı gibi ödesin borcunu derdim ama üzüntü yapacak olan sensin . o yüzden mümkün olduğunca sen bu konunun dışında tut kendini olurmu. yokmuş gibi davran. merak etme bebeğin ne çıplak kalır ne aç kalır. illaki nasibi gelir onu bulur buna emin ol ama sen lüften konunun dışında durmaya çaış. çünkü son günlerin az kalmış ne kadar sakin geçirsen o kadar iyidir. :1hug:
eşim ne zaman çocuk için bişeyler almak istesem suratını ekşitiyordu, paramız yok falan diyordu. hatta market alışverişi için bile aynı şeyi yaptı.doğum yapmak istediğim hastane için de çok pahalı demişti. o yüzden annemin yaşadığı şehre gidip daha ucuz bi yer ayarladık. ikimizin maaşını da o çekip tüm ödemeleri o yapardı. son 1 haftadır tutturdu kredi çek diye. çektim. sonra nedense aklıma bu çektiğim krediyle hangi borçları kapatcaz demek geldi. çünkü çok harcama yapıyorum zannedip kendimi suçluyordum. halbuki balık pahalı diye onu bile az yemeye çalıştım. sonra bizimki kıvırınca kredi kartlarına baktım netten. meğer 2 aydır onca ağrıma sancıma rağmen kumar borcu için çalışıyormuşum. çocuğumun ihtiyaçlarını onun için alamamışım. şimdi ne desen haklısın diyo. bu halimle yapacak iş de bulamam. çektiğim kredi sadece 1 ayı kapatmaya yetiyo. ne halt edeceğimi sapıttım. kimseye bişey de diyemiyorum.
annemin ekonomik durumu da kötü. kayınvalidem küçük oğlunu evlendiriyo. aman düğün vakti doğurma diyip duruyo. zaten bir kez bile torununu sormuş değil. üstüne bahsi açılınca konuyu değiştiriyo. kayınpederim ayrı bi dönek. düğün borçlarını bile üstümüze yıkıp herkese onları borçsuz evlendirdim dedi. şimdi bunların hangisinden borç istenirki? çok şükür aç açıkta bırakmam çocuğumu ama hazmedemiyorum. hamileliğim boyunca canım şunu istiyo diye markete bile yollamadım ben eşimi. bir kere ağrım sancım var demedim, naz yapmadım. o yüzden sindiremiyorum.
melahatcim gözün aydın seninde günün belli olmuş alkisalkisalkis
shelan gerçekten sıkıntılı bir dönemden geçiyorsun, umarım herşey güzellikle yoluna girer. Keşke maaş kartını eşine vermeseydin kendi hesabını kendin görseydin erkekler bütün para ellerindeyken sapıtıyorlar. Annenlerde doğum yapacaksın ya durumu annenlere anlatsan bir türlü anlatmasan bir türlü anlatsan bebeğin eksiklerini tamamlarlar eşinin yaptıklarını öğrenirseler nasıl tepki veririrler ona göre söyle bence..Allah yardımcın olsun..En doğru kararı verirsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?