2010 Temmuz Anneleri : )

bence hareketli olması iyi bişee..tam tersı olunca dr.hmn gelin dediğine göre..kızının keyfi yerinde demekkii.yaramazlık yapıyooo

evet bence de öyle aslında..

ben de geçen hafta gittiğimde sormuştum doktora, iyi birşey, hareketsiz olursa sorun var demektir ...demişti ama bu da çok yaramaz yaaaaaaaaa, patır patır patır içim acıyor vallaaaa...

neyse maşallah diyim..

canım konu neyse takmamaya çalış son günlerdeyiz aman dikkat..

hareket konusunu yukarı yazdığım gibi doktoruma sormuştum evet ama ne bileyim içimi acıttı dün gece hareketlei artık..

gerçi iyice büyüdüler canımzı acıtmaları normal belki de ama valla gece korktumsempatiksalakcinni

günaydınnnnnnnnnn
dün gece ben de çok rahatsızdım ilk defa uyuyamadım arkadaşlar
nefes alamıyodum resmen
yani garip bişey nefes alıyorum da yetmiyo gibi
derin derin üstüdte nefes aldığımda da başım dönüyodu
çok kötüydü ya
aklıma sezeryan anı geldi
ya genel anestezi olursam da nefessiz kalırsam diye
korktumakannehir

ayy gerçekten bazen öyle bir gerılıyorkı karnım..taş gibi oluyor..yada yumurtalıklarıma baskı yapıyor..resmen sancılanıyorum..neyse uzun sürmüyor okşayınca geçiyor

maşallah denizcim maşallah kızına
9 gün sonra içini acıtcak kimse kalmıcakk onu düşün:lepi:tadını çıkaropuyorumnanaktan

anlaşılan dün gece kimse uyumamışş:))) aynen bende yatamadım..bnmde gaz sancısı gibi bir ağrım vardı...ve nefes problemim..yastıgımı biraz daha yükseltince rahatlamışım..saat 2 de oturma odasına geçtimm bir uyandımki saat 6..neyse ki orda rahat etmişim..

aynısı bu gece oldu bana
ama benım uykum agır oldugundan kalkamadım bıde yan yatıyordum acaba bebegın üstüne cokmu abandım
korkuyorum üstüne bastırıcam dıye yaa
bı tekmeler bı yumruklar baya hareketlıydı hıssettım ama kalkamadım
gece bebelerın üstüne yatarsam bıse olurmu acaba
bı an önce saglıkla dogursak artıkın dımı yaa

bebenkler buyudukleri için akciğerlere baskı yapıyormus oyüzden olabılır bendede oluyor oturdugum yerde nefesım kesılıyo gıbı oluyor

9 gün sonra içini acıtcak kimse kalmıcakk onu düşün:lepi:tadını çıkaropuyorumnanaktan
bebeklerimiz doğunca bu günlerimizi aramayız inşallah kızlar
karnımda olsada 2 tekme atsa demeyiz insallah akıllı uslu sağlıklı olurlar inşallah

gunaydın kızlar ben suan hastanedeyım esımın telınden gırdım yazı cıkarmı bılmıyorum deneme deneme dr amelıyattaymıs en az kırk dak bekleyecekmlslz havada sıcak meyv su ıcıp oturuyorum

yerleri çok azaldığı için artık tüm hareketlerini hissediyoruz. ama en tuhafı ayağını yumruk gibi çıkarıyor bazen,ya da dizi mi artık bilmiyorum. o zaman çok tuhaf oluyor :)

yerleri çok azaldığı için artık tüm hareketlerini hissediyoruz. ama en tuhafı ayağını yumruk gibi çıkarıyor bazen,ya da dizi mi artık bilmiyorum. o zaman çok tuhaf oluyor :)

ayy evet o dizi dimi yaa sağdan sola böyyle gidiyo yuvarlak bişekilde görülüyo
ama ben çok mutlu oluyorum o çıkıntıları görüncealkisalkisalkisdelikafadulden

gunaydın kızlar ben suan hastanedeyım esımın telınden gırdım yazı cıkarmı bılmıyorum deneme deneme dr amelıyattaymıs en az kırk dak bekleyecekmlslz havada sıcak meyv su ıcıp oturuyorum

deneme başarılı...güzel haberlerini beklıyoruz..kaydirigubbakcemile3

deneme başarılıı ay 40 dk da geçmezkii
bugün ben de gidicem son kez doktorla görüşcem sadece muayeneye değil..

birşey olmaz Allah korusun..dün gece çoğumuz rahatsızmışız..

Aman maşallah..ben acaba sorun mu var diye tedirgin oldum..yoksa canımın acıması önemli değil..acıtsın varsın..

ama öyle vurmaları vardı ki, dedim şimdi zamansız Allah korusun suyu falan patlatmasın bu gece yarısı.akannehir.su nasıl patlıyor onu da bilmyorum habire senaryo yazdım kafamdan
dakaydirigubbakcemile3

haklısın canım dediğim gibi sağlıklı olsunlar da sorun yok

deneme 1 -2..biz iyiyiz sen kendine dikkat et.sempatiksalakcinni

evt minik bir çıkıntı böyleee dönüyor.:teselli:.dışardan da bariz görülüyor..

artık neresiyse:lepi:

günaydın kızlar,sonbahar neden hastanede onun doğumu bugün müydü? Hayırlısıyla alsın da bebeğini kucağına inşallah. ben dün gece iyi uyumuşum ama bigün önceden uykusuzdum. ama bebeğm artık o kadar şiddetli ve fazla hareket etmiyor yani hiç değil ama az hareket ediyor eskiden alışık olduğum için karnımı sağdan sola savurmasına şimdi azcık çıkıntı yapıyor garip geliyor. ama yine de günde 3-4 defa hareket ediyor enaz ben 1 kilo kadar zayıfladım yine bu gidişle çağla şikelin kilosuna inmcek doğum kilom Allah hayır versin yani hiç istemedim böyle olsun. niye böyle oldu anlamıyorum 11-12 kiloyla doğum yapmaktı hedefim ama 7 kiloya indi şu anda hamilelik boyunca aldığım kilo yarın kontrol var acaip endişeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…