bence hareketli olması iyi bişee..tam tersı olunca dr.hmn gelin dediğine göre..kızının keyfi yerinde demekkii.yaramazlık yapıyooo
canım bizimki de öyleydi dün gece. ama benim moralim çok bozuktu ve ağladım kaç saat, o yüzden etkilendi diye düşündüm. hiç durmadan hareket etti saatlerce. o kadar zor uyudum ki. ama şimdi maşallah iyi.
ama defne hala çok hareketliymiş, doktora sorsan mı acaba normal mi diye? her muayenede bebeğin hareketlerini soruyorlarya önemli demek ki..gerçi onlar hareketsizse endişeleniyor ama bilemiyorum ki..
evet bence de öyle aslında..
ben de geçen hafta gittiğimde sormuştum doktora, iyi birşey, hareketsiz olursa sorun var demektir ...demişti ama bu da çok yaramaz yaaaaaaaaa, patır patır patır içim acıyor vallaaaa...
neyse maşallah diyim..
temmuz 2010 anneleri..ama armaya yazınca zor çıkıyor benı delı ettı dun..temmuz 2010 yazıp guruplarda tek tek aradım..bebek r
e
smı var görunce tanırsın
Kızlar dün gece ilk defa çok rahatsız oldum ama sancı ağrı falan değil.
Kızım o kadar hareketiydi ki, sabaha kadar uyutmadı beni.
bu kadar hareket normal mi anlamadım yaa,CADIARZUama ben çok rahatsız oldum bu kadar hareketten, dışarı fırlayacakmış gibiydi CADIARZU, 50 kere eşimi uyandırdım birşey olacak diye..İçeri doğru da şiddetli vuruyor bağırsaklarım acıdı hala da devam ediyor offf anlamadım inş.sorun yoktur.:Saruboceq:
bebenkler buyudukleri için akciğerlere baskı yapıyormus oyüzden olabılır bendede oluyor oturdugum yerde nefesım kesılıyo gıbı oluyorgünaydınnnnnnnnnn
dün gece ben de çok rahatsızdım ilk defa uyuyamadım arkadaşlar
nefes alamıyodum resmen
yani garip bişey nefes alıyorum da yetmiyo gibi
derin derin üstüdte nefes aldığımda da başım dönüyodu
çok kötüydü ya
aklıma sezeryan anı geldi
ya genel anestezi olursam da nefessiz kalırsam diye
korktumakannehir
bebeklerimiz doğunca bu günlerimizi aramayız inşallah kızlarmaşallah denizcim maşallah kızına
9 gün sonra içini acıtcak kimse kalmıcakk onu düşün:lepi:tadını çıkaropuyorumnanaktan
canım konu neyse takmamaya çalış son günlerdeyiz aman dikkat..
hareket konusunu yukarı yazdığım gibi doktoruma sormuştum evet ama ne bileyim içimi acıttı dün gece hareketlei artık..
gerçi iyice büyüdülercanımzı acıtmaları normal belki de ama valla gece korktumsempatiksalakcinni
yerleri çok azaldığı için artık tüm hareketlerini hissediyoruz. ama en tuhafı ayağını yumruk gibi çıkarıyor bazen,ya da dizi mi artık bilmiyorum. o zaman çok tuhaf oluyor :)
gunaydın kızlar ben suan hastanedeyım esımın telınden gırdım yazı cıkarmı bılmıyorum deneme deneme dr amelıyattaymıs en az kırk dak bekleyecekmlslz havada sıcak meyv su ıcıp oturuyorum
gunaydın kızlar ben suan hastanedeyım esımın telınden gırdım yazı cıkarmı bılmıyorum deneme deneme dr amelıyattaymıs en az kırk dak bekleyecekmlslz havada sıcak meyv su ıcıp oturuyorum
ayy evet o dizi dimi yaa sağdan sola böyyle gidiyo yuvarlak bişekilde görülüyo
ama ben çok mutlu oluyorum o çıkıntıları görüncealkisalkisalkisdelikafadulden
günaydınnnnnnnnnn
dün gece ben de çok rahatsızdım ilk defa uyuyamadım arkadaşlar
nefes alamıyodum resmen
yani garip bişey nefes alıyorum da yetmiyo gibi
derin derin üstüdte nefes aldığımda da başım dönüyodu
çok kötüydü ya
aklıma sezeryan anı geldi
ya genel anestezi olursam da nefessiz kalırsam diye
korktumakannehir
anlaşılan dün gece kimse uyumamışş:))) aynen bende yatamadım..bnmde gaz sancısı gibi bir ağrım vardı...ve nefes problemim..yastıgımı biraz daha yükseltince rahatlamışım..saat 2 de oturma odasına geçtimm bir uyandımki saat 6..neyse ki orda rahat etmişim..
maşallah denizcim maşallah kızına
9 gün sonra içini acıtcak kimse kalmıcakk onu düşün:lepi:tadını çıkaropuyorumnanaktan
aynısı bu gece oldu bana
ama benım uykum agır oldugundan kalkamadım bıde yan yatıyordum acaba bebegın üstüne cokmu abandım
korkuyorum üstüne bastırıcam dıye yaa
bı tekmeler bı yumruklar baya hareketlıydı hıssettım ama kalkamadım
gece bebelerın üstüne yatarsam bıse olurmu acaba
bı an önce saglıkla dogursak artıkın dımı yaa
bebenkler buyudukleri için akciğerlere baskı yapıyormus oyüzden olabılır bendede oluyor oturdugum yerde nefesım kesılıyo gıbı oluyor
bebeklerimiz doğunca bu günlerimizi aramayız inşallah kızlar
karnımda olsada 2 tekme atsa demeyiz insallah akıllı uslu sağlıklı olurlar inşallah
yerleri çok azaldığı için artık tüm hareketlerini hissediyoruz. ama en tuhafı ayağını yumruk gibi çıkarıyor bazen,ya da dizi mi artık bilmiyorum. o zaman çok tuhaf oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?