2010 Temmuz Anneleri : )

suhenza,hurma ye ..hurma oksidasin hormonu salgılar,yani rahmin kasılmasına neden olan hormon..rahmin kasılırsa açılır ve doğum gerçekleşir..göğsünü sıkman da rahmin kasılmasına neden olur...

canim hosgeldinkaydirigubbakcemile3 seni gormek ne guzel burada, bebislerin nasil, sen nasilsin?cok yogunsun sanirim fazla ugrayamiyorsun artik, ama ne guzel bir yorgunluktur.

kizlar ya ebe bana bugun 1 cm acilmisin dedi acilma dogum aninda basliyor saniyordum ben birkac gun once mi acilmaya basliyoruz ki bu konuda bilgisi olan var mi?

Aaaa papatya ve umutlu da açılma olmuştu hem de 4 cm kadar..
pek farketmemişlerdi galiba..

Papatya ertesi gün galiba doğurdu..

yani farketmemiş olabiliyormuş insan..

Aaaa papatya ve umutlu da açılma olmuştu hem de 4 cm kadar..
pek farketmemişlerdi galiba..

Papatya ertesi gün galiba doğurdu..

yani farketmemiş olabiliyormuş insan..

oğlum artık daha az hareket ediyo şimdiye kadar tepinir dururdu şimdi azcık oynuyo duruyo cumartesi gelse de kontrole gitsem rahatlıcam.

oğlum artık daha az hareket ediyo şimdiye kadar tepinir dururdu şimdi azcık oynuyo duruyo cumartesi gelse de kontrole gitsem rahatlıcam.

sağsalim bitirsek şu hamileliği hayırlısıyla,ne stresli şeymiş yaaaa eyvahedigeldismile

ben de kısmetse yarın gidicem kontrole

iyi geceler kızlarr :asigim:
bugün kontrolümüz vardı.. 2850gr olmuş kızım...
nst normal çıktı, kasılma yok çok şükür... suyumuzda normalmiş.. poziyonumuzda hala baş geliş...
yani yolunda gitmeyen bir durum yok şimdilik. tabii bu her an değişebilirrr ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…