2010 Temmuz Anneleri : )

akannehir akannehir akannehir

yok artık ya... offf içim daraldı flower ya ...

yani şimdi büyük konuşmıyım ama ben olsam o adamı eve dahi almazdım.
ben o kadar sıkıntı çekicem onun çocuğunu doğurucam o eve gelip yatacak...alsanaalsanasmile
gerçekten allah iyilerle karşılaştırsın diye boşuna dememişler...
benim eşim de çok merhametlidir hiç kıyamaz banaopuyorumnanaktan
allah kimseleri olup da yalnız kalanlara yardım etsin ne diyelim:Saruboceq:

haftaya annem gelecek, yalnız kalmayayım doğuma kadar diye. Allah izin verirse de doğumdan sonrada bir süre kalacak.
benim kardeşim yok, tek çocuğum. bir annem bir babam bir kocam var. artık birde kızım tabi :)
Allah hiçbirini başımdan eksik etmesin...

kocamla yalnız 3-4 gün geçireceğiz... sinema, yemek ne varsa gücüm yettiğince yapacağım valla.... bir daha çok zor olacak başbaşa kalabilmek haliyle a.s

selam kıslarrrrrrrrr oğlum acıkmış onu doyurayım geçmişi okuyup gelicem kaydirigubbakcemile3

çok iyi düşünmüssün nazocum..eşleri ihmal etmemek gerek..doğumdan sonra çok etkılenıyorlar..ikinci planda kalıyorlar halıyle.
dengeyi kurmak gerek

bizimki de geliyo haftaya:)
biz de hafta sonu beraber vakit geçireceğiz kocamlalülülülülülü
ya aslında kıyamıyorum da anneme.
nerdeyse bütün yazı burda geçirecek,
evim küçük en üst kattayız yazın cayır cayır yanıyoruz...
kadıncağız da bizle bu çileyi çekecek...
bazen bebek biraz toparlanınca annemle ankaraya mı gitsek?
zor olur mu sizce yolculuk filan?
gerçi eşim gelemez o zaman da ondan ayrı kalırızakannehir

çok iyi düşünmüssün nazocum..eşleri ihmal etmemek gerek..doğumdan sonra çok etkılenıyorlar..ikinci planda kalıyorlar halıyle.
dengeyi kurmak gerek

evet elfidacım kesinlikle onu ihmal etmek istemiyorum. bütün hamileliğimde yanımdaydı. hep destekti bana saolsun. hem bebek hem o belki zor olur ama başarmaya karalıyım. dengeyi sağlayacağımı düşünüyorum...

bide benim annem 2 ay önce menopoza girdi yazık :)
körler sağırlar birbirini ağırlar olacağız beraber :roflol:
izmirin sıcakları, annem, ben ve kızım... muhteşem dörtlü :dance:

kızlar geçenlerde eczanede otri bebenin burun aspriratörünü gördüm..çok kullanışlı bir şeye benziyor..bebek doğduktan sonra ihtiyacımız olucak..burnunda sürekli sümük oluyor..aksırıp tıksırıyor..bebek marketlerde satılan aspratörlerden çok farklı bu..ve gerekli.netten bir inceleyin..doğumdan öncede alalım mutlaka..mesela bazı doktorlar doğumdan sonra taburcu ederken bebeğin reçetesine tuzlu su damlalarından yazıo.otribebe nın hem hem damlası hem aspratörü mevcut..ben dışarı çıkınca alacağım

hatta şimdi ben eczalink.comadresinde gördüm..netten sipariş veriliomuşş.ilgilenenlerin dikkatine

şuan barışımız iyi
hafta başında hastanedeydik gene 2 gece 3 gün sarılıktan yattı oğlum
o minicik eline damar yolu açıldı
her türlü araştırması yapıldı çok şükür ki sadece yenidoğan sarılığı çıktı şimdi iyiyiz ve evimizdeyiz

maşallah canım..Allah hayırlı uzun ömür versin.Sana da kolay gelsin taze anne

hadı bakalım darısı basımıza
herkes yavas yavas doguruyo benımde stres basıyo sankı sıra banada gelcemıs gıbı ama zaten gelecekte nebılıyım
dogum hıkayeerınızı özellıkle normal doguran arkadaslardan beklerım
bazende heyecan yapıyorum ama bazende hayırlısıyla dogurayımda kurtulayım dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…