ayy ben daha beterini biliyorum yaa.bizim temizlikçi kadının ilk kızı zaten erken doğuyor prematüre göbeğini küflü bıçakla kesiyolar köy yerinde çocuk mikrop kapıyo morarıyo çocuğu kayınvaldesi bişi yoktur diye doktora götürtmüyolar sonra bir komşu alıp götürüyor kavga dövüş çocuk 1 ay küvezde kalıyor iyileşiyor ikinici çocuk erkek bu sefer istanbuldalar çocuk yine erken doğuyor kocası taksici kadın arıyor taksi durağını sancısı tutuyor kocası tamam geliyorum diyor ama şu servisi de yapayım bu servisi de yapayım diyor trafik filan gelmiyor kadın da artık doğurcak dayanamıyor evde yanlız komşusunun kapısı tıklıyor komşusu atıyor bir taksiye neyse onlar da trafiğe takılıyor ve oğlan taksinin zeminine düşüyor doğuyor yani ama o bebek te yaşıyor şimdi üniversitede ama bu arada taksici baba eve geliyor bakıyor hanım yok nasılsa birisi götürmüş hastaneye diyor ve yatıp uyuyor sonra hastaneye bile gitmiyor komşusu çıkarıyor hastaneden kadını çok acaip rahatmış eskiden adamlar hala evliler ben olsam boşanmakla kalmam hertürlü davayı açarım valla.şimdş adam böbrek hastası ve yine karısı bakıyor adama temizlik yapıyor çocukları okutuyor adamın tedavisini yaptırıyor filan.
ayy ben daha beterini biliyorum yaa.bizim temizlikçi kadının ilk kızı zaten erken doğuyor prematüre göbeğini küflü bıçakla kesiyolar köy yerinde çocuk mikrop kapıyo morarıyo çocuğu kayınvaldesi bişi yoktur diye doktora götürtmüyolar sonra bir komşu alıp götürüyor kavga dövüş çocuk 1 ay küvezde kalıyor iyileşiyor ikinici çocuk erkek bu sefer istanbuldalar çocuk yine erken doğuyor kocası taksici kadın arıyor taksi durağını sancısı tutuyor kocası tamam geliyorum diyor ama şu servisi de yapayım bu servisi de yapayım diyor trafik filan gelmiyor kadın da artık doğurcak dayanamıyor evde yanlız komşusunun kapısı tıklıyor komşusu atıyor bir taksiye neyse onlar da trafiğe takılıyor ve oğlan taksinin zeminine düşüyor doğuyor yani ama o bebek te yaşıyor şimdi üniversitede ama bu arada taksici baba eve geliyor bakıyor hanım yok nasılsa birisi götürmüş hastaneye diyor ve yatıp uyuyor sonra hastaneye bile gitmiyor komşusu çıkarıyor hastaneden kadını çok acaip rahatmış eskiden adamlar hala evliler ben olsam boşanmakla kalmam hertürlü davayı açarım valla.şimdş adam böbrek hastası ve yine karısı bakıyor adama temizlik yapıyor çocukları okutuyor adamın tedavisini yaptırıyor filan.
haftaya annem gelecek, yalnız kalmayayım doğuma kadar diye. Allah izin verirse de doğumdan sonrada bir süre kalacak.
benim kardeşim yok, tek çocuğum. bir annem bir babam bir kocam var. artık birde kızım tabi :)
Allah hiçbirini başımdan eksik etmesin...
kocamla yalnız 3-4 gün geçireceğiz... sinema, yemek ne varsa gücüm yettiğince yapacağım valla.... bir daha çok zor olacak başbaşa kalabilmek haliyle a.s
çok iyi düşünmüssün nazocum..eşleri ihmal etmemek gerek..doğumdan sonra çok etkılenıyorlar..ikinci planda kalıyorlar halıyle.
dengeyi kurmak gerek
bizimki de geliyo haftaya:)
biz de hafta sonu beraber vakit geçireceğiz kocamlalülülülülülü
ya aslında kıyamıyorum da anneme.
nerdeyse bütün yazı burda geçirecek,
evim küçük en üst kattayız yazın cayır cayır yanıyoruz...
kadıncağız da bizle bu çileyi çekecek...
bazen bebek biraz toparlanınca annemle ankaraya mı gitsek?
zor olur mu sizce yolculuk filan?
gerçi eşim gelemez o zaman da ondan ayrı kalırızakannehir
selam kıslarrrrrrrrr oğlum acıkmış onu doyurayım geçmişi okuyup gelicem kaydirigubbakcemile3
krikitos ve esraben de doğurmuşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım:))))))))))))))))))))
merhaba kızlar nasılsınız
merhaba kızlar nasılsınız
uykusuz ama mutluyuz :)))
maşallah canım..Allah hayırlı uzun ömür versin.Sana da kolay gelsin taze anneşuan barışımız iyi
hafta başında hastanedeydik gene 2 gece 3 gün sarılıktan yattı oğlum
o minicik eline damar yolu açıldı
her türlü araştırması yapıldı çok şükür ki sadece yenidoğan sarılığı çıktı şimdi iyiyiz ve evimizdeyiz
şuan barışımız iyi
hafta başında hastanedeydik gene 2 gece 3 gün sarılıktan yattı oğlum
o minicik eline damar yolu açıldı
her türlü araştırması yapıldı çok şükür ki sadece yenidoğan sarılığı çıktı şimdi iyiyiz ve evimizdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?