- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
01.07.2010 esm_çkr arkadaşımızın dünyalar tatlısı oglu metin eren aramıza katıldı rabbım analı babalı büyütsün inşallah sizlere de haber vermek istedim
nasılsınız kızlarrrr...
heyecan tırmanıyor...
sık sık nefes egzersizleri yapın..
dolaşmaya çıkın sakin yavaş adımlarla akşam üstü dolaşın (normal doğuracaklar için söylüyorum)
dolaşmak doğum sancıları içinde çok iyi geliyor...
yelpaze koyun çantanıza doğumdan sonra bebek üşümesin diye klima açtırmıyorlar yellenirsiniz ...
ayyyyyyyy keşke hepinizin doğumuna gelsem....
aslında acaba araştırsam kimsesizlerin doğumhaneleri diye bişey varmı..hani doğumda yakınları olmayanları nasıl yapıyorlar birden aklıma geldi...beni ne kadar mutlu eder..ay bir araştırayım ben bunu ya ..
slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız iyiyim çok şükür 37+3 üm ne sancım ne agrım var öbür haftayı gününü beklerse yavruşum kavuşacagım vaktinde ona.flowersun senin face deki fotografını gördüm o ne zamnki ayında cekildi sen cıtır cıtırsın maşşllhh hep göbegin almış
huri papatya2010 girdi geçengün kkya oğlunun adı ömer çağkan imiş doğum kilosunu da 3500gr yazdı. listede düzeltebilir misin?
yengemle bir kaç kez okmeydanı darülacazeye gitmiştik salı ve perşembe günler isanırsam banyo günüydü..saç taramaya,tırnak kesmeye,giyindirmeye v.s. yardımcı oluyorsun çok keyif verici huzur verici bir iş..bunu gibi doğum yapanların yanında yardımcı olmaya acaba varmıdır...
tabiki şeker hemen düzeltirim..
ipekten her konuya bakamıyorum ki sıpğa bir rahat vermiyor tavşan gelmiş gelmiş yapıyor sürekli ona alıştı bu aralar...kaydirigubbakcemile2bayanssulusmile
ya kimsesiz de olsa illaki her kadının bir arkadaşı vardır. bir komşusu ne bilim. hepten yanlız doğuma giden var mıdır? varsa hemşireler var yardımcı oluıyolardır. Allah yardımcıları olsun tabi de.
ya kimsesiz de olsa illaki her kadının bir arkadaşı vardır. bir komşusu ne bilim. hepten yanlız doğuma giden var mıdır? varsa hemşireler var yardımcı oluıyolardır. Allah yardımcıları olsun tabi de.
bu konu için şöyle bir örnek vereyim:
yengemin doğum sancıları başlıyor. amcam doğum evine bırakıyor, çantasını falan sancı odası denen yere koyuyor. sonra eve dönüyor akannehir
annem dün anlattı ben şoka girdim resmen. yengemin kocası, annesi, 3 ablası var. kimse gelmiyor. doğum yapıyor bebeğe yengem gelene kadar odadaki yabancı kadınlar bakıyor.
sonra ebeler arıyorda eşiniz doğum yaptı diye haber veriyor. ondan sonra lütfedip gelmişlerdir herhaldeklava:
bu beni inanılmaz şaşırtan bir örnektir. çok kınıyorum amcamı, çok.. bu ne ruhsuzluktur.. pes!
benim eltimle kaynımın problemleri vardı eltim oğluna hamileyken.
kadının sancısı başlamış gece, maddi durumları o kadar iyi olduğu halde götürmüş zeynep kamile bırakmış kaynım.
bir de 10tl para vermiş.:1shok:
sonra da eve gelip yatmış.
sabah almaya kendisi bile gitmedi, teyzesiyle eniştesi gidip çıkardılar hastaneden..
gerçi eltim de az manyak değildir ama bunu da hiçbir kadın haketmez yani
ben de duyunca çok kızmıştım.
ikisini de o kadar sevmememe rağmen haberim olsa ben kalırdım yanında...
erkekler bazı konularda çok vicdansız olabiliyorlarfisfisfis
yengemin doğum sancıları başlıyor. amcam doğum evine bırakıyor, çantasını falan sancı odası denen yere koyuyor. sonra eve dönüyor akannehir
annem dün anlattı ben şoka girdim resmen. yengemin kocası, annesi, 3 ablası var. kimse gelmiyor. doğum yapıyor bebeğe yengem gelene kadar odadaki yabancı kadınlar bakıyor.
sonra ebeler arıyorda eşiniz doğum yaptı diye haber veriyor. ondan sonra lütfedip gelmişlerdir herhaldeklava:
bu beni inanılmaz şaşırtan bir örnektir. çok kınıyorum amcamı, çok.. bu ne ruhsuzluktur.. pes!
sabah karnıma bi sancı girdi 1-2 saat sonra anca geçtii.
dünde yediğim karpuzu çıkardım.
dün geceden beride buram buram terliyorum durduğum yerde.
üzerimde çok büyük yük var.
yahu anladım çok tuhafım:çok üzgünüm:
daha ıyı kolay dogurursun işte ne istiyorsunkızlar bende biraz önce geldim hastaneden benım suyum baya azalmı idare edecek durumda ama azalmıs dedi kullandıgım nidilat ilacı 12 saatte bire düşürdü pazartesi günü bırakıyorum ilacı salı günü kontrolüm var bebegim baş aşagıya dönmüş dogum pozisyonunu almıs açılmam hala öncekı gibi bi ilerleme yok açılmada ama benım canımı sıkan bebegim 22 hazıranda 2.650 idi 29 haziranda yine 2.650 bugunde 2740 yanı 90 gr almıs 4 günde neden böle doktor benı tatmin edici cevap vermıyo sadece ultrason ölçümünden ultrason ölçümüne farkeder dio bi sorun olsa gram bile almazdı dedi gerilerdi veya kılosu sabit kalırdı dedi ama bebegin hep önden gidiyodu bu aralar kılosunun durması benıde şaşırttı dedi belkı sancılar engelliyodur dedi kılo alımını ya aglamamk için kendimi zor tutuyorum başım çatlıyo artık okadar dikkat ediyorum yediklerime belkı beslenemıyorumdur die balık yagı ile takviye yapıyorum hergün mutlaka cevizimi yiyiroum neden böyle ne olur bana akıl verin kızlar ne yapıyım ben
bı kadının en azından annesı yada oda yoksa cocugunun babası vardır o yardım eder heraldenasılsınız kızlarrrr...
heyecan tırmanıyor...
sık sık nefes egzersizleri yapın..
dolaşmaya çıkın sakin yavaş adımlarla akşam üstü dolaşın (normal doğuracaklar için söylüyorum)
dolaşmak doğum sancıları içinde çok iyi geliyor...
yelpaze koyun çantanıza doğumdan sonra bebek üşümesin diye klima açtırmıyorlar yellenirsiniz ...
ayyyyyyyy keşke hepinizin doğumuna gelsem....
aslında acaba araştırsam kimsesizlerin doğumhaneleri diye bişey varmı..hani doğumda yakınları olmayanları nasıl yapıyorlar birden aklıma geldi...beni ne kadar mutlu eder..ay bir araştırayım ben bunu ya ..
ben anlamıyorum, anlam veremiyorum. bir eş olmalarını geçtim. azıcık insanlığı varsa içinde merhamet eder doğum yapacak bir kadına.
yabancıya bana yardım et desen ondan çok faydası dokunur...
boşuna demiyorlar "Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın" diye......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?