[
al benden de o kadar
bende esımı karsıma aldım konustum
cünkü 2 olaydada öncede sezdiğim ve ne karakterde olduklarını bıldıgım ıcın esımı uyarmıstım sakın para verme kefıl olma ek kartınıda kapattır dıye
bırıne dedı zaten kullanmıyor dedı baktık 2 mılyar borc yapmıs
öbürüne borcunu bana ödüycek dedı oda işten cıktımı kaldık bız ortada
o zamanlar yenı evlenmısız taksıtler kıra vs
neyse ammannn geldı gectı
allah her zaman haklının yanındadır
artık dayanamadım esımın valızını koydum madem bızı aıle olarak gormuyorsun baskalarının lafını dınlıyorsun onların yanına gıt ozaman dedım ben calısıp evde tembel tembel oturan ınsanlara bakamam dedım
cok cıddı konustuk bıdaha olmayacagına soz verdı esım zaten olmasında akıllı ınsan evde oturana borc verırmı akıl var mantık var cok ıhtıyacı varsa gıdıp çalışır dımı yanı benım esımde cok saf yaa neyse gectı gıttı suan ıyıyız cok sukur en azından ıdare edıyoruz en önemlisi sağlık ben bunu ögrendım sağlıklıysak gerisi boşş
kızlar saçını boyatan varmı hamilelikte?
alt kattakı komsum yarın saat 1 de doguma gıdecektı
biraz önce aradı sabah kahvaltıdan sonra bıraz uzanmış agrıyla uyandım dedı suyu gelış kanaması olmuş simdi sezeryana aldılar hakkında hayırlısı
allahın saglıkla sıhhatle bebışleri kucagımıza almayı nasıp etsın insallah arkadasımada kolay dogumlar versın.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kesinlikle canım haklısın adam çalışmıyor ne borç vericen sonra nasıl ödeyecek.
kızlar hani şu doğum tarihlerini ve bebişlerin isimlerini yazıyorsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuz?
kaydirigubbakcemile3 bebek aceleci çıkmış kaydirigubbakcemile3 maşallah allah sağlıklı ve uzun bir ömür versin :))
canım ben boyatmayı düşündümkuaförümde kesinlikle doğal boya dedi hamileliktede bir sakıncası yok dedi. ama doktorumuz ilk gittiğimiz gün saç falan boyatmıyorsun dedi o öyle deyincede soramadım doğal diyorlar falan diye :))
biz benim hamile olduğumu öğrendiğimiz gün kayınpederimi kaybettik.
ondan kalan evler, arsalar falan var.
eşimin bir abisi bir de ablası var,bir de anne.
ilkten acımız var şimdi mal paylaşılmasın dediler.
eşim geçen hafta izinliydi sen anlarsın hallet tapu işlerini deyip üztüne yıktılar.
git gel oraya para ver bilmem ne derken 1000 tl ye yakın para harcamış eşim.
daha da herşey hallolmadı.
kimse kılını kıpırdatmıyo.
mallar paylaşılırken başına geçicekler ama ben şurayı istiyorum diye.
bencillik heryerde karşısına çıkıyo insanın.
hiçbiri bu adamın yarın çocuğu olacak bir sürü ihityacı olacak demiyor hala.
ben de eşime yaptığın masrafların faturalarını da koy ortaya paylaşılırken benim de bu kadar masrafım oldu bunu da 4e bölelim de dedim.
ama dinler mi yapar mı bilmembilmiyorumkismile
kızlar hani şu doğum tarihlerini ve bebişlerin isimlerini yazıyorsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuz?
yukarda kullanıcı paneli var canım oraya bas. sonra profil var profili düzenle oraya gir. ordada kişisel rütbe yazan yer var oraya istediğini yaz.
yaptım galiba oldu teşekkür ederim canım.
hosgeldınmerhabalar kızlar...geçmişe göz atayım..
alt kattakı komsum yarın saat 1 de doguma gıdecektı
biraz önce aradı sabah kahvaltıdan sonra bıraz uzanmış agrıyla uyandım dedı suyu gelış kanaması olmuş simdi sezeryana aldılar hakkında hayırlısı
allahın saglıkla sıhhatle bebışleri kucagımıza almayı nasıp etsın insallah arkadasımada kolay dogumlar versın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?