2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar:)
ben de dün gece uyuyamayanlardanım(
önce kızım coştu, sonra evin hr yerindeki 5 tane mata rağmen sivrisinekler yedi..
krem süreyim filan derken iyice uykum açıldı ben de salona kanepeye geçtim yastığımı filan alıp.
orda tam dalmışım ki eşim beni merak etmiş nerde diye.
evin içi tam karanlık ışığı da açamamış rahatsız etmiyim diye tepeme kadar gelmiş orda olduğumu anlayabilmek için.
ben de hemen hissettim birinin üstüme geldiğini aklım çıktı eşim olduğunu anlayana kadar.
sonra kanepeyi açtık salonda beraber yattık ama benim uyku filan yalan oldu tabi
ezan okunduktan sonra ancak uyuyabildim(

niye zayıflıyorsun anlamadım..iştah mı gittii?
ben de aman aman yemiyorum ama zayıflama falan yok.

kızlar ben bugün pek iyi değilim ya:çok üzgünüm:

hayırdır bacım?

geçecek bu günlerde hayırlısı ile.

keşke hiç beraber yatmaya çalışmasaydınız benim uykularım yalan olduğundan beri ayrı yatıyozz bazen ben de yer değiştiriyodum eskiden eşim de uyanıp merak ediyodu ama sessiz sessiz bakıyodu uzaktan salondayım hemen geri gidip yatıyodu çünklü uyumak zaten çok zor.

sabah karnıma bi sancı girdi 1-2 saat sonra anca geçtii.
dünde yediğim karpuzu çıkardım.
dün geceden beride buram buram terliyorum durduğum yerde.
üzerimde çok büyük yük var.
yahu anladım çok tuhafım:çok üzgünüm:

niye zayıflıyorsun anlamadım..iştah mı gittii?
ben de aman aman yemiyorum ama zayıflama falan yok.

hayırdır bacım?

geçecek bu günlerde hayırlısı ile.

bilmiyorum canım iştahım var ama yağlı yemek çok yiyemiyorum hep meyve sulu şeyler ve su günde 3 lt su içiyorum ve azaltamıyorum. ızgara et cinsi yapıyo eşim bazen yiyorum ama çok değil dediğim gibi ekmek yiyemiyorum azcık yiyip kalkıyorum bir de kiraz karpuz ve su çok tüketince bebek te alıyor vitaminimi heralde 62 kusura düşmüşüm zaten yüzüm filan küçücük kaldı hep söylüyorum doktora ama napsın adam bebek iyi olduğu sürece sorun yok diyo bakalım yarın kaç kilo çıkçak enson 3200 grdı bebek

dikkat et kendine..

valla bilemiyorum ki doğum sinyalleri de olabilir CADIARZUhayırlısı..

cnm bebeğin kilosu iyiyse dert etme. son aylarda kilo verilebiliyor sıcaklardan da etkileniyor iştah. bende olmadı kilo kaybı şimdilik.

01.07.2010 esm_çkr arkadaşımızın dünyalar tatlısı oglu metin eren aramıza katıldı rabbım analı babalı büyütsün inşallah sizlere de haber vermek istedim

01.07.2010 esm_çkr arkadaşımızın dünyalar tatlısı oglu metin eren aramıza katıldı rabbım analı babalı büyütsün inşallah sizlere de haber vermek istedim

ayyyyyy:lepi:maşallah gözümüz aydın..

Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza olsun:Saruboceq:

aaa 1 bebişimiz daha dünyaya geldi demek.temmuzun ilk bebeği :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
esm_çkr gözünüz aydın canım!

artık öğrendik canım:)
dedim zaten beni göremezsen merak etme salona geçerim uyuyamayınca dedm.

ayhh maşallah maşallahhh. gözümüz aydın Allah uzun ömüğr sağlık versin. umutlu canım senin durumun noldu? sen de erken doğurcaktın yanlış hatırlamıyosam.

kızlar ben çıkıyorum şimdilik..
hayırlı cumalar hepinize..

cuma saati yasin okucam size de hayırlı doğumlar diliycem..
cumadan sonra gelirim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…