2010 Temmuz Anneleri : )

günaydınlar herkese!!!
1 haftadır hiç giremedim foruma, umarım herkes iyidir.
ben pazartesi gününden beri öksürüyorum, boğazım da ağırıyor. sürekli sıcak şeyler içiyorum ama iyileşmedi gitti. bebeğim de rahatsız oluyor ben öksürdükçe (

muayene sonucların benımkıyle hemen hemen aynı
benımkıde 2800 gr
herseyı normal dedı dr
nst de normal ama bebek hareketlerı az gıbıydı dr soylemedı amaben anladım cunku gunde 10defadan az hareket ederse hemen gel dedı

burası türkiye cnm
kım kıme dum duma hesabı
sen dua et dr hastaya bırakmıs cogu hastaya bırakıyor
ama cogu son dk bıse uydurup sezeryana alıyor ozamanda gercekten sezeryanlık bı durummu yoksa keyfe kedermı ınsan bılemıyor ve süpheye dusuyor

gunaydın
gecmıs olsun
nane lımon ıç dıycem ama gebelıkte ıcılıyormu bılmiyorum

yalancı dogum agrıları olabılır panık yapma
10 dk 3 defa agrı gırıyorsa
suyun gelmısseı ve kanaman gelıyorsa hastaneye gıtmelısın

günaydın kızlar
epeydir giremedim foruma umarım herkes iyidir.geçmişe biraz baktım ama esm-çkr ve lina-ısılcandan haber yok doğurdular mı acabaaa:sinifsinif:

bu arada bizim bugün kontrolümüz var öğleden sonra.doktorum hala çatı muayenesi yapmadı.ben de sormadım.işime geliyo sanırım çok heycanlıyım ben bakalım ne dicek doktor.son haftaya girdim artık.her an tetikteyim.bekliyorum oğlumu:sm_cool:

geçmiş olsun...canım ben öksürük için kızlarıma bal ve limon kullanıyorum çok iyi geliyor.bir yemek kaşıgı bala limon sıkıp içiriyorum..
bende de olmuştu hamileyken yatamıyordum geceleri bende 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşıgı toz zencefil,bir yemek kaşığı balve yarım limon sıkıp içiyordum.bu hmn kesıyor ama zencefilin kasılmaları artırıcı özelliği var.çok zorda kalırsan dene gecelerı yarım bardak falan..

teşekkür ederim.
sütü dolaptan çıkarıp içiyordum, büyük ihtimal o yüzden oldu. artık ısıtıp içine bal koyuyorum. bir de ıhlamur ve nane limon kaynatıyorum. biraz rahatlatıyor ama sabah uyandığımda yine aynı.. bal ve limonu da denicem canım çok sağol.

herkese günaydın..

Froya geçmiş olsun..

Ben de geçen hafta biraz kırıklığım vardı ama geçti çok şükür...Ama benim cereyanda kalmaktan oldu biliyorum..

aman dikkat et..

Kızlar dün gece ilk defa çok rahatsız oldum ama sancı ağrı falan değil.

Kızım o kadar hareketiydi ki, sabaha kadar uyutmadı beni.

bu kadar hareket normal mi anlamadım yaa, CADIARZUama ben çok rahatsız oldum bu kadar hareketten, dışarı fırlayacakmış gibiydi CADIARZU, 50 kere eşimi uyandırdım birşey olacak diye..İçeri doğru da şiddetli vuruyor bağırsaklarım acıdı hala da devam ediyor offf anlamadım inş.sorun yoktur.:Saruboceq:

facede kurduğunuz grubun linkini yazsanız burdan arkadaşlar.ben bulamadım da:sinifsinif:

temmuz 2010 anneleri..ama armaya yazınca zor çıkıyor benı delı ettı dun..temmuz 2010 yazıp guruplarda tek tek aradım..bebek r
e
smı var görunce tanırsın

bence hareketli olması iyi bişee..tam tersı olunca dr.hmn gelin dediğine göre..kızının keyfi yerinde demekkii.yaramazlık yapıyooo

canım bizimki de öyleydi dün gece. ama benim moralim çok bozuktu ve ağladım kaç saat, o yüzden etkilendi diye düşündüm. hiç durmadan hareket etti saatlerce. o kadar zor uyudum ki. ama şimdi maşallah iyi.
ama defne hala çok hareketliymiş, doktora sorsan mı acaba normal mi diye? her muayenede bebeğin hareketlerini soruyorlarya önemli demek ki..gerçi onlar hareketsizse endişeleniyor ama bilemiyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…