hadı bakalım darısı basımıza
herkes yavas yavas doguruyo benımde stres basıyo sankı sıra banada gelcemıs gıbı ama zaten gelecekte nebılıyım
dogum hıkayeerınızı özellıkle normal doguran arkadaslardan beklerım
bazende heyecan yapıyorum ama bazende hayırlısıyla dogurayımda kurtulayım dıyorum
bende bazen hemen dogursam dıyorumbende dün yataktan kalkar kalkmaz bugün 1 Temmuz, bugün doğsa ne iyi olur, doğmak için güzel bir tarih falan dedim. sonra direk yuttum dediğimi sempatiksalakcinni
azıcık daha dursun bebeğim. bu haftayı da bitirsin Allah'ın izni ile...
ama çokkk sabırsızım bir an önce görmek istiyorum sağlıkla kızımı hihoyyyt
ne guzel apar topar olmussun darısı bıze hayırlısıyladoğumu falanda hiç düşünmeyin bende çok korkuyordum ama kontrole gidince apar topar doğuma aldı doktorum
ne korkmaya zamanım oldu oldu nede düşünmeye
ve doktorum sağolsun çok iyi olduğu için hemende ayaklanı verdim
Kızlarrr merabalar ....
Gece 3 bucukta uyudum.. öğlende 1.00 de eşim uyandırdı .. napıyorsun nasılsın dıye telefon actı... acaba aramasa kaça kdr uyuyacaktım akannehir uykudan yana son gunlerimi degerlendiriyorum sanırım kaydirigubbakcemile3
Neredeyse 39. haftaya gırıcem ama benım nazlı kızdan hiççç ses seda yok... :ecrin_bebek:
HAYIRLISI :Saruboceq:
ohh canına değsin canım iyi ki uyumuşsun.
depola şimdiden elinden geldiğince...
lakin epey ihtiyaç olacak kaydirigubbakcemile3
bende bazen hemen dogursam dıyorum
ama ısın enteresanı hala ınanamıyor ınsan
dogumdan soran kucagıma bebegımı alıcagıma
evlenıncede boyle olmustu
evlı bı kadın oldugumu yenı yenı idrak etmeye basladım 1 yıl falan alışamamıstım
buda ona benziyor hala ıdrak edemedım ben /QUOTE]
ben düşününce bebeğimin kucağımda olduğunu kafayı yicek gibi oluyorum.
Allah'ım aklıma mukayet ol falan diyorum yani...
Sağlıkla görelim o günleri :Saruboceq:
bende bazen hemen dogursam dıyorum
ama ısın enteresanı hala ınanamıyor ınsan
dogumdan soran kucagıma bebegımı alıcagıma
evlenıncede boyle olmustu
evlı bı kadın oldugumu yenı yenı idrak etmeye basladım 1 yıl falan alışamamıstım
buda ona benziyor hala ıdrak edemedım ben /QUOTE]
ben düşününce bebeğimin kucağımda olduğunu kafayı yicek gibi oluyorum.
Allah'ım aklıma mukayet ol falan diyorum yani...
Sağlıkla görelim o günleri :Saruboceq:
enteresan bı duygu dımı
amın allah hayırlı ve sağlıklı şekilde bebeklerımze kavustursun sonrada onlara sağlıklı ve mutlu bır ömür versın ınsallah
sımdıden annelık vesveselerı basladımı ne
enteresan bı duygu dımı
amın allah hayırlı ve sağlıklı şekilde bebeklerımze kavustursun sonrada onlara sağlıklı ve mutlu bır ömür versın ınsallah
sımdıden annelık vesveselerı basladımı ne
kaydirigubbakcemile3 sanırım başladı canım...
sevgili arkadaşlar bu sabah hastaneye gittik ikinci kez kan tahlilleri dopler ve nst için sizdende istedimi doktor ikinci kez
birde kızlar benim bebeğin kalp arışları 120 den birden150 ye yükseldi bu neden olabilir bilgisi olan varmı acaba
bende erken doğum tehlikesi vardı zaten tedavi görmüş ve doğumu durdurmuşlardı
hastaneden çıktıktan sonraki hafta kontrolde gene doğum başlamış olunca sezeryana aldılar
suyum patlamamıştı ama muayenelerde kanama ve nts lerde yüksek sancılarım varmış
o yüzden sezeryan oldu
bende erken doğum tehlikesi vardı zaten tedavi görmüş ve doğumu durdurmuşlardı
hastaneden çıktıktan sonraki hafta kontrolde gene doğum başlamış olunca sezeryana aldılar
suyum patlamamıştı ama muayenelerde kanama ve nts lerde yüksek sancılarım varmış
o yüzden sezeryan oldu
sevgili arkadaşlar bu sabah hastaneye gittik ikinci kez kan tahlilleri dopler ve nst için sizdende istedimi doktor ikinci kez
birde kızlar benim bebeğin kalp arışları 120 den birden150 ye yükseldi bu neden olabilir bilgisi olan varmı acaba
sonunda mutlu son olmus önemlı olnada bu
darısı bıze ınsallah
druna sordunmu ne dıyor
benım duydugum kadarıyla kalp atısları yavaslarsa bebegı alıoyrlar doguma ama kalp atısları hızlanırsa napıyolar bılmıyorum merak ettım sımdı
kalp atışları 100 ün altına düşünce alınıyo bebek
çok fazla nts ye bağlandığım için bayağı bi bilgi sahibi oldum
selam nurcan hoşgeldin opuyorumnanaktan
bizimde dün kontrolümüz vardı. nst de aynı şey bana da oldu. 130 dan 150 ye yükseldi. bizde şaşırdık eşimle ama bir sakıncası yok, doktor birşey demedi...
nasılmış bebişin? kaç kg olmuş kuzucuk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?