sağolun kızlar. artık bebek doğana kadar ve bebek doğduktan sonra evden yapabileceğim bi iş bulmaya çalışıcam. en azından okul açılana kadar. Allah büyük...
annemin ekonomik durumu da kötü. kayınvalidem küçük oğlunu evlendiriyo. aman düğün vakti doğurma diyip duruyo. zaten bir kez bile torununu sormuş değil. üstüne bahsi açılınca konuyu değiştiriyo. kayınpederim ayrı bi dönek. düğün borçlarını bile üstümüze yıkıp herkese onları borçsuz evlendirdim dedi. şimdi bunların hangisinden borç istenirki? çok şükür aç açıkta bırakmam çocuğumu ama hazmedemiyorum. hamileliğim boyunca canım şunu istiyo diye markete bile yollamadım ben eşimi. bir kere ağrım sancım var demedim, naz yapmadım. o yüzden sindiremiyorum.
buna benzer seylerı bende yasamıstım
ozamanlar yenı hamıleydım 2 aylık
esım kardesıne kefıl olup bankadak kredı cekmıskı asla bunu yapmamasını soylemıstım
kardesı odemeyınce baktım stres yapıyor banada soylemıyor
zar zor ortaya cıkardım konusturdum
esımın stresten gozunden ucuk cıkmıstıkı goz ucugu tehlıkelıdır kor edebılıyormus
sora bende düşük yaptım 2 aylıkken
karsıma alıp konustum esımı cıddı cıddı
suan borclarımızı odedık hatta ev bıle aldık
ıyıyız cok sukur
sende stres yapma bebegını dusun hersey bır dönemlık gelıp gecıyor ınan hepsı gecıyor
sıkıntılarda gecıyor
ama esını al karsına konus cıddı cıddı
çalışıp ödersiniz borçlarınızı bebek kısmetıyle gelır derler
eşim ne zaman çocuk için bişeyler almak istesem suratını ekşitiyordu, paramız yok falan diyordu. hatta market alışverişi için bile aynı şeyi yaptı.doğum yapmak istediğim hastane için de çok pahalı demişti. o yüzden annemin yaşadığı şehre gidip daha ucuz bi yer ayarladık. ikimizin maaşını da o çekip tüm ödemeleri o yapardı. son 1 haftadır tutturdu kredi çek diye. çektim. sonra nedense aklıma bu çektiğim krediyle hangi borçları kapatcaz demek geldi. çünkü çok harcama yapıyorum zannedip kendimi suçluyordum. halbuki balık pahalı diye onu bile az yemeye çalıştım. sonra bizimki kıvırınca kredi kartlarına baktım netten. meğer 2 aydır onca ağrıma sancıma rağmen kumar borcu için çalışıyormuşum. çocuğumun ihtiyaçlarını onun için alamamışım. şimdi ne desen haklısın diyo. bu halimle yapacak iş de bulamam. çektiğim kredi sadece 1 ayı kapatmaya yetiyo. ne halt edeceğimi sapıttım. kimseye bişey de diyemiyorum.
safkan seninkide zormuş. geçmiş olsun diyelim. gelmiş geçmiş olsun.
çok şükür geldi gecti sonbaharcım
ama neler çektiğimizi biz biliyoruz
esim diğer kardeşinede ek kart çıkarttırıp vermıs onuda evlenırken kapattırmasını soylemıstım
yıne dınlemedı benı
onlarda yapmısmı mılyarlık borclar
ıkı kardesının bıze borcu 8000 lırayı buldu hepsını keriz gibi ödedik
ama helal etmıyorum haram olsun insanda bıraz sorumluluk duygusu olur
vallahı taksıye bınınce hak gecmesın dıye hep fazladan verırım paraları ne biçim insanlar var bu dünyada bide kardeş olucaklar yaa neyse
eşim neredeyse gözünden oluyordu bende bebeğimi kaybettim
baktım sağlık elden gidiyor en önemlisi sağlıktır unutmaya çalıştık
ben eşimin beni dinlememesıne kızdım ayrılma derecesıne geldik ama eşime olan sevgimden ayrılamadım çünkü oda çok pişmandı
ama eşim çok iyi kalplidir kardeşleride bi okadar yalancı ve laf ebesidir bi telefonda yarım saat konusurlar
ama icraate gelince boşlar oyüzden onlardan uzak durması daha iyi bu yüzden onlarla görüşmüyoruz
ailemin haberi bile yok olanlardan söylemedim çünkü kendi seçimimdi eşim oyüzden kendi içimizde hallettik
allah bi daha göstermez insallah
shelancım inan canım çok üzüldüm şu aralar para sıkıntısını bende yaşıyorum hatta yarın doğum var paramız eksik bugün gidip evlilik yüzüklerimiz bozdurcaz şuan sana çok şey yazmak isterdim ama seni dahada üzüerim düşüncesi ile yapamıyorum ama dertleşmek çok iyi geliyor kendi içine atma yaz konuş bağar yeterki içine atma bebeğine sahip çık eşine hatasını anlasın sakın ama sakın vicdanlı davranma af etmek tamam hayatım hallederiz üstesinden geliriz demek onu yine yapmaya teşvik ediyor evlendiğim ilk 3 ayda bende geçmişten gelen kumar borçları ile uğraştım aşkım okadar büyüktü ki eşimi hiç üzmeden haberi bile olmadan altınları sattım maaşımla her ay onun borçlarını kapattım kredi kartlarını kapattım o anlamadı bile bi baktı borç yok ama sonra ne oldu yine yeniden aynı şey yaşandı kimse sana destek oldun die ödül vermiyor ozaman beni biraz kaybetme korkusu yaşasaydı belki birdaha yaşanmazdı
günaydınnnlar güzel anneler ve bebişleri
dün doktor kontrolumüz vardı nst de az agrı cıktı zaten planlanan tarih 7 temmuz ameliyathaneden günü ve saati teyit ettik carsamba sabahı saat 07 gibi hastanede olucagız saat 08 /08:30 gibi umut kaanla buluşucaz bakalım hakkımızda hayırlısı .umut kaan 3450 olmuş boyuda 52 cm gözüküyo bakalım birkac gün sonra gercek boyutlarını ögrenecegim yaklaştıkca heyecan artıyo .bu gün temizlik var evde aralıklı girebilicegim kendinize iyi bakın öpüyorummm
günaydın kızlar
dün bizde oğluşumla doktordaydık normal doğum tarihim 21 temmuzdu ama maalesef sezeryan olucam onun için ayın 10 unda oğlumu allahın izniyle kucağıma alıcam.
günaydın kızlar,
son 2 gündür hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum. ne yapacağımı şaşırdım. sürekli ağlıyorum. bebeğime zarar vermesinden ya da erken doğmasından korkuyorum. kimseyle konuşamıyorum.çaresizlik çok kötü.umarım sizler ve bebekleriniz iyisinizdir. hamileyken insan daha bi çaresiz oluyomuş onu anladım
eşim ne zaman çocuk için bişeyler almak istesem suratını ekşitiyordu, paramız yok falan diyordu. hatta market alışverişi için bile aynı şeyi yaptı.doğum yapmak istediğim hastane için de çok pahalı demişti. o yüzden annemin yaşadığı şehre gidip daha ucuz bi yer ayarladık. ikimizin maaşını da o çekip tüm ödemeleri o yapardı. son 1 haftadır tutturdu kredi çek diye. çektim. sonra nedense aklıma bu çektiğim krediyle hangi borçları kapatcaz demek geldi. çünkü çok harcama yapıyorum zannedip kendimi suçluyordum. halbuki balık pahalı diye onu bile az yemeye çalıştım. sonra bizimki kıvırınca kredi kartlarına baktım netten. meğer 2 aydır onca ağrıma sancıma rağmen kumar borcu için çalışıyormuşum. çocuğumun ihtiyaçlarını onun için alamamışım. şimdi ne desen haklısın diyo. bu halimle yapacak iş de bulamam. çektiğim kredi sadece 1 ayı kapatmaya yetiyo. ne halt edeceğimi sapıttım. kimseye bişey de diyemiyorum.
bu arada hala borclarını ödemedıler arıyıp sormuyorlar bıle
her ıkı kardesıde borclarını ödemedıler ve karılı kocalı evde çalışmadan oturuyorlar
ne sorumsuz ınsanlar var allahım böyle sorumsuz tembel ınsanlardan korusun
ınsan borcumuz var ıse gırıp çalısıp borcumuzu ödeyelım der dımı ne zorluklar cektık
kızlar Esraben şu anda belki de bebişini aldı kollarına...
alt kattakı komsum yarın saat 1 de doguma gıdecektı
biraz önce aradı sabah kahvaltıdan sonra bıraz uzanmış agrıyla uyandım dedı suyu gelış kanaması olmuş simdi sezeryana aldılar hakkında hayırlısı
allahın saglıkla sıhhatle bebışleri kucagımıza almayı nasıp etsın insallah arkadasımada kolay dogumlar versın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?