2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bugün kaynanam ve görümcelerim geliyor memleketten. birkaç gün uğrayamam sanırım. öpüyorum hepinizi... opuyorumnanaktan kendinize ve kuzularınıza dikkat edin. Allah a emanet olun...zemuszemus

kızım bütün gece uyutmayınca dalmışım biraz. sizinle dertleşmek de iyi geldi. hepinize çok teşekkür edrim kızlar. iyiki varsınız...

kızlar bugün kaynanam ve görümcelerim geliyor memleketten. birkaç gün uğrayamam sanırım. öpüyorum hepinizi... opuyorumnanaktan kendinize ve kuzularınıza dikkat edin. Allah a emanet olun...zemuszemus

dikkat et kendine, kuzuya da iyi bak tamam mı

offf kızlar canım sıkıldı..abimin eşi 20 haftalık hamile. şimdi aradı dr.dan çıkmış.fetal eko kontrolü vardı..bebişin kalbinde delik varmış...
doğumdan sonra kapanmayabilir demiş...moralim bozulduu yaaaa.kızcazında sesii titriyordu..
hiç böyle bişe yaşıyan varmı....

elfida çok üzücü bir durum Allahım sabır versin ben hiç görmedim çevremde şimdi ne desem yanlış olur. başka bir doktora daha gitsinler hemen. yaa inşallah iyileşir daha çok küçük :gitme:

slm kızlar,9 ay geçti günler geçmiyor sanki artık yaklaştıkça eyvahedigeldismile

shelan çok üzüldüm canım, bebeği olacak adamın kumarla ne işi olur nerde oynuyo kumarı anlamadım, valla zor işler Allah sabır versi .

Son düzenleme:

canım benim arkadaşımada aynısın söylediler hatta beyninde kist war dediler we şu an o 34 haftalık hamile we herşey normale dönmüş siz bolca dua edin inşallah düzelirr

elfida canım bir arkadaşımın başına gelmişti çocuk doğunca bypass geçirdi bir tanıdığımın da doğduktan sonra kapanmamış ama çocuk büyümüş ameliyat olmamış 7-8 yaşındayken okulda bayılmış acil ameliyata aldılar ikisi de iyi ama turp gibi maşallah yani erken öğrenilmesi iyi bişey herşey Allahtan belki de kapanır daha iyi bir kalp doktoruna gösterilebilir belki.geçmiş olsun.

slm kızlar,9 ay geçti günler geçmiyor sanki artık yaklaştıkça eyvahedigeldismile

9 ay boyunca hayatımıza devam ettik ama şimdi tam bekleme modundayız o yüzden heralde hareketlerimiz de kısıtlı ama öyle de böyle de sayılı gün geçicek. ben öyle avutuyorum kendimi. bu arada dün benim de adet sancısı gibi sancılarım oldu normal miydi bu haftada bu yoksa benim oğlum da mı erken gelecek acaba?

elfida geçmiş olsun.
daha doğuma 20 hafta varmış drlar herşeyin en kötüsünü söylüyorlar her zaman.
o zamana kadar düzelir inşallah.
benim 10 yaşında kardeşim var, annem 6-7 aylık hamileyken dr bebeğin bir ayağı yok demişti Allah korusun..
sonra bir prof buldu babam ona gittiler adam nasıl görmemiş koskoca ayağı dedi.
ultrason resmi hala durur.
biz de çok üzülmüştü o zaman ama her zaman ikinci görüş almakta fayda var..

bize ultrasonda bıse denmedı ama hıcbırseyın garantısı yokkı
allah bize sağlıklı be hayırlı evlatlar nasıp etsın bunlar çok önemlii
ben ultrasondan hıc bıse anlamıyorum zaten boyle karartılar falan var cözemiyorum bı türlü
amamd r ayagını ensesıne atmıs yerı dar oldugu ıcın demıstı
ayakta enseye nasıl atılırkı anlamadım

hayırlısı artıkın

ee benimkini hatırlamıyormusunuz? 20 küsür haftada gidilen ayrıntılıya beni 17 haftalıkken gönderdiler. sonra hiperekojen bağırsak çıktı. bakan kişi proftu ve bana diyorki sakat olcak sakat olcak down sendorumu olcak günlerce eşimle ağlaştık durduk sonra biri bize başka bi dr önerdi ona gittik iyikide gitmişiz bebeğim sapasağlam hiperekojen bağırsak falanda yok çok şükür. meğersem o prof olacak adam 1000 tl ye amniyosentez yapabilmek için gözüne kestirdiklerine öyle diyormuş. o adamı hala gidip boğasım var. ama hakkımı helal etmiyorum çıksın bi yerinden inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…