2010 Temmuz Anneleri : )

Selam kıslarrrr aranızda çatı muayenesi olan yok mu ??
Ben önümüzdeki hafta gircem muayeneye,neler bekliyor beni bilmiyorum.......................
eyvahedigeldismile

canim bana bugun yapildi, cok korkulacak birsey yok azicik canin yaniyor o kadar abartilacak birsey degil ayni sadece relax ol yeter

maşallah

maşallah yavruşuna

ben çantamda son kontrollerimi yaptım şekerler evimide topladım temizledim tozunu aldım artık ardama hazırıssss banyomuda yaptım mis gibiyim şimdi yatmaya gidiyorum umarım uyuyurum hepinizi öpüyorum beni unutmayın anacımmmmm öpüldünüz

:a015: :gitme:

dualarımız seninle tatlım.. hayırlısı ile git gel inşallah...
olumunekankayizsmile

Canım ALLAHIM hayırlısıyla,saglıkla bebegını kucagına almak nasıp etsın.... :Saruboceq:

canım hayırllı doğumlar dilerim herşey yolunda gider umarım :Saruboceq:

Anlamıyorum ben ya nasıl doktor sana bıraktım der. Herysey normalken ameliyat olabilirsin demek niye ki ?? Sezeryan bi ameliyat sonucta ve son tercih olmalı bence normal dogumu denemelisin . Sonucta her evrede sezeryana gecebılırsın eger kı bı terslık olursa ..

kizlar ya ebe bana bugun 1 cm acilmisin dedi acilma dogum aninda basliyor saniyordum ben birkac gun once mi acilmaya basliyoruz ki bu konuda bilgisi olan var mi?

Canım açilma 37. haftadan itibaren baslıyor benım bu hafta kontrolum var acılma var mı yok mu dıye ..

canım inş. hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini:)
Dualarımız seninle..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…