2010 Temmuz Anneleri : )

kesinlikle canım haklısın adam çalışmıyor ne borç vericen sonra nasıl ödeyecek.

kaydirigubbakcemile3 bebek aceleci çıkmış kaydirigubbakcemile3 maşallah allah sağlıklı ve uzun bir ömür versin :))

kızlar saçını boyatan varmı hamilelikte?

canım ben boyatmayı düşündümkuaförümde kesinlikle doğal boya dedi hamileliktede bir sakıncası yok dedi. ama doktorumuz ilk gittiğimiz gün saç falan boyatmıyorsun dedi o öyle deyincede soramadım doğal diyorlar falan diye :))

canım ben boyatmadım ama zaten ilk üç ay kesinlikle boyamayın sonrada boyamak isterseniz organik boyları tercih edin diye okumuştum. ama onların içindede kimyasal maddeler oluyormuş. ben de riske atmadım zaten az kaldı.

shelan ın durumuna çok üzüldüm ya... Allah kimsenin başına vermesin. hem de canım hamileyken yaşıyor bunları...Allah eşine akıl fikir versin insallah.

bende kapalıyım aslında yani başım kapalı ama saçım röfleliydi normalde. hamileyken kestirdim bide şimdi uzadı sayılır. yarısı siyah yarısı röfleli. hergün aynaya bakıyorum hadi bir değişiklik yapıyım gidip röfle yaptırayım diye. sonrada dyorumki otur oturduğun yere 36 hafta oldu bu saatten sonra birşey olursa allah göstermesin inanın kafayı yerim. cesaret edemiyorum. oturuyorum böyle yarısı siyah yarısı sarı hihi

kesinlikle canım haklısın adam çalışmıyor ne borç vericen sonra nasıl ödeyecek.

biz benim hamile olduğumu öğrendiğimiz gün kayınpederimi kaybettik.
ondan kalan evler, arsalar falan var.
eşimin bir abisi bir de ablası var,bir de anne.
ilkten acımız var şimdi mal paylaşılmasın dediler.
eşim geçen hafta izinliydi sen anlarsın hallet tapu işlerini deyip üztüne yıktılar.
git gel oraya para ver bilmem ne derken 1000 tl ye yakın para harcamış eşim.
daha da herşey hallolmadı.
kimse kılını kıpırdatmıyo.
mallar paylaşılırken başına geçicekler ama ben şurayı istiyorum diye.
bencillik heryerde karşısına çıkıyo insanın.
hiçbiri bu adamın yarın çocuğu olacak bir sürü ihityacı olacak demiyor hala.
ben de eşime yaptığın masrafların faturalarını da koy ortaya paylaşılırken benim de bu kadar masrafım oldu bunu da 4e bölelim de dedim.
ama dinler mi yapar mı bilmembilmiyorumkismile

kızlar hani şu doğum tarihlerini ve bebişlerin isimlerini yazıyorsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuz?

bende saçımı kestirirken kuaföre sormuştum boyatan varmı diye. bana dediki olmazmı herkes boyatıyor ee dedim deriden vücuda ordanda bebeğe geçebilir dedim. bana dediki sen boyayı yiyormusun? bu cevaba da uyuz olmuştum yani o zaman daha 2,5 aylıktım hamilelikte crazy zamanımdı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar hani şu doğum tarihlerini ve bebişlerin isimlerini yazıyorsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuz?

yukarda kullanıcı paneli var canım oraya bas. sonra profil var profili düzenle oraya gir. ordada kişisel rütbe yazan yer var oraya istediğini yaz.

bu konuda da her dr ayrı birşey söylüyobilmiyorumkismile
en iyisi beklemek sonuna geldik zaten

yaaa canım insanlar bencil üzerine bişeyler yıkacak birilerini arıyorlar. dediğin en mantıklısı bence ama dediğin gibi eşin yapmayabilir. babamda yapmamıştı masraflar babamdan çıkmıştı.

canım profil düzenle kısmında rütbe var oradan yapıyorsun.

canım profil düzenle kısmında rütbe var oradan yapıyorsun.[/QUOTE]

yaptım canım teşekkür ederim benim doktorum daha tam bir tarih söylemedi ama ben de ortalama birşey yazdım bakalım hayırlısı...

sonbahar ben 6 ay beledım 6.ayda bıtkısel boya yaptırdım bıde gecen hafta yaptırdım okadar
bu boylar kımyasal degıl kokusu falan yok sac dıplerınde yanmada yapmıyor sıcak bıseye sokuyorlar boya tutsun dıye,
nette arastırdım boyanın bebege zararı yok dıye yazıyordu ama bence ılk 3 ay yaptırmamalı bırde 6. aydan sora bıtkısel boya olabılır
benım kuaförum boya yaptıktan sora eve gıt 1 bardak sut ıc demıstı zehırı atıyomus galıba ondan önerdı bende eve geldım süt içtim

merhabalar kızlar... geçmişe göz atayım..
hosgeldın

melahat Allah hayırlı doğumlar nasibetsin canım.İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…