2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bende biraz önce geldim hastaneden benım suyum baya azalmı idare edecek durumda ama azalmıs dedi kullandıgım nidilat ilacı 12 saatte bire düşürdü pazartesi günü bırakıyorum ilacı salı günü kontrolüm var bebegim baş aşagıya dönmüş dogum pozisyonunu almıs açılmam hala öncekı gibi bi ilerleme yok açılmada ama benım canımı sıkan bebegim 22 hazıranda 2.650 idi 29 haziranda yine 2.650 bugunde 2740 yanı 90 gr almıs 4 günde neden böle doktor benı tatmin edici cevap vermıyo sadece ultrason ölçümünden ultrason ölçümüne farkeder dio bi sorun olsa gram bile almazdı dedi gerilerdi veya kılosu sabit kalırdı dedi ama bebegin hep önden gidiyodu bu aralar kılosunun durması benıde şaşırttı dedi belkı sancılar engelliyodur dedi kılo alımını ya aglamamk için kendimi zor tutuyorum başım çatlıyo artık okadar dikkat ediyorum yediklerime belkı beslenemıyorumdur die balık yagı ile takviye yapıyorum hergün mutlaka cevizimi yiyiroum neden böyle ne olur bana akıl verin kızlar ne yapıyım ben

bi arasan drunu canım..
biz anlayamayabiliriz ama doğum belirtileri sonuçta herkeste farklı.
en azından ne olduğunu öğrenmiş olursun.
bir de çıkardım dedin acaba mideni üşüntüş olabilir misin?

şimdi kucagındadır mis kokulu yavrusu rabbim ikisinede saglık versin ve bol bol süt kaydirigubbakcemile3 inşallah en kısa zamanda dogum hikayesini yazar bize taze annemiz esm _çkr

canım sen içini ferah tut.
sonuçta 2500den sonrası normal sayılıyo.
kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmiyo ki..
hem ultrason ölçümleri de birebir gerçek kilo ölçümü yapmıyo.
sen elinden geleni yap, et, muz çok besliyomuş bebeği onları tüket...

cnm bizim de kilomuz az çıkmıştı. doktor proteini arttırman lazım dedi. her gün et yiyorum o günden beri. ama istisnasız her gün ve mutlaka yumurta. direkt fark etti kilosu son gittiğimizde nomaldi maşallah. balık yağı ben de her gün kullanıyorum ama onun dışında beslenmene çok dikkat etmen lazım.

canım benim bebeğim bayaa kilolu olmasına karşın geçen defa az kilo aldı diye ben de biraz üzüldüm şimdi de meraktayım ama doktorun ısrarla söylediği şey şu. ultrasonda tartı koyup bebeği tartmıyolar orda femur yani uyluk kemiği karın çapı ve kafa çapı ölçümlerini uzunluk olarak yapıyolar bilgisayar o değerleri belli bir katsayı ile çarpıp kilo hesabediyo.ama bu kemikler belli haftalarda fazla uzuyo o zamanlarda verdiği kilolar aslında bebeğin gerçek kilosundan fazla oluyo son haftalardaysa bu kemiklerin uzaması duruyo çünkü artık bebek gelişimini tamamlıyo ve kilo alımına geçiyo ama bilgisayar kemik ölçümü yaptığı için bebek kilo almıyo gibi gösteriyo aslında bebek kilo alıyo sadece kemik gelişimi duruyo yani dedi ki son haftalarda anneler hep endişelenir bebeğim kilo almıyo mu besleyemiyo muyum diye ama aslında bebek kilo alır dedi bir de bana dedi ki ben bir bebeğe 3500 gr doğar dedim 2700gr doğdu yine başka bir bebeğe 3500gr doğar dedim 4500gr doğdu aslında bu kadar şaşmaması lazım ama şaştığı da oluyor o yüzden kiloya çok takılmayın dedi bu bebeğin gelişimi iyi doğru orantılı bir gelişimi var bizim için gelişme diyagramı önemli kilosu da şu haftalarda 1800grlarda olsa belki gelişme geriliği die düşünürüz ama kilo değeri gayet iyi dedi gerisini de boşver boşu boşuna da kendimizi üzmeyelim biraz uzun anlattım kusura bakma.

cnm dogru diosun benım derdim çok kılolu olması felanda degil neden durdu kılo alımı böle çok üzülüyorum hergün süt balık yagı ceviz ve meyveyi mutlaka yiyorum içiyorum sölemesi ayıp eşim etsiz yemek yemekten hoşlanmaz yanı istesemde istemesemde mecbur yiyorum anlamadım allah hepimizin yardımcısı olsun rabbim saglık versin bebeklerimize

ban flowersun ayrıntılı anlatmış dr gibi vallaalkisalkisalkis
sen hayırlısını iste allahtan.
biz elimizden geleni yapıyoruz bundan sonrasına dua etmek kalıyo...:Saruboceq:

seninle satımız aynı ama bakalım ne kadar arayla doğurcaz.sen takma kafaya hareketi iyiyse iyidir bebek. onların aptal cihazları yüzünden kendimizi üzmeyelim.bebek alıyodur kilosunu.

01.07.2010 esm_çkr arkadaşımızın dünyalar tatlısı oglu metin eren aramıza katıldı rabbım analı babalı büyütsün inşallah sizlere de haber vermek istedim

ben de bu sabah onu sormuştum forumda.neyse ki geldi sağlıklı haberi çok şükür.günlerimiz aynı esmayla.benim oğlum gecikti sanırım ona göre

cnm dikkat ediyorum ama olmuyo bndan sonra dahada dikkat edicem zaten eli kulagında gelmesine az kaldı beslensede kılo alsa kuzucum belkıde benımle alakalı bişe degildir allah yardımcımız olsun

cnm çok saol içimi okadar rahatlattınkı anlatamam.allah razı olsun ultrasonda yanılma payı herzaman vardır ama başına gelince konduramıyosun istesende istemesende üzülüyosun inşallah dedigi kıloda degildir daha fazladır böyle umuyorum tekrar çok saol

ona bakarsan ben de sürekli zayıflıyorum çöp gibi kaldım. nerdeyse 5.aydan beri hiç kilo almadığım gibi son ayda da zayıfladım. yani doktor da şaşırıyo siz bişi yemiyo musunuz diyo yiyorum ama garip yani çok zayıfladım ben doğurunca b,le sanırım hamilelikten önceki kilomun altına düşücem sonra emzirirken filan heralde zafiyet geçirmişlere dönerim gene. anlamadım hiç istediğim bişi değildi yani .ben de buna takıyorum kafayı yarın kontrol var bişi mi var bende diye takılıyo kafam.

evet cnm doktorumun yapmadıgı açıklamayı saolsun flowersun arkadasımız yaptı allah razı olsun süreklı dua ediyorum kendim için ve sizler için rabbim saglık versn yavrularımıza
seninle satımız aynı ama bakalım ne kadar arayla doğurcaz.sen takma kafaya hareketi iyiyse iyidir bebek. onların aptal cihazları yüzünden kendimizi üzmeyelim.bebek alıyodur kilosunu.

cnm inşallah zamanında dogurursun benım açılmam ve suyumda azalma söz konusu sancılarda cabası bunlar zaten beni yıpratmısken bide böle şeyler duymak üstüne tuz biber oldu beek hareketleri şükür ki çok iyi inşallah dedigin gibi alıyodur cnm kılosunu

uff ben,im de jilet yapmam lazım. zar zor. ağda filan uğraşamam. zaten 10 dakka yürüsem sancılanıyorum.hiçbiyere gidecek halim yok. ağdacıyı eve çaarsam dünyanın parasını alır.jilet de zor. haftaya gene çıkçak.şu bebeği bir doğursam iyileştikten sonra ne kadar acırsa acısın ilk işim ağdacıya gitmek olacak.

slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız iyiyim çok şükür 37+3 üm ne sancım ne agrım var öbür haftayı gününü beklerse yavruşum kavuşacagım vaktinde ona.flowersun senin face deki fotografını gördüm o ne zamnki ayında cekildi sen cıtır cıtırsın maşşllhh hep göbegin almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…