Selam kıslarrrr aranızda çatı muayenesi olan yok mu ??
Ben önümüzdeki hafta gircem muayeneye,neler bekliyor beni bilmiyorum.......................
eyvahedigeldismile
iyi geceler kızlarr :asigim:
bugün kontrolümüz vardı.. 2850gr olmuş kızım...
nst normal çıktı, kasılma yok çok şükür... suyumuzda normalmiş.. poziyonumuzda hala baş geliş...
yani yolunda gitmeyen bir durum yok şimdilik. tabii bu her an değişebilirrr ....
iyi geceler kızlarr :asigim:
bugün kontrolümüz vardı.. 2850gr olmuş kızım...
nst normal çıktı, kasılma yok çok şükür... suyumuzda normalmiş.. poziyonumuzda hala baş geliş...
yani yolunda gitmeyen bir durum yok şimdilik. tabii bu her an değişebilirrr ....
ben bilmem beyim bilir..
maşallah
maşallah yavruşuna
ben çantamda son kontrollerimi yaptım şekerler evimide topladım temizledim tozunu aldım artık ardama hazırıssss banyomuda yaptım mis gibiyim şimdi yatmaya gidiyorum umarım uyuyurum hepinizi öpüyorum beni unutmayın anacımmmmm öpüldünüz
:a015: :gitme:
ben çantamda son kontrollerimi yaptım şekerler evimide topladım temizledim tozunu aldım artık ardama hazırıssss banyomuda yaptım mis gibiyim şimdi yatmaya gidiyorum umarım uyuyurum hepinizi öpüyorum beni unutmayın anacımmmmm öpüldünüz
iyi gecelerrr kısarrrrrrr
canım burası ilçe olduğu için epidural normal yapacak anestezi uzmanı yok sadece sezeryanda yapıyorlarmış birde çatı muayenesini doğum anındayapmayı daha sağlıklı buluyorum dedi yani bakmadıda bakalım hayırlısı artık
kizlar ya ebe bana bugun 1 cm acilmisin dedi acilma dogum aninda basliyor saniyordum ben birkac gun once mi acilmaya basliyoruz ki bu konuda bilgisi olan var mi?
selam kızlar iyi qeceler opuyorumnanaktan
iyi geceler..ben de birazdan yatıcam da yatmadan bakayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?