iyi geceler kızlarr :asigim:
bugün kontrolümüz vardı.. 2850gr olmuş kızım...
nst normal çıktı, kasılma yok çok şükür... suyumuzda normalmiş.. poziyonumuzda hala baş geliş...
yani yolunda gitmeyen bir durum yok şimdilik. tabii bu her an değişebilirrr ....
burası türkiye cnmAnlamıyorum ben ya nasıl doktor sana bıraktım der. Herysey normalken ameliyat olabilirsin demek niye ki ?? Sezeryan bi ameliyat sonucta ve son tercih olmalı bence normal dogumu denemelisin . Sonucta her evrede sezeryana gecebılırsın eger kı bı terslık olursa ..
günaydınlar herkese!!!
1 haftadır hiç giremedim foruma, umarım herkes iyidir.
ben pazartesi gününden beri öksürüyorum, boğazım da ağırıyor. sürekli sıcak şeyler içiyorum ama iyileşmedi gitti. bebeğim de rahatsız oluyor ben öksürdükçe(
kızlar bende şimdi ağrılar başladı yaaaaaa[/
panik yapma canım.kaç dakikada geliyo sancılar kontrol et.duruma göre doktora gidersin.Rabbim sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin
günaydınlar herkese!!!
1 haftadır hiç giremedim foruma, umarım herkes iyidir.
ben pazartesi gününden beri öksürüyorum, boğazım da ağırıyor. sürekli sıcak şeyler içiyorum ama iyileşmedi gitti. bebeğim de rahatsız oluyor ben öksürdükçe(
muayene sonucların benımkıyle hemen hemen aynı
benımkıde 2800 gr
herseyı normal dedı dr
nst de normal ama bebek hareketlerı az gıbıydı dr soylemedı amaben anladım cunku gunde 10defadan az hareket ederse hemen gel dedı
burası türkiye cnm
kım kıme dum duma hesabı
sen dua et dr hastaya bırakmıs cogu hastaya bırakıyor
ama cogu son dk bıse uydurup sezeryana alıyor ozamanda gercekten sezeryanlık bı durummu yoksa keyfe kedermı ınsan bılemıyor ve süpheye dusuyor
gunaydın
gecmıs olsun
nane lımon ıç dıycem ama gebelıkte ıcılıyormu bılmiyorum
geçmiş olsun...canım ben öksürük için kızlarıma bal ve limon kullanıyorum çok iyi geliyor.bir yemek kaşıgı bala limon sıkıp içiriyorum..
bende de olmuştu hamileyken yatamıyordum geceleri bende 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşıgı toz zencefil,bir yemek kaşığı balve yarım limon sıkıp içiyordum.bu hmn kesıyor ama zencefilin kasılmaları artırıcı özelliği var.çok zorda kalırsan dene gecelerı yarım bardak falan..
facede kurduğunuz grubun linkini yazsanız burdan arkadaşlar.ben bulamadım da:sinifsinif:
herkese günaydın..
Froya geçmiş olsun..
Ben de geçen hafta biraz kırıklığım vardı ama geçti çok şükür...Ama benim cereyanda kalmaktan oldu biliyorum..
aman dikkat et..
facede kurduğunuz grubun linkini yazsanız burdan arkadaşlar.ben bulamadım da:sinifsinif:
Kızlar dün gece ilk defa çok rahatsız oldum ama sancı ağrı falan değil.
Kızım o kadar hareketiydi ki, sabaha kadar uyutmadı beni.
bu kadar hareket normal mi anlamadım yaa,CADIARZUama ben çok rahatsız oldum bu kadar hareketten, dışarı fırlayacakmış gibiydi CADIARZU, 50 kere eşimi uyandırdım birşey olacak diye..İçeri doğru da şiddetli vuruyor bağırsaklarım acıdı hala da devam ediyor offf anlamadım inş.sorun yoktur.:Saruboceq:
Kızlar dün gece ilk defa çok rahatsız oldum ama sancı ağrı falan değil.
Kızım o kadar hareketiydi ki, sabaha kadar uyutmadı beni.
bu kadar hareket normal mi anlamadım yaa,CADIARZUama ben çok rahatsız oldum bu kadar hareketten, dışarı fırlayacakmış gibiydi CADIARZU, 50 kere eşimi uyandırdım birşey olacak diye..İçeri doğru da şiddetli vuruyor bağırsaklarım acıdı hala da devam ediyor offf anlamadım inş.sorun yoktur.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?